szeret nézni? Ez a 9 legjobb Android-videolejátszó, amelyekkel rendelkeznie kell

Ekkor felsorolok egy listát azokról az Android videolejátszókról / videolejátszókról, amelyek támogatják a feliratok megjelenítését, hogy Ön kényelmesen és könnyebben megérthesse nézeteit.

A moziban való filmnézés és a gazdaságosság alternatívájaként biztosan letölti az internetről, igaz? Amikor androidos filmeket néz, érezte-e már, hogy a Videolejátszója nem alkalmas filmnézésre?

Ekkor megadom az Android videolejátszók listáját, amelyek már vannak támogatás megjeleníteni feliratok így kényelmesen és könnyebben érthető módon nézheti meg. Melyek ezek? Nézze meg ezt a cikket további információkért.

  • 3D videók egyszerű megtekintésének egyszerű módjai laptopon
  • 6 legjobb VR Video Player Android-alkalmazás
  • Hogyan készítsünk Stop Motion videókat egyszerűen az Androidon!

9 legjobb Android-videolejátszó, amire szükséged van

1. AC3 lejátszó

Ez az Android Video Player olyan szabványos szolgáltatásokkal rendelkezik, mint például a különféle videoformátumok és támogatások lejátszása feliratok. Az egyszerű és könnyen használható kijelző a fő felhasználás azok számára, akik nem akarják bonyolulttá tenni a videók lejátszását.

2. BS Player

Video Player Android alkalmazás BS Player Talán új a füledben, de ez az alkalmazás megfelelt a filmek számára megfelelő videolejátszó alkalmazás követelményeinek, mivel szabványos funkciókkal rendelkezik, például támogatással feliratok és több videoformátumot támogat.

3. DX lejátszó

Video Player Android alkalmazás DX Player szabványos tulajdonságokkal rendelkezik, mint a többi, csak egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik App Lock amely lezárhatja a kívánt videót, hogy mások ne láthassák. Ennek az alkalmazásnak van egy olyan funkciója is, amely elrejti a videók megjelenését és elrejtését, és az az előnye is, hogy beállíthatjuk a hangot basszus vagy tripla szabadon.

4. GOM Player

Videolejátszó alkalmazás GOM Player talán gyakran hallottuk a fülünkben, de néha az alkalmazás megírása nem használja az ábécét, így az emberek nem ismerik fel ezt az alkalmazást. Ennek az alkalmazásnak az előnyei szinte megegyeznek a többivel, nevezetesen támogatja a különböző formátumokat és Támogatja a feliratfájlokat.

Apps Videók és hangok GOM Media Player Android LETÖLTÉS

5. KMPlayer

Az alkalmazás előnyei KMPlayer sokféle videofájlt támogat, amelyek nagyon összetettek olyan fájlokig, amelyeket néha nehéz szerkeszteni.játék mint a webm lehetjáték ebben az alkalmazásban. Mint más videolejátszó alkalmazások, mégpedig Támogatja a feliratfájlokat. Ez az alkalmazás nagyon népszerű sok felhasználó hogy rendszeresen nézzen filmeket vagy videókat.

6. MX Player

Videolejátszó alkalmazás MX Player amellett, hogy különféle típusú videoformátumokat és felirat támogatása, szintén megjelenítheti a színt innen feliratok ami néha kényelmesebbé teszi a nézést. Ez az alkalmazás szintén nagyon könnyű, és zökkenőmentesen képes lejátszani a H.265 / High Efficiency Video Coding (HEVC) kodekkel rendelkező videókat, amelyet ma már széles körben használnak videók készítésére méret kicsi, de a kép még mindig tiszta.

J2 Interaktív videó és audio alkalmazások LETÖLTÉS

7. Igazi játékos

Az Android videolejátszó alkalmazás előnyei Igazi játékos eltekintve a különféle videoformátumok és feliratok, online is kereshet videókat online a YouTube-ból vagy a Bingből. Ennek az alkalmazásnak olyan előnyei is vannak, mint például az irányítás lejátszás amikor az Androidunk le van zárva.

8. Tökéletes videolejátszó

Mint minden más, az alkalmazás is Videolejátszó tökéletes támogatja a különféle videoformátumokat és feliratok. De ez az alkalmazás nem alacsonyabb rendű, mint a többi, mert ez az alkalmazás egyszerű, és zökkenőmentesen képes HD videók lejátszására.

9. VLC lejátszó

Ennek a videolejátszó alkalmazásnak ismerősnek kell lennie, különösen azok számára, akik gyakran néznek videókat PC-n. Az Android verzió is elég jó, hogy támaszkodhasson a videók lejátszására. Ennek az alkalmazásnak olyan főbb jellemzői vannak, mint a többieknek, és további előnyei vannak, például lezárhatja a képernyőt, hogy senki ne manipulálhassa a nézett videót, így a nézés még kényelmesebb.

Alkalmazások Videó és hang Töltse le a VideoLabs alkalmazást

Más előnyök megismerése érdekében érdemes kipróbálni az alkalmazást, és elmondani saját véleményét, mert az emberek véleménye időnként eltér. Ennyit tudok mondani, remélem, hogy hasznos lesz. Később találkozunk!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found