nézd meg a mosoda show (2019) teljes filmet

Érdekel Boy William és Gisella Antasia története ebben a filmben? Gyere, nézd meg a Laundry Show (2019) teljes filmet itt!

Megjelent tavaly februárban Mosoda Show vígjáték-műfajt kínál, amelynek meglehetősen sok rajongója van az indonéz filmiparban.

Ez a film nemcsak a vígjáték-elemeket, hanem a kínai családi kultúrát is bemutatja, ami tovább fokozza a történet egyedi jellegét.

Kíváncsi vagy a film megtekintésére? Jobb, ha először csak a teljes Laundry Show film összefoglalóját nézed meg!

A Laundry Show film összefoglalója

A többi indonéz film élénkítésére bemutatott Laundry Show film egy Kokoh alias nevű alkalmazott történetét meséli el Uki (fiú William) aki úgy érezte, hogy 5 év munkavégzés után nincs jelentős javulás.

Emiatt Uki mosodai üzlet megnyitásával szerette volna megváltoztatni a vagyonát. A korábbi fizetésével Uki felépítette álmai üzletét, míg végül több alkalmazottja volt.

Annak ellenére, hogy az alkalmazottak viselkedése képes unalmassá tenni a munkahelyi légkört, viselkedésük miatt gyakran veszteséget szenvednek Uki mosodai üzletága.

Az ügyfelekkel meglehetősen elfoglalt vállalkozás közepette egy hasonló vállalkozás tartozik hozzá Agustina (Gisella Anastasia) hirtelen épült közvetlenül Uki mosodája mellett, ami még szorosabbá tette a versenyt.

Uki és Agustina kapcsolata nem ment jól, és gyakran veszekedtek. Úgy tűnik azonban, hogy az érv kihajtotta közöttük a szeretet magvait.

Akkor hogyan alakul mindkettő folytatása? Uki jobban szereti a szerelmet, mint azt az üzletet, amelyről álmodott?

Érdekes tények a Laundry Show filmről

Miután sikerült az IMDb webhelyén 7,4% -os minősítést szerezni, talán néhányan kíváncsiak vagytok arra, hogy mi történt a film készítése mögött.

Nos, itt az ApkVenue érdekes tényeket közöl a Laundry Show filmmel kapcsolatban, amelyeket talán nem is ismer.

  • A Laundry Show egy film, amelyet Uki Lukas A mosodai show című vígjátékregényéből adaptáltak.

  • Gading és Giselle akkori válószámának közepette ez a film tulajdonképpen kettejük arcát mutatja, noha nem egy jelenetben állnak össze.

  • Annak érdekében, hogy jobban belemerülhessen a játszott karakterbe, a játékosok még mosodai edzést is végeznek, és igazolást szereznek az edzésről.

  • Tissa Biani, aki részt vett ebben a filmben, elismerte, hogy nem akart részt venni a gála-premieren, mert félt, hogy színészi játékában csalódást okoz a közönség.

  • William fiú depressziós volt, mint Uki karakter, mert ebben a filmben folyamatosan haragudnia kellett, ami elfárasztotta.

Nézze meg a Laundry Show című filmet

InformációMosoda Show
Vélemények (véleményezők száma)7.4 (31)
Időtartam1 óra 37 perc
MűfajKomédia


Dráma

Kiadási dátum2019. február 7
RendezőRizki Balki
JátékosWilliam fiú


Tissa Biani Azzahra

Nos, azok számára, akik kíváncsiak és szeretnék megnézni ezt az egy filmet, megnézhetitek az alábbi Mosoda Show filmet.

>>> Watch Laundry Show (2019) <<<

Ez összefoglaló és néhány érdekes tény volt az indonéz vígjátékfilmről, a Laundry Show, bandáról.

Melyek olyan érdekes filmek, amelyek igazán kíváncsiak a történetre? Írja meg a választ az alábbi megjegyzésekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.