szeretne tudni szöveget másolni a számítógép képéről? Itt van, hogyan!

Találkozott már olyan képpel, amely írást tartalmaz, de csak az írást akarja elkészíteni? Most már nem kell aggódnia, mert JalanTikusnak van megoldása. Csak JalanTikuson hallgasson igen!

Manapság szinte mindent számítógéppel végeznek, ezek egyike a feladataink, legyen szó iskolai vagy irodai munkáról. A feladat elvégzéséhez néha ide-oda kell böngésznünk az interneten. Kezdve Wikipédia és mások.

De találkoztál-e valaha olyan képpel, amely írást tartalmaz, miközben vagy? csak fel akarta venni az írást? A megismételése időbe telik. Nos, nem kell aggódni, ebben a cikkben az ApkVenue megmondja, hogyan szöveg másolása a képek könnyedén és egyszerűen.

  • A 10 legjobb szövegszerkesztő jobb kódolást biztosít
  • Változások a Google Képkeresőben
  • Gyakran gondoljon a Photoshop szerkesztéseire, és kiderül, hogy ezek a fotók valódiak!

Itt van egy egyszerű és egyszerű módszer a szöveg másolásához képekről

Az internet a jelenlegi korszakban valóban nagyon hasznos, az egyik az házimunkát végez. Általában általában az internetet használja Google megtalálni, amire szükségünk van?

Azonban nem ritka, hogy olyan esetekkel találkozik, amikor szöveget szeretne másolni egy képből. Zavaros? Megpróbálhatod lásd az alábbi képet ezt világosabbá téve.

Fotóforrás: Kép: Viral Tech

Általában, ha találkozik ezzel az esettel, a megoldás az átírása. Ha a mondat rövid, akkor nem számít, mit szólna hozzá? Természetesen ez nagyon zavaró lesz.

Könnyű megoldás a szöveg másolásához képről

Most már nem kell aggódnia, mert az ApkVenue-nak van megoldása. Mégpedig viseléssel Google Chrome böngésző és a Project Naptha bővítmény. E két alkalmazás használatával nagyon egyszerű a szöveg másolása a képről!

A Google Chrome alkalmazás legújabb verzióját megteheti Letöltés keresztül Road egér link következő. A letöltés után csak telepítse a számítógépre vagy a laptopra.

Google Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

A telepítés befejezése után csak meg kell látogatnia a következő linket, majd kattintson a gombra "Hozzáadás a Chrome-hoz".

Hivatalos Google Chrome speciális Naptha Project beépülő modul

Szöveg másolása képről

Ha minden kész, elég vagy böngészés egy kép, amely szöveget tartalmaz, majd automatikusan Naptha projekt magától megy. Ön vigye az egérmutatót a szöveg fölé, blokkolja, majd másolja mint általában. tudsz lásd az alábbi képet ezt, ha még mindig zavaros.

Hogyan? A fenti képet megnézve mindenképpen arra következtethet, hogy ez nagyon egyszerű, igaz?

Maga így nem csak csak képek az interneten. De használhatja a számítógépén lévő képeket is. A trükk elég fogd és vidd a számítógépen lévő kép a Google Chrome-ba. tudsz kép megtekintése lent, ha összezavarodik.

Tehát így másolhat szöveget egy olyan képből, amely egyszerű és egyszerű. Remélhetőleg ez az információ hasznos lehet az Ön számára. Sok szerencsét!

Szalaghirdetés: Library Connect


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found