nemcsak olcsó, hanem tippek is a jó és minőségi fülhallgató kiválasztásához

Zavart abban, hogyan lehet új tartós fejhallgatót vásárolni? Íme néhány tipp a jó és minőségi fülhallgató kiválasztásához.

Zavart abban, hogyan lehet új tartós fejhallgatót vásárolni? Ez pont megfelelő, az ApkVenue át akarja tekinteni a jó és minőségi fülhallgató kiválasztásával kapcsolatos tippeket.

Az alacsony ár és a hűvös dizájn mellett figyelnie kell a specifikációkra is. A legfontosabb azonban a kényelmi tényező. Kezdjük azzal, hogy egyértelművé tesszük a kifejezéseket.

  • Ne forduljon jobbra és balra, ha fülhallgatót használ! Ez az oka
  • Könnyű és hatékony módszerek a fülhallgató-kábelek elkerülésének elkerülésére
  • 10 legjobb vezeték nélküli fülhallgató okostelefonokhoz (Frissítés 2018)

Tippek a jó és minőségi fülhallgató kiválasztásához

1. Különbségek: Headset, fejhallgató és fülhallgató

A fülhallgató olyan audio eszköz, amely fejhallgatóból vagy fülhallgatóból és egy egységben kombinált mikrofonból áll.

Ha a fejhallgató alapvetően megegyezik a fejhallgatóval, akkor az a különbség, hogy a fejhallgató nincs felszerelve mikrofonnal. Míg a fülhallgató valójában szinte megegyezik a fejhallgatóval és a fejhallgatóval, használatuk módja az, hogy bedugják őket a füllyukakba. Egyértelmű jobb?

2. A fülhallgató típusai

A fülhallgatótípusokra áttérve a fülhallgató kétféle formája létezik. Először is, az In-Ear Monitor (IEM) fülhallgatók, ez a típus általában gumit használ, és a füllyukba kerül.

Ennek az In-ear fülhallgatónak az az előnye, hogy használat közben nem árt. Sajnos nem minden ilyen fülhallgató rendelkezik olyan rügyekkel, amelyek kényelmesen illeszkednek a fülbe.

A két fülhallgató általában kerek műanyagot használ, amely kemény, mert csak a fülhöz van rögzítve, és nem illik megfelelően. Ennek eredményeként még mindig van egy kis rés, amely lehetővé teszi a külső hangok bejutását, és kissé fájdalmas használni.

Szóval, tippek egy jó fejhallgató kiválasztásához az ApkVenue-ból, ha ezt a fülhallgatót szeretné választani, keressen egy olyat, amelynek mérete megfelel a fülének. Ne legyen túl nagy és ne túl kicsi.

3. Fülhallgató

A fülhallgatók fejpántot használnak, így tapadnak a fülcimpára, kényelmesebbnek és nem melegebbnek érzik magukat. Kétféle fülhallgató is létezik, némelyik könnyű és más nehéz az Over-the-ear fülhallgatónak nevezett füldugóval.

Ebben az esetben okosnak kell lennie a fülhallgató méretének megválasztásában, ügyeljen arra, hogy a fejhallgató fülrésze a fülének legalább 95 százalékát ellepje. Annak érdekében, hogy hosszú ideig kényelmesen viselhető legyen.

Ha online vásárol, és vásárlás előtt nem tudja kipróbálni, akkor a legjobb, ha tetszik, állítható fejpántos fejhallgatót keres

4. Vezeték nélküli fülhallgató

Ez vitathatatlanul a legmenőbb, mert nem kell bonyolítani a kábeleket. A meglévő eszközökhöz csak Bluetooth-kapcsolatra van szükség.

Sajnos, mivel vezeték nélküliek, ezekhez a vezeték nélküli fülhallgatókhoz újra kell tölteni az akkumulátort. Elég gond, de megtérül a mobilabb funkcionalitása miatt.

Emellett, ha jó minőséget szeretne, az ára is meglehetősen drága, és a tartomány is változik.

5. Tudjon meg többet a specifikációkról

Most, hogy ismeri a fülhallgató kifejezéseit és típusait, tudjon meg többet a fülhallgató specifikációiról.

Tehát honnan lehet tudni, hogy egy termék jó-e vagy sem? Mert nem lehet kipróbálni a fülhallgatót, mielőtt megvenné őket.

Most megtudhatja, hogy ellenőrizze a megcélzott fülhallgató specifikációit. A fülhallgató kiválasztásakor ellenőrizze a következő műszaki előírásokat:

  • Impedancia - Alapvetően minél nagyobb az eszköz impedanciája, annál kevesebb áram folyik. A maximális teljesítmény, és ebben az esetben a legjobb hangminőség elérése érdekében, amelyek közül az egyiknek meg kell egyeznie a forrás impedanciájával és a fülhallgató impedanciájával.

  • Érzékenység - A biztonságos zene hallgatásához ki kell választani a legjobb fülhallgatót érzékenységi szinttel középkategóriás. Ha az érzékenységet választja nagy hatótávolságú, és csak fél százalékos térfogattal, idővel a füled megsérül.

  • Frekvencia válasz - Hertzben (Hz) mérve ez arra a hangfrekvencia tartományra vonatkozik, amelyet a fülhallgató meg tud ismételni. A fejhallgató frekvencia-válaszának ismerete segíthet kiválasztani a megfelelő eszközt, ha egy bizonyos típusú zenét szeretne hallgatni. Például, ha basszus hanggal szeretne zenét hallani, akkor frekvenciájú fülhallgatót kell keresnie basszus alacsony.

  • Illesztőprogramok - Hang létrehozására szolgál a készüléken. Tehát minél erősebb / nagyobb a meghajtó, a hang jobb lesz. Az illesztőprogramok is frissíthetnek basszus, közepes és tripla a zene sajátos műfaja szerint.

  • Hangszigetelés - Ezek a fülhallgatók arra szolgálnak, hogy blokkolják a körülötted lévő egyéb hangokat, így élvezheted a hallgatott zenét. Tökéletes azok számára, akik gyakran forgalomban vagy zsúfolt helyeken tartózkodnak.

  • Zajcsökkentés - A hangszigeteléssel ellentétben, amely elválasztja a zenét a háttérzajtól, a zajszűrés mindenféle zaj elnyomására képes a környezetben. Semmilyen módon nem hallhat semmilyen hangot kívülről, és hagyhatja elaludni zajos környezetben.

  • Izzadásálló - Gyakran hallgatsz zenét, amikor vagy? kocogás vagy az edzőteremben? Ha igen, akkor válassza a verejtékkel szemben ellenálló fülhallgatót. Ezeket a fülhallgatókat elsősorban az izzadságtól való nedvesség elzárására tervezték.

  • Bluetooth - Az ilyen típusú fülhallgatók Bluetooth technológiával csatlakoznak az eszközhöz. Nagy szabadságot kínálnak, különösen, ha olyan sportokat végez vagy sok mozgást igénylő tevékenységet végez.

6. Tökéletes illeszkedés

Nem minden a legjobb fülhallgató fér el a fülünkön. Olyan tényezők, mint a különböző fülformák és a fülhallgató kialakítása.

Ezért fontos megtalálni a füléhez illő jó fülhallgatót. A rossz fülhallgató csak néhány perc használat után árt a fülének, különösen azok számára, akiknek érzékeny a külső füle.

Az ApkVenue fülhallgató vásárlását javasolja fészkel puha a füllyukain. Legtöbbjük gumibetétje nem sérül, mint a műanyag.

Vannak más lehetőségek is, amelyek kényelmesebbek lehetnek, mint például az egyedi fülhallgatók, amelyek habszivacsokkal és párnákkal vannak ellátva egyedi formában (változás) a füled alakjának megfelelően.

Ezek a tippek a jó és minőségi fülhallgató kiválasztásához. Szóval, milyen típusú fülhallgatót választ? Ossza meg véleményét.

Olvassa el a cikkeket is Fülhallgató vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found