7 film a legjobb kábítószer-függőségről, szomorú és szomorú!

Mi van, ha valaki drogfüggő? Az eredmények olyanok lesznek, mint a következő drogfilmek szereplői, amelyek nagyszerűek az Ön számára. Gyere, nézd meg, melyek a filmek!

Mi jár a fejedben, amikor meghallod a drog szót?

Az egyik legveszélyesebb és gyakran visszaélő szer a kábítószer. Az ilyen típusú gyógyszerek hallucináttá tehetik a felhasználót.

A kábítószerek függőséget okoznak, ami veszélyes az egészségre. Egyes producerek azonban drogokat használnak történetekként vagy jelenetekként a filmben.

Természetesen azzal a céllal, hogy megmutassa az emberben történő alkalmazásának veszélyeit, igen.

Gyere, nézd meg azoknak a filmeknek a listáját, amelyek drogjelenetekkel rendelkeznek, és amelyek alkalmasak az ön nézésére!

Film a legjobb kábítószer-használókról!

Kábítószerek vagy kábítószerek olyan gyógyszerek, amelyek veszélyesek, ha túlzott adagokban használják őket. Ennek az összetevőnek a jellege nagyon addiktív, és a hallucinációt okozhatja a felhasználóban.

Magában Indonéziában az Indonéz Köztársaság Egészségügyi Minisztériuma a kábítószereket kábítószerként említi. Ezt az anyagot törvényesen használják a betegek megnyugtatására műtét vagy bizonyos betegségek gyógyszerei miatt.

Sokan azonban visszaélnek használatukkal, és különféle negatív hatásokat okoznak az emberi testben. Ez az eset a filmben történetté és jelenetgé is alakult.

Sok film a kábítószer-fogyasztók életéről, vagy a kábítószer-figyelem eltereléséről mesél, és ezzel szomorúságot kelt a nézők számára.

Az ApkVenue a gyógyszerekről szóló filmhez hasonlóan azt ajánlja, hogy nézze meg a következőket:

1. Jump Street 21

Az első a legviccesebb vígjáték címmel 21 Jump Street. A filmet a Phil Lord és Christopher Miller duó rendezte, amelyet 2012-ben adtak ki.

Elmeséli egy amatőr rendőr pár történetét, akiket beosztanak egy iskolába, hogy megvizsgálják a veszélyes kábítószerek terjedését.

Vicces és izgalmas történetüket Channing Tatum és Jonah Hill hűvös színészete is színesíti. Ennek eredményeként különféle díjakat nyert a Jump Street 21.

Többek között Filmzenei Díj, A legjobb vígjáték-TV, Választott film: vígjáték, és még sok más. Kíváncsi vagy a filmre, banda?

Információ21 Jump Street
Értékelés (Rotten Tomatoes)84%
Időtartam1 óra 49 perc
Kiadási dátum2012. március 16
RendezőPhil Lord, Christopher Miller
JátékosJonah Hill, Channing Tatum, Jégkocka

2. A kosárlabda naplók

A következő az A kosárlabda naplók ami a 90-es években nagyon híres volt. Ezt a krimifilmet Scott Kalvert rendezte és 1995. április 21-én mutatták be.

Ez a film a drogot használó iskolás tinédzserek történetét és azok használatának veszélyeit meséli el. Valahányszor probléma merült fel, a kosárlabdapályára mentek.

Itt mesélnek el minden izgalmas és érzelmes történetet ezek a tizenéves drogfogyasztók.

A film főszereplői Leonardo DiCaprio, Bruno Kirby, Lorraine Bracco és még sokan mások.

InformációA kosárlabda naplók
Értékelés (Rotten Tomatoes)46%
Időtartam1 óra 42 perc
Kiadási dátum1995. április 21
RendezőScott Kalvert
JátékosLeonardo DiCaprio, Lorraine Bracco, Marilyn Sokol

3. 13. kerület

Tetszik a futási stílus mutatvány Parkour stílus?

Nos, klassz akciófilm 13. kerület ezt kötelező látnod, banda. A 13. kerületet Pierre Morel rendezte és 2004. november 10-én engedték szabadon.

Ez a film egy Leito nevű férfi veszélyes bandával folytatott harcának történetét meséli el a B13 körzetben, mert számos, a bandához tartozó kábítószert elpusztított.

A 13. kerület számos hasonlóságot mutat az Ong-Bak című thaiföldi filmmel. Ebben a filmben a parkour szakértője, David Belle és számos más színész játszik, mint például Cyril Raffaelli és Tony D'Amario.

Információ13. kerület
Értékelés (Rotten Tomatoes)80%
Időtartam1 óra 24 perc
Kiadási dátum2006. június 2
RendezőPierre Morel
JátékosCyril Raffaelli, David Belle, Tony D'Amario

4. Goodfellas

Goodfellas korának egyik híres old school filmje, amely a bűnözés és a kábítószerek világát meséli el. A filmet Martin Scorsese rendezte és 1990-ben adták ki.

Számos férfit és középiskolás tinédzsert mesél el, akik a bűnözői világba sodródtak, gyilkosságokkal és kábítószerekkel teli életet élnek.

A Goodfellas-t nagyon kedveli a közönség, és számos jelölést kapott az Oscar-díjakon, köztük Legjobb film, Legjobb rendező, Legjobb szerkesztés, és mások. Nagy!

InformációGoodfellas
Értékelés (Rotten Tomatoes)96%
Időtartam2 óra 26 perc
Kiadási dátum1990. szeptember 21
RendezőMartin Scorsese
JátékosRobert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci

5. A Wall Street farkasa

A The Basketball Diaries című hűvös film főszereplése mellett Leonardo DiCaprio is visszatért a klubba A Wall Street farkasa amely egy csillogással teli ember életéről mesél.

Ez a tragikus vígjáték egy Jordan Belfort nevű sikeres gazdasági ember valós történetéből származik. Azt mondják neki, hogy nőkkel és kábítószerekkel teli életet éljen.

A Wall Street farkasát Martin Scorsese rendezi, aki híres a különféle filmjeiről, köztük a Goodfellasról. A filmet öt Oscar-díjra és négy BAFTA-díjra jelölték.

Leonardo DiCaprio e film révén Golden Globe-díjat is kapott a legjobb színésznek. Nagyon jó!

InformációA Wall Street farkasa
Értékelés (Rotten Tomatoes)79%
Időtartam3 óra
Kiadási dátum2013. december 25
RendezőMartin Scorsese
JátékosLeonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie

6. Candy

Cukorka egy híres romantikus film, tele híres történetekkel és színészekkel. A filmet Neil Armfield rendezte és 2006. május 25-én mutatták be.

Ezt a filmet egy elnevezett regényből adaptálták Candy: A szerelem és a függőség regénye, egy Dan nevű férfiről mesél, aki beleszeret egy Candy nevű művészeti hallgatóba.

Kettejük kábítószer-függőségük miatt annyira közel áll egymáshoz, hogy a történetet három külön részben, Menny, Föld és Pokol néven mesélik el.

Ebben a filmben olyan legendás színészek játszanak, mint Heath Ledger, Abbie Cornish, Geoffrey Rush és mások. A Candy számos díjat nyert, és számos filmre jelölték.

InformációCukorka
Értékelés (Rotten Tomatoes)47%
Időtartam1 óra 42 perc
Kiadási dátum2006. május 25
RendezőNeil Armfield
JátékosHeath Ledger, Abbie Cornish, Geoffrey Rush

7. Rekviem egy álomért

Utolsó az Rekviem egy álomért ifjabb Hubert Selby azonos nevű regénye alapján. Ezt a pszichológiai drámafilmet Darren Aronofsky rendezte.

Ez a film négy drogosról mesél, akik miatt őket hallucinációikban börtönbe zárják.

A Requiem for a Dream áttekintést nyújt arról, hogy a drogok fizikai és pszichológiai szempontból hogyan befolyásolhatják az ember életét. Ez a film tökéletes, ha megnézheted, bandázhatsz.

Különösen számos olyan ismert színésszel, mint Ellen Burstyn, Jared Leto és Jennifer Connelly. Hűvös!

InformációRekviem egy álomért
Értékelés (Rotten Tomatoes)79%
Időtartam1 óra 42 perc
Kiadási dátum2000. december 15
RendezőDarren Aronofsky
JátékosEllen Burstyn, Jared Leto, Jennifer Connelly

Ez egy film, amelynek története és drogjelenetei alkalmasak az Ön nézésére. Sőt, ez a film áttekintést nyújt a kábítószer-függőség rossz hatásairól is.

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Legjobb film vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found