Az 5 legjobb online vírusirtó a vírusok eltávolítására antivírus telepítése nélkül

Mint tudjuk, a vírusok különféle módon léphetnek be a számítógépünkbe. Az egyik internet-kapcsolaton keresztül történik, amikor böngészünk, USB-eszközön keresztül, és amikor fertőzött szoftvert telepítünk

Mint tudjuk, a vírusok különféle módon léphetnek be a számítógépünkbe. Az egyik internet-kapcsolaton keresztül történik, amikor böngészünk, USB-eszközön keresztül, és amikor fertőzött szoftvert telepítünk. Ezek a vírusok lassan képesek működtetni számítógépeinket, és néhány veszélyes vírus is ellophatja az adatainkat. Ezek a vírusok is károsíthatják az általunk használt operációs rendszert.

Igen, kiderült, hogy van egy online víruskereső, amellyel megszabadulhat a számítógépes vírusoktól, anélkül, hogy alkalmazást telepítene a számítógépre. Nos, ezúttal az ApkVenue megosztja 5 legjobb online vírusirtó a makacs vírusok eltávolítására. Nézzük csak meg a következő értékeléseket:

  • 15 Android-tipp, amelyet minden Android-felhasználónak ismernie kell
  • 15 módszer a lassú Android-mobiltelefonok legyőzésére, a leghatékonyabb!
  • 50+ tipp és trükk a legújabb WhatsApp 2021 funkciókhoz, ritkán ismertek!

5 legjobb online víruskereső a vírusok eltávolításához antivírus telepítése nélkül

Metadefender Online szkenner

Fotóforrás: kép: A Tech Viral Metadefender olyan szolgáltató, amely vírusokat keres a számítógép fájljaiban. Online fájlokat szkennelhet 140 MB-ig. A fájlok online vizsgálatának lépései a Metadefenderen:
  • Először látogassa meg a //metadefender.opswat.com/#!/ oldalt a kedvenc böngészőjével. Ezután kattintson a klip ikonra a beolvasni kívánt fájl kiválasztásához és feltöltéséhez.

  • Ezután kattintson az ELEMZÉS gombra az átvizsgálás megkezdéséhez. Várja meg, amíg befejeződik.

Ha a fájl rosszindulatú programokkal vagy vírusokkal fertőzött, a Metadefender értesíti Önt, és megjeleníti a fenyegetés szintjét is.

VirSCAN

Fotóforrás: kép: Accessify A VirSCAN szinte ugyanaz, mint korábban online szkenner szolgáltatás ingyenes és ingyenes eszköz a rosszindulatú programokkal fertőzött fájlok ellenőrzésére. Megtekintheti a feltöltött fájl vizsgálatának eredményeit, és megmutatja, hogy a fájl mennyire veszélyes a számítógépére. A fájlok beolvasása a virscan.org webhelyen:
  • Látogasson el a www.virscan.org webhelyre a böngészőjéből.

  • Töltse fel a beolvasni kívánt fájlt, majd nyomja meg a Beolvasás gombot. Várjon néhány másodpercet, amíg a beolvasási folyamat befejeződik.

A beolvasási folyamat befejezése után megjelenik a szkennelés eredménye, valamint a szkenner neve és fájltípusa.

Kaspersky VirusDesk

Fotóforrás: kép: gHacks Technology News A Kaspersky VirusDesk ugyanazon működő rendszerrel vizsgálja a fájlokat, mint a Kaspersky Lab alkalmazás, amelyet általában számítógépre telepítünk. Ugyanazon víruskereső adatbázis használata. Mi különbözteti meg a Kaspersky VirusDesk formáját online webszolgáltatás és a Kaspersky Lab asztali alkalmazás formájában.

Weboldal-szolgáltatások 50 MB-ig képes beolvasni a fájlokat. Több fájlt is egyszerre szkennelhet, ha .zip formátumban tölti fel őket. A Kaspersky VirusDesk használatának módja:

  • Nyissa meg a virusdesk.kaspersky.com webböngészőt.

  • Ekkor megjelenik egy képernyő, ahol a rendszer megkéri, hogy húzza át, vagy másolja és illessze be a beolvasni kívánt fájl linkjét.

  • Válasszon az egyik módszer közül, majd nyomja meg a SCAN gombot.

A beolvasási folyamat általában kevesebb, mint két perc. Tehát légy türelmes, várja meg, amíg befejeződik. Ha elkészült, a következő képernyő jelenik meg. A Kaspersky VirusDesk értesíti Önt, ha rosszindulatú programokat vagy vírusokat talál a fájljaiban.

NoDistribute

Fotó forrás: image: saicollegejaipur.org A NoDistribute egy nagyszerű online szkenner webhely, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fájlokat töltsenek fel és több mint 35 víruskereső motor egyidejűleg. A vizsgálat befejezése után a felhasználók megtekinthetik az egyes víruskereső motorok eredményoldalát. A NoDistribute használatának módja:
  • Keresse fel a nodistribute.com webböngészőjét.

  • Ezután kattintson a Fájl kiválasztása elemre, és válassza ki a beolvasni kívánt fájlokat.

  • Ezután kattintson a Fájl beolvasása elemre, és várjon néhány másodpercet, amíg a fájl feltöltődik, és befejezi a beolvasást.

Miután végzett, 35 különböző víruskereső motor átvizsgálja a fájljait.

PCrisk.com

Fotóforrás: kép: Accessify A PCrisk.com egy alternatív online webalapú víruskereső szolgáltatás, amely segítségével rosszindulatú programokat és sebezhetőségeket kereshet a webhelyén. A következőképpen használhatja a pcrisk.com webhelyet rosszindulatú programok és sebezhetőségek keresésére:
  • Nyissa meg a //scanner.pcrisk.com/ oldalt egy böngészőben.

  • Írja be webcímét

  • Ezután kattintson a Kártevő keresése gombra, és várja meg, amíg a vizsgálat befejeződik.

A beolvasás befejezése után a pcrisk.com értesíti Önt, hogy van-e rosszindulatú program vagy sem biztonsági rés a webhelyén.

Tehát kb 5 legjobb online vírusirtó a makacs vírusok eltávolítására. Ezzel a módszerrel gyorsan eltávolíthatja az összes olyan vírust, amely károsíthatja az operációs rendszert és a webhelyet. Ez a módszer nagyon jó és hatékony, és nem igényel semmilyen szoftvert.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found