hogyan lehet megoldani 500 belső szerver hibát és azok megértését

Nos, ezúttal az ApkVenue tippeket fog mondani arról, hogyan kell kezelni az 500 belső szerver hibát, és ne felejtse el a jelentését. Természetesen úgy, hogy ..

Ha megpróbál hozzáférni egy webhelyhez, és megjelenik az „500 belső kiszolgáló hiba” üzenet, ez azt jelenti, hogy valami nem stimmel a webhelyen. A problémát nem az okozza böngésző, számítógép, vagy akár az internetkapcsolata. Ezt a problémát az Ön által látogatott webhely okozza.

Nos, ezúttal az ApkVenue tippeket fog mondani arról, hogyan kell kezelni az 500 belső szerver hibát, és ne felejtse el a jelentését. Természetesen, hogy ha szembesül ezzel a feltétellel, azonnal találjon megoldást. Nézze meg alább!

  • Itt található a leghatékonyabb módszer a hibás Android-alkalmazások leküzdésére
  • Ismerje a böngészőben megjelenő hibakódot
  • 25 Az Android Google Play Áruház hibáinak okai és megoldásai

Hogyan lehet leküzdeni az 500 belső szerver hibát és annak megértését!

Miért jelent meg a hibaüzenet?

Ezek a hibaüzenetek a meglátogatott webhelyektől függően sokféle formában jelentkezhetnek, de lényegében megegyeznek. A hibaüzenet bármilyen formában megjelenhet „500 belső kiszolgáló hiba”, „500 hiba”, „HTTP hiba 500”, „500, ez hiba”, „ideiglenes hiba (500)”, vagy csak kódot '500'.

A sok megjelenített üzenet közül, bár lényegében különböznek egymástól, mégis felmerítik az „500” kódot minden felmerülő hibára. Az „500” számot megjelenítő hibakód egy üzenet, amely akkor jelenik meg, amikor valami váratlan esemény történik egy szerverrel, és a kiszolgáló ekkor nem tud konkrét információkat megadni. Ezért a szerver nem adta meg a normál weboldalt, és a hibaüzenetet tartalmazó webhelyre cserélte.

Hogyan lehet kijavítani?

Mivel a felmerülő probléma a szerveren van, nem tudjuk saját maga megoldani. De gyakran ezek a problémák gyorsan megoldódnak. Ezek a hibaüzenetek általában csak ideiglenesek, és csak idő kérdése, a problémás oldal a szokásos módon azonnal elérhető lesz.

A megjelenő hibaüzenetet általában az is okozhatja, hogy a felhasználók mennyi hozzáférést kapnak a webhelyhez, így a kiszolgálóvá válik le-. Tehát a megoldás az, hogy várhatunk néhány percet, mielőtt megpróbálnánk elérni az oldalt.

Tehát, ha találkozik ezzel a problémával, próbálja ki újratöltés webhely oldala. Kattintson az 'újratöltés' gombra böngésző eszköztár vagy az F5 gomb megnyomásával billentyűzet. A böngésző ismét felveszi a kapcsolatot a szerverrel, és újra megkéri az előzőleg kért oldalt. Így ezt a problémát hamarosan meg kell oldani.

Ha a fenti módszer nem működik, akkor talán várnia kell egy ideig, mielőtt visszatérne a webhely eléréséhez. A webhelynek problémája lehet, és várnunk kell, amíg a webhely tulajdonosa kijavítja azt. Egy másik módszer, amellyel megpróbálkozhatunk, az, hogy elérjük a weboldal egy régi példányát.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet elérni a webhelyek régi példányait

Ha véletlenül szüksége van erre az oldalra, például referenciaként, kutatási hivatkozások vagy valami más miatt, akkor a webhely hirtelen HTTP 500 hibát, vagy más problémát tapasztal, ez minden bizonnyal komoly problémát jelent. A problémás oldalt azonban meg lehet tekinteni, nevezetesen úgy, hogy megnézi a webhely oldalának egy részletét, amelyet az archív adatok tárolnak, többféle módon, amelyeket megpróbálhat.

De ez a módszer nem fog működni olyan cikkek esetében, amelyek még mindig nemrég jelentek meg. A régi cikkeknél ez más, ez a módszer még mindig jól működhet, annak ellenére, hogy a cikket korábban törölték.

  • Az első módszer, ha az oldalnak problémái vannak a hozzáféréssel, próbálja meg elérni a funkció használatával „Csak szöveges változat”. Ez a módszer csak szöveget jelenít meg képek vagy más médiatartalom betöltése nélkül.

A trükk az, hogy egyszerűen be kell írni az alábbi címet böngésző URL mezője, majd cserélje ki a „pelda.com/oldal.htm'a problémás weboldallal.

//webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:**example.com/page.htm

Egy példa ilyen.

//webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:**www.jalantikus.com/tips/game-shooter-android-best/

A fenti módszer megjeleníti az oldalrészletet, amely még mindig tárolva van gyorsítótárGoogle csak írásos formában, médiatartalom nélkül.

  • A második módszer, amely nemcsak a problémás oldalak elérésére szolgál, használható a törölt oldalak elérésére is.

A második módszer a megnevezett adatarchívumok segítségét használja A Wayback Machine oldal. A webhely menthet történelem évről-évre. Tehát, ha egy weboldalt töröltek, az lehetséges még mindig távozik ezen az oldalon keresztül elérhető oldalak.

A Wayback Machine webhely lehetővé teszi számunkra a régi weboldalak megtekintését. Tehát ez a webhely megadja nekünk az oldal alakját, csakúgy, mint a múltban.

A webhely előnyeinek kihasználásához lépjen az oldalra //archive.org/web/. Ezután írja be a problémával rendelkező webhely oldal címét, kattintson a gombra "Böngészés az előzmények között". Miután az információk a fentiek szerint megjelennek, kattintson az évre és a dátumra a naptárban, hogy lássa, hogyan fog megjelenni a webhely oldala a kiválasztott dátummal.

A nyomtatott évre és dátumra kattintva megtekintheti a webhely oldalait évről évre, és megnézheti, hogy néz ki a különbség.

Rákattinthatunk más linkekre különböző időpontokban és időpontokban, hogy megnézzük, hogyan néznek ki az egyes évek változásai. Összefoglalva tehát: ez az oldal azon kívül, hogy felhasználásra kerül hozzáférjen a problémás weboldalhoz, a weboldalak áttekintésére is használható korábban törölték.

Ez Jaka megbeszélése az 500 belső szerverhiba megoldásáról és annak megértéséről. Könnyű, igaz? Így nem kell megzavarodnia, amikor szembesül ezekkel a feltételekkel. Csak kövesse az ApkVenue módszerét. Kipróbálta már ezt a Jaka-módszert? Ossza meg igen az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found