10 legjobb android kalkulátor alkalmazás könyvelő hallgatók számára

Szeretne könyvelést vagy matematikát tanulni? Ne aggódjon, az Android számológép alkalmazásával kiszámíthatja az összes problémát.

Mint tudják, az Android okostelefon használata nem csak kommunikációra szolgál, hanem más tevékenységekre is használhatja, hogy ez megkönnyítse a tanulást és a munkát. Az egyik az, hogy Android számológép alkalmazás.

Így van, ne pazarold soha az Android okostelefonodat csak a közösségi média érdekében, csevegés, vagy bármilyen tevékenység, amely nem hasznos. Használhatja valami sokkal jövedelmezőbb célra. Ebben a cikkben az ApkVenue bemutat 10 használható Android számológép alkalmazást számviteli hallgató.

  • 10 legjobb Android-alkalmazás az aktív hallgatók számára!
  • 8 legjobb 5 millió alatti laptop főiskolai hallgatók számára
  • Különleges alkalmazás azoknak a hallgatóknak, akik lusták jegyzetelni

10 számológép-alkalmazás az Android számára számviteli hallgatók számára

1. Számológép Plusz

Alkalmazás Calculator Plus egy olyan alkalmazás, amely általában nagyon hasonlít a hagyományos számológépekhez. Bármilyen számítást elvégezhet ezzel az Android alkalmazással. A funkciók hasonlóak a hagyományos digitális számológépekhez.

2. MyScript kalkulátor

Néha, amikor komolyan foglalkozik könyvelési feladatok elvégzésével, lustának kell lennie, hogy emelje okostelefonját csak egy számológép használata érdekében. Ebből kifolyólag, MyScript kalkulátor egyszerűen használható számok írásával az ujjaival vagy toll toll. Érdekes igaz?

3. Google kalkulátor

Azok a Google-termékek, amelyek segítségével kiszámíthatja a számokat Google Számológép. Ez a számológépes Android alkalmazás szinte minden Android operációs rendszert futtató okostelefonon elérhető. Azonban nem támaszkodhat erre az alkalmazásra nehéz feladatok elvégzéséhez, mert a bemutatott szolgáltatások csak szabványos szolgáltatásokat tartalmaznak.

4. Számológép ++

Alkalmazás Számológép ++ egy számológép alkalmazás, amelyet Android okostelefonokra terveztek. A bemutatott felület nem sokban különbözik a Google Számológéptől. Ennek az alkalmazásnak két számológép-üzemmódja van, nevezetesen Alapértelmezett és Mód.

5. Számológép - egység konverter

Ha azt várja, hogy az alkalmazás jól számoljon, akkor ne használja Számológép - egység konverter. Az egyszerű használat és az egyszerű felület érdekében azonban használhatja ezt az ASUS által készített alkalmazást. Érdekelt?

6. CALCU Stílusos Számológép Ingyenes

Olyan számológépet keres, amely rengeteg funkcióval rendelkezik? Jobb, CALCU Stílusos Számológép Ingyenes a válasz minderre. A hozzád hasonló könyvelő hallgatók számára letöltheti ezt az alkalmazást és testre szabhatja annak megjelenését. Valójában a megjelenés fényessé tehető, így nem fog unatkozni.

7. Egy ++

A következő Android számológép alkalmazás a könyvelő hallgatók vagy az iskolai hallgatók számára Egy ++. Ez az alkalmazás lehetővé teszi az érdekes funkciók elérését, amelyek képleteket tartalmaznak az agyadat sújtó matematikai és számviteli problémák megoldására.

8. GeoGebra

Ki közületek még mindig középiskolás, és a grafikonok és diagramok körüli matematikai problémák nyugtalanítják? Nos, ezeknek a problémáknak a megoldásában használhatja az alkalmazást GeoGebra. Mert itt tanulmányozhatja a számítást, a statisztikákat, a geometriát és az algebrát. Nem érdekes?

9. CalcNote

Hé könyvelő hallgató! Gyakran nehézséget okoz a problémák megoldása? Használnia kell egy számológép-alkalmazást az Android számára, amelyet hívnak CalcNote Igen. Miért? Mivel ez az alkalmazás a legjobb Android alkalmazás, amelyet használhat. Ha hibázik, megtekintheti az összes bejegyzést és számítást, és bármikor kijavíthatja őket.

10. CalcTape

CalcTape egy számológép alkalmazás, amely rendelkezik felület mint a Jegyzettömb. Ez az alkalmazás alkalmas matematikai és számviteli problémákra, ahol rendszeresen ellenőrizheti a számításokat valós idő. Még, elrendezés tetszés szerint testre szabhatja a gombot.

Szóval ennyi 10 számológép-alkalmazás Android-hoz legjobb számviteli hallgatóknak és matematikai problémáknak, amelyek bonyolítják az életedet. Melyik, a számításokhoz hasonló diákok számára készült Android-alkalmazás tetszik? Válaszát az alábbi megjegyzések oszlopban adja meg.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found