Töltse le a legfrissebb yowhatsapp apk v13.20.0 2020-at

A legfrissebb YoWhatsApp 2020-at és a letöltési linket itt szerezheti be ⬇️. Nézze meg a YoWA alkalmazás teljes funkcióit is!

A YoWhatsApp letöltése és telepítése egy mobiltelefonra valójában nagyon egyszerű, de még mindig sok ember nem ismeri.

A YoWhatsApp alkalmazás valószínűleg vitathatatlanul az egyik leggyakrabban használt MOD WhatsApp alkalmazás.

Amellett, hogy számos érdekes funkcióval rendelkezik, amelyek nem állnak rendelkezésre a hivatalos WhatsApp alkalmazásban, a YoWhatsApp emellett kínál felhasználói felület (UI), amely könnyen érthető.

Nos, azok számára, akik szeretnék kipróbálni, az ApkVenue készített egy linket és a legfrissebb YowhatsApp APK 2020 letöltése, kiegészítve annak jellemzőivel. Gyere, figyelj!

Töltse le a YoWhatsApp Yousef Al-Basha verzióját

Yousef Al-Basha az első fejlesztő, aki addig fejlesztette a YoWhatsApp alkalmazást, amíg népszerűvé nem válik és széles körben használják az Android okostelefonokon.

Sajnos a Yousef fejlesztője sokáig leállította a YoWhatsApp alkalmazás fejlesztését, és mindent egy másik fejlesztő, nevezetesen Fouad Mokdad vett át.

Tehát azok számára, akik le akarják tölteni a Yo WA APK Yousef Al-Basha verzióját, sajnos a legújabb verzió már nem érhető el. Van azonban a Fouad Mokdad egyik változata.

A Fouad Mokdad (YoWa Fouad) Yo WhatsApp verziójának letöltése

A YoWhatsApp hivatalos fejlesztőjeként, valamint a Yousef Al-Basha utódjaként a Fouad Mokdad ezen YoWhatsApp verziója lehet az első választás az Ön számára.

Azon túl, hogy megbízhatóbb, mert közvetlenül egy hivatalos fejlesztő fejlesztette ki, ez az alkalmazás nagyon komplett funkciókkal és hűvös felhasználói felületű megjelenéssel is rendelkezik.

Az e fejlesztő által készített WA YoModokat szintén szorgalmasnak tekintik a frissített verziók biztosításában, így teljesítményüket továbbra is fenntartják, sőt sok új funkcióval is szolgálnak.

RészletYoWhatsApp Fouads Mod
FejlesztőFouad Mokdad (Fouad Mods)
Változat8.50 (stabil verzió)
Méret40,26 MB
Közösségi alkalmazások és üzenetküldés LETÖLTÉS

Töltse le a YoWa Sam Mods verzióját

Egy másik fejlesztő, aki segített a YoWhatsApp APK fejlesztésében, a Sam Mods. Bár különböző fejlesztők, alapvetően a YoWhatsApp Sam Mods verziójának tulajdonában lévő szolgáltatások pontosan megegyeznek.

Csak annyit, hogy a kínált felhasználói felület kialakítása kissé eltér egymástól. A megadott YoWhatsApp frissítési verzió eltér, ahol a Sam Mods verzió továbbra is a Fouad Modok alatt van.

Azok számára, akik alternatív letöltési linket keresnek a WA YoMods számára, ez a YoWhatsApp Sam Mods verziója lehet a választás, banda.

RészletYoWhatsApp Sam Mods
FejlesztőSam Mods
Változat8.46 (stabil változat)
Méret42,22MB
Közösségi alkalmazások és üzenetküldés LETÖLTÉS

Töltse le a YoWhatsApp v13.20.0 HeyMods verziót

A YoWhatsApp előző két fejlesztői verziójához képest úgy tűnik, hogy a YoWa ezen HeyMods verziója nagyon szorgalmas a frissítések nyújtásában. Eddig a legújabb verzió készült v13.20.0.

A HeyMods ugyanis mindig frissül bázis valahányszor az eredeti WhatsApp alkalmazás biztosít frissítést. A cél jellemzőinek megtartása naprakész.

Tehát nem meglepő, hogy a WhatsApp MOD által, amelyet ez az egy fejlesztő készített, nagy a kereslet a felhasználók számára. Biztos, hogy nem akarod kipróbálni?

RészletYoWhatsApp HeyMods
FejlesztőHeyMods
Változat12.11.0 (stabil verzió)
Méret43,10MB
Közösségi alkalmazások és üzenetküldés LETÖLTÉS

A YoWhatsApp 2020 legújabb verziójának letöltése

Nem sokban különbözik a GBWhatsApp alkalmazástól, a YoMods szintén nem hivatalos alkalmazás, amelyet megtalálhat a Play Áruházban. Ezért kissé bonyolult a letöltés módja.

Sőt, a YoWhatsApp APK-nak számos verziója van, amelyeket különböző fejlesztők fejlesztettek ki. Összesen 4 fejlesztő fejlesztette ki ezt az alkalmazást.

Köztük Yousef Al-Basha fejlesztő, Fouad Mokdad (Fouad Mods), Sam Mods és végül a HeyMods fejlesztő.

Nos, azok számára, akik alig várják, hogy letöltsék a legújabb YoWhatsApp APK 2020 alkalmazást, láthatják az alábbi lépéseket!

NYILATKOZAT

  • Először töltse le a YowhatsApp APK alkalmazást az ApkVenue fent megadott letöltési hivatkozására.

  • Ha letölt a hivatalos webhelyen, tekercs aljára, amíg meg nem találja a YoWhatsApp letöltés gombot az alábbiak szerint. Ezután kattintson a gombra YoWhatsApp a.

  • A YoWhatsApp letöltési oldalára kerül. Tekercs aljára, és válassza a letöltés gombot YoWa (verzió).

  • Várjon, amíg a letöltés befejeződik.

Ha a letöltés befejeződött, akkor azonnal telepítheti az alkalmazást. Az egyértelműség érdekében lásd alább az ApkVenue következő lépéseit!

A YoWhatsApp telepítése és használata

Különböző előnyeivel nem csoda, hogy a YoWhatsaApp alias YoMods WA sokan választják és használják, különösen azok, akik nagyobb magánéletre vágynak.

Hogyan nem, a YoWhatsApp letöltésének és használatának követésével láthatja a WA állapotát anélkül, hogy elkapná, elrejtené az állapotot gépelés, és még sok más.

Nos, azok számára, akik letöltötték a YoWhatsApp alkalmazást a fenti linken keresztül, mielőtt folytatnák az oktatást az alkalmazás használatáról, természetesen először telepíteni kell a YoWa APK-t az Android mobiltelefonjára, bandájára.

Az alkalmazás telepítéséhez a lépések pontosan megegyeznek a lépésekkel a GBWhatsApp alkalmazás telepítése amelyet az ApkVenue az előző cikkben készített.

Ezt követően most folytathatja a legújabb YoWhatsApp 2020 teljes használatát alább. Gyere, figyelj jól!

1. Törölje a kettő jelölését

Ez a funkció lehetővé teszi két WA kijelölésének törlését, így a többi felhasználó feltételezi, hogy az általuk küldött üzenetet nem küldték el, nemhogy Ön olvasta el.

A funkció aktiválásának módja szintén nagyon egyszerű, kövesse az alábbi lépéseket:

  • Az első lépés, nyissa meg a csevegést valakitől, akit el akar rejteni a kettős pipa funkció.

  • Ezt követően érintse meg a név megnyitásához hamisítvány Továbbá.

  • válassza egyedi magánélet.
  • Végül válasszon egy lehetőséget elrejteni a második pipát a funkció aktiválásához. Azután, válassza az OK lehetőséget.

Tehát később, amikor az illető csevegést küld, csak egy pipát lát abban az üzenetben, amelyet neked küld.

Sajnos, amikor ezt a funkciót az összes YoWhatsApp kapcsolattartási telefonszámra alkalmazni kívánja, akkor egyenként kell megtennie.

2. Állapot elrejtése Gépelés

Ha a hivatalos WhatsApp alkalmazásban nem lehet elrejteni a gépelési állapotot, akkor a YoWhatsApp alkalmazásban ez nagyon lehetséges.

Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára az állapot elrejtését gépelés hogy mások ne tudják, hogy gépelsz-e vagy sem.

Ennek a szolgáltatásnak az aktiválásához a módszer majdnem megegyezik a fenti lépésekkel, csak a 3. lépésben válassza ki az opciót gépelés elrejtése

3. A törölt üzenetek megtekintése

A következő érdekes funkció, amelyet nem talál a hivatalos WhtasApp alkalmazásban, egy szolgáltatás törlés elleni üzenetek.

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy továbbra is olvashassák a küldő által törölt WA-üzeneteket.

A funkció használatával már nem lesz kíváncsi az elküldött üzenet tartalmára.

Ennek a szolgáltatásnak az aktiválásához a módszer továbbra is megegyezik az ApkVenue korábban ismertetett funkcióival, csak a 4. lépésben van Válassz egy lehetőséget 'törlés elleni üzenetek.'

4. Névjegyek elrejtése

Szeretne képernyőképeket készíteni a WhatsApp más emberekkel folytatott beszélgetéseinek eredményeiről, anélkül, hogy megadná nekik a névjegy nevét?

Igen, banda! Érdekes módon nem kell bajlódnia egy képszerkesztő alkalmazás telepítésével, hogy az illető neve elmosódott legyen.

Mivel ennek az alkalmazásnak van egy olyan funkciója, amely eltávolítja a csevegési ellenfél névjegyét. A módszer nagyon egyszerű, kövesse az alábbi lépéseket.

  • Először nyissa meg annak a személynek a csevegését, akinek a névjegyét el kívánja távolítani.

  • Ezt követően koppintson a személy WA kapcsolattartó nevére.

  • Ezután aktiválja váltani'Név elrejtése' hogy elrejtse a partner nevét.

  • Sikeres esetben a személy kapcsolattartó neve eltűnik az alábbiak szerint.

5. A WhatsApp-hívások blokkolása meghatározott névjegyekről

Ha a hivatalos WhatsApp alkalmazásban nem tudja kifejezetten letiltani a WhatsApp hívásait valakitől, akkor a YoWhatsApp alkalmazásban ezt megteheti.

Blokkolhat bizonyos WhatsApp-kapcsolatokból érkező hívásokat, hogy azok ne léphessenek kapcsolatba Önnel a YoWhatsApp-on keresztül. Csak kövesse ezeket a lépéseket.

  • Nyissa meg a WA csevegést olyan személytől, akinek telefonhívásait le szeretné tiltani.

  • Érintse meg a személy WhatsApp kapcsolattartó nevét, ahogy az ApkVenue az előző szakaszban kifejtette.

  • Végül aktiválja váltaniNincs hívás hogy blokkolja az adott személy WA telefonhívásait.

6. Zárja le a specifikus beszélgetéseket

A YoWhatsApp alkalmazás által kínált következő szolgáltatás, amelyet nem talál a hivatalos WhatsApp alkalmazásban, zár csevegés csak bizonyos emberektől.

Így már nem kell letölteni a legjobb alkalmazászároló szoftvert, ahol az ilyen alkalmazások általában csak a WhatsApp teljes tartalmát tudják lezárni, nem csak bizonyos csevegéseket.

Ezen felül kiválaszthatja a zárolási módszer típusát is, mint pl minta vagy PIN kódot. A funkció aktiválásához kövesse az alábbi lépéseket.

  • Először nyissa meg a csevegést olyan személytől, akivel le szeretné zárni a WA csevegést.

  • Utána, kattintson a hárompontos menü ikonra a jobb felső sarokban.

  • Ezután válassza ki a menüt Zárja le a beszélgetést hogy aktiválhassa a csevegés zár funkcióját.

  • Ebben a szakaszban arra is felkérést kap, hogy válassza ki a WA YoMods háromféle zárjának egyikét.

  • Ezután csak kövesse a funkció aktiválásához szükséges lépéseket.

7. A téma megváltoztatása

Biztosan úgy érezte, hogy unja már a WhatsApp megjelenését, igaz? Szerencsére a YoWhatsApp alkalmazás funkciói elérhetőek változtassa meg a WhatsApp témát.

Az alábbi lépéseket követve módosíthatja a témát a YoWhatsApp alkalmazásban.

  • válassza menü ikon három pont a jobb felső sarokban válassza a lehetőséget „Fouad Mods”.
  • Miután a YoWhatsApp beállításai oldalon tartózkodik, válassza ki a menüt FMThemes.

  • Ezután válasszon egy lehetőséget Töltse le az FMThemes alkalmazást.

  • Rengeteg témaválasztás áll rendelkezésre ebben az FMTémákban. Szabadon kiválaszthatja kedvenc témáját.

  • Alkalmazásához érintse meg a gombot Telepítés. Ezt követően megjelenik egy megerősítő mező, amelyet kiválaszt rendben.

Végül csak várnia kell egy ideig, amíg a témát sikeresen alkalmazzák a YoWhatsApp alkalmazásra.

8. Mindig megjeleníti az online állapotot

A WA online állapot elrejtése mellett ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy továbbra is megjelenítse online állapotát, bandáját.

Ez nagyon hasznos azok számára, akiknek online vállalkozása van, így az ügyfelek panaszaira válaszolva mindig 24 órán keresztül elérhetőek vagyunk.

A funkció aktiválásához lépjen be az oldalra YoWhatsApp beállításai a menüben Fouad Mods ahogy Jaka korábban elmagyarázta.

Ezt követően követheti az alábbi lépéseket.

  • A beállítások oldalon válassza ki a menüt Egyetemes majd válassza a menüt Beállítások.
  • Utána, tekercs aljára és aktiválja váltani menü Engedélyezze a Mindig online lehetőséget mint a következő képen.

Ha sikerül, akkor a WhatsApp státusza továbbra is megjelenik online, bandában. De, hogy továbbra is online maradjon, győződjön meg róla, hogy nem zárja be a YoWhatsApp alkalmazást a legutóbbi alkalmazásokból!

9. Az emoji változatok módosítása

A téma megváltoztatása mellett a YoWhatsApp alkalmazásban megváltoztathatja az emoji változatát is. Hasonló a WhatsApp Aero alkalmazáshoz.

Tehát nem csak a WhatsApp alapértelmezett hangulatjeleit használhatja, hanem más változatokra is módosíthatja őket, például hangulatjelekre iOS, Facebook, Android One, és még sokan vannak.

Megváltoztatásához lépjen a beállítások menübe Universa ” pontosan úgy, ahogy az ApkVenue az első lépésben elmagyarázta, hogyan jelenítse meg a fenti online állapotot.

Ezt követően az alábbi lépéseket követheti.

  • Ezen a ponton válassza ki a menüt Stílusok (megjelenés).
  • Ezután válassza ki a kívánt emoji változatot. Ha az emojit nem töltötték le, akkor megérintheti letöltés ikonra annak érdekében, hogy kiválaszthassa.

  • Végül várja meg a letöltés befejezését.

10. Lásd: Törölt WA állapot

Kíváncsi voltál már barátod WhatsApp állapotának tartalmára, amelyet hirtelen töröltek?

Most a YoWhatsApp oldalon aktiválhatja a Törlésellenes funkciót, hogy továbbra is láthassa mások WA állapotát, annak ellenére, hogy a tulajdonos törölte.

Te, így letöltheted az illető WA állapotát! Kíváncsi? Gyerünk, nézd meg az alábbi lépéseket.

  • Lépjen be a YoWhatsApp beállítási menübe az ApkVenue korábban kifejtett módon.

  • Ezután belép a menübe Adatvédelem és biztonság.

  • Végül aktiválja váltaniTörlésellenes állapot így láthatja más emberek állapotát, annak ellenére, hogy törölték.

A YoWhatsApp frissítése

Az egyik gyengeség, amelyet a WhatsApp MOD alkalmazás, például a YoWhatsApp felhasználói panaszkodnak leggyakrabban, a verzió frissítésének korlátozása.

Ha a Google Playen egyszerűen elvégezheti az automatikus frissítéseket, az ehhez hasonló WhatsApp MOD alkalmazásban egy kicsit több erőfeszítésre van szüksége.

De ez nem azt jelenti, hogy nem lehet, mi! A következő lépésekkel továbbra is frissítheti az alkalmazást.

  • A YoWhatsApp főoldalán koppintson a ikonra pont ikonra a jobb felső sarokban, majd válassza ki a menüt FMMods.
  • A YoWhatsApp beállításainak oldalán válassza ki a menüt Frissítések, majd válassza a lehetőséget Frissítések keresése.

YoWhatsApp legújabb verziója 2020 jellemzői

Mi újság ebben a legújabb verzióban? Kiderült, hogy olyan sok van, a megjelenés egyszerű édesítésétől kezdve a magánélet biztonságának növeléséig.

A testreszabáshoz most megteheti élvezze a stabilabb YoThemes Store-ot. Itt letölthet különféle témákat, amelyek megjelenítik a WhatsApp alkalmazást.

Vannak még új hangulatjeleket és ikonokat adott hozzá, kullancsok és új chat-buborékok, a különböző elemek színváltozatai, teljes. Sőt, most már lehet megnézi élő az elvégzett változtatások.

Mi a helyzet a magánélet biztonságával? Az ApkVenue fent említett kiváló tulajdonságai mellett a YoWhatsApp ezúttal különféle nagyszerű adatvédelmi funkciókat adott hozzá.

Most vannak funkciók anti-delete történet / állapot, rejtett csevegés ami egyre kifinomultabb, helyreállítási kérdés ha elfelejtette PIN-kódját / jelszavát, és még sokan mások.

Számos más funkció is élvezni fogja, például Indonéz nyelv támogatása. Mire vársz még? Siessen és töltse le a YoWhatsApp alkalmazást!

Nos, ez a link és a legfrissebb YoWhatsApp APK 2020 letöltése. Az egyik legjobb WhatsApp MOD sok érdekes funkciót kínál benne.

Használhatja a YoWhatsApp alkalmazást is, és kipróbálhatja az összes funkciót az ApkVenue korábban kifejtett irányelveinek betartásával. Nagyon könnyű, nagyon!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazások egyéb merít Shelda Audita


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found