5 legjobb iPhone kamera alkalmazás, amelyet fel kell használni!

A fényképezőgép okostelefonon történő használata valóban támogatást igényel, az egyik az iPhone kamera alkalmazás. Ez azért ajánlott, hogy a legtöbbet hozza ki az Apple-eszközök kameráiból.

Hűvös fotókat nem könnyű elkészíteni. Kreatív erő létrehozásához telepítenie kell kamera alkalmazás okostelefonokon, különösen az iPhone-okon. Mivel a telepített alkalmazással a fényképek mindenféle formáját felfedezheti, hogy azok vonzóvá váljanak.

Ez így van, bár már sok alkalmazás van okostelefonok kameráihoz, mind az Android, mind az iPhone. Ebben a cikkben az ApkVenue ajánlásokat nyújt az Apple okostelefonokhoz használható fényképezőgép-alkalmazásokhoz, így minőségi fotókat készíthet.

  • 25 olyan kameraalkalmazás, amely kifinomult DSLR-ként képes megváltoztatni az Android-ot
  • 4 legjobb Android fényképezőgép alkalmazás a fotószerkesztéshez

5 legjobb iPhone kamera alkalmazás, amelyet használnia kell!

1.645 Pro Mk III

Fiatalemberként a kíváncsiságának nagyon nagynak kell lennie. Mindent ki akarsz próbálni, hogy tudd, milyen használni. Az egyiket biztosan megpróbálta használni DSLR fényképezőgép fotót készíteni. Eleinte zavaró lehet, de ha megszokja, minőségi fotókat készíthet.

Erre az alkalmazás 645 Pro Mk III ajándék. Amikor ezt az alkalmazást használja, úgy fogja érezni, hogy DSLR fényképezőgépet használ, nem pedig iPhone-t. Mivel a hordozott interfész nagyon hasonlít a DSLR használatához. Beállíthatja az ISO értéket, zár sebességstb. manuálisan.

Ezenkívül ez az alkalmazás hozzáférést biztosít a meglehetősen bőséges szűrők használatához is. Valójában sokan lencsehatás amellyel tökéletesen és lenyűgöző eredményekkel készíthet felvételt. Akkor mi az előnye? Természetesen nem!

Ezzel az alkalmazással megtehetiegyedi az alkalmazás használata a fotózás igényeinek megfelelően. Például kezelheti autofókusz, fehér egyensúly, és kitettség így az általad létrehozott kép árnyalatai még művészibbek lesznek. Tehát ezzel a kifinomult DSLR fényképezőgép alkalmazással nagy művészi értékű fényképeket készíthet.

2. ProCam 4

Olyan alkalmazás használata, amely képes egy interfész megjelenítésére, mint egy DSLR, valóban szórakoztató. Mi lesz azonban azokkal a felhasználókkal, akik nem szeretik a bonyolult alkalmazásokat? Nyugodtan, ha mégis akarja fényképet készíteni gyönyörű, más kameraalkalmazásokat is használhat.

Igen, a következő iPhone fényképezőgép-alkalmazása az ProCam 4. Az alkalmazás használatával részletesen beállíthatja az iPhone kamerát anélkül, hogy fárasztania kellene a képernyőn lévő ikonok elrendezését. Valójában Ön is képes kezelni kitettség, zár sebesség, ISO és fehér egyensúly lövés előtt.

Egy dolog érdekes, ha kipróbál egy funkciót autofókusz ikonokkal AF, érezheti a nagyságát. Végül is ez nem rendszeres funkció? Igaz, a fókusz kézi beállítása gyakran előfordul, de ennek az alkalmazásnak a használatával a kamera fókusza nagyon jól fog működni sima amikor balra és jobbra csúsztat.

Ez az alkalmazás egy olyan funkciót is biztosít, amellyel fényképeket menthet RAW formátum, amely hozzáférést biztosít a nyers képszerkesztéshez. Igen, te is készíthetsz time lapse videók loh itt. Tehát egy alkalmazással bármi jól megtervezett.

3. PureShot

Az első kérdésben az ApkVenue megvitatta a 645 Pro Mk III alkalmazást. Nos, ezúttal van egy alkalmazás, amelyet egy fejlesztett fejlesztő ugyanaz, mint a neve PureShot. A 645 Pro Mk III használata már tökéletesnek tűnik, mi a helyzet a PureShot-szal?

Igen, ez az egy alkalmazás is kínál felhasználói felület amely hasonló a DSLR-szerű felületet megjelenítő 645 Pro Mk III-hoz. Ha valóban ugyanazt szereted szelfi és a lehető legjobb eredményeket akarják elérni szelfi, Te tudod használni szelfi mód ezen az alkalmazáson keresztül. kívül szelfi, kézi üzemmód, automatikus mód stb.

Ennek ellenére, az ön tükörreflexes rendszerekkel fanatikus fotósok számára működhet kézi üzemmód hogy fotói művészibbek legyenek. Sajnos egy dolog nem biztos, hogy tetszik a rossz hírnek. Ennek oka, hogy ez az iPhone fényképezőgép alkalmazás nem tartalmaz szűrőt.

Ennek ellenére is érezheti azt a szenzációt, hogy DSLR-t játszik egy iPhone-nal, igaz? Így, Mire vársz? Azonnal készítsen hűvös, érdekes és csodálatos munkát, annak ellenére, hogy a fotót a Photoshop nem érinti fényezésként.

4. Adobe Lightroom

Aki nem ismeri a mesterséges termékeket Vályogtégla? A fiatalok többsége fejből ismeri az Adobe termékét. Maga az Adobe híres a fotószerkesztő alkalmazásairól, mind az Android, mind az iOS és a Windows számára.

Ki gondolta volna azonban, hogy egy alkalmazás Adobe Lightroom mert az iPhone rendelkezik olyan kamera funkcióval, amely a legjobb és egyedülálló funkciók széles választékát kínálja. Kiderült, hogy ez az alkalmazás RAW formátumú fotótárolási funkciót biztosít, amelyet az Apple készülékek használhatnak. Érdekes igaz?

Ezen funkciók mellett az Adobe Lightroom a Cupertino (Kalifornia) vállalati okostelefonhoz ISO-beállításokkal is rendelkezik, kitettségés mások, amelyeket manuálisan beállíthat. Bár a fény beállításaiban kudarcot vall, ahogy van RAW formátum, akkor is szerkesztheti a fotókat, és tökéletesebbé varázsolhatja őket.

Mint már említettük, az Adobe Lightroom az képszerkesztő alkalmazás amelynek kiváló teljesítménye és jellemzői vannak. Ennek az alkalmazásnak a segítségével szerkesztheti a képeket fekete-fehér, gyönyörűen néz ki, annyira ijesztővé teszi az arcot, még a mellett is hangnem melyik szín művészi bár.

5. Camera +

Nincs jó iPhone kamera alkalmazás, de egyszerű felület pontosan úgy? A korábban tárgyalt érzéseket meglehetősen nehéz használni, nem igaz? Valójában nem is olyan nehéz testvérek, de csak addig kell megszokni, amíg végre nem érzed jól magad. Ha azonban még mindig nem tetszik, mit tehetek, az ApkVenue-nak más megoldásai is vannak.

Azok az alkalmazások, amelyeket az iPhone fényképezőgépe használhat, egyszerű megjelenésűek Camera +. Ez az alkalmazás olyan megjelenést kölcsönöz neked, amely nem bonyolítja az életedet, de még mindig számtalan jó funkciót mutat be, amelyeket ki kell próbálnod.

Az ISO és a beállítást azonban nem lehet beállítani kitettség Manuálisan. De így könnyebben kezelhető? Mert ilyen elrendezés nélkül mégis létrehozhat egyet mestermű érdekes, a kreativitásod szerint.

A legérdekesebb tulajdonság itt az, hogy felajánlják Stabilizátor. Tehát, ha képet akar készíteni, de még nem kész helyzetben, akkor a keze automatikusan megremeg és az eredmény a kép lesz elhomályosít. Ezért ez a funkció az ilyen hasonló események elkerülésére szolgál.

Ez 5 iPhone kamera alkalmazás a legjobb, amelyet akkor kell használni, ha Ön igazi Cupertino-alapú Apple termék-felhasználó. Melyik a kedvenced? Mondja el véleményét és észrevételeit az alábbi oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found