hogyan adjunk fps-t (képkocka / másodperc), ha PC-n játszunk

A magas FPS eléréséhez természetesen nagy hardverigényre van szükség. Nos, itt az ApkVenue megosztja, hogyan növelhető az FPS még régi PC-ken / laptopokon is.

Jelenleg mindenki számára elengedhetetlen a játék. Nemcsak hobbiként, hanem a játék is bizonyítottan enyhíti a stresszt. A kényelem és az öröm a fő kulcs a játék során. A játék világában ismert FPS (képkocka másodpercenként). Az FPS vitathatatlanul a játékkal való kényelem mértéke, mert minél magasabb az FPS, annál gördülékenyebb lesz a játék.

Az átlagos FPS, amely vitathatatlanul kényelmes, az 30-60 FPS. A magas FPS eléréséhez természetesen kérésre van szükség hardver magas. Nos, itt az ApkVenue megosztja, hogyan növelhető az FPS még régi PC-ken / laptopokon is.

  • 5 legjobb Android Kártyajáték Indonéziában 2017
  • A Line Rush, a LINE legújabb játéka, amely hűvösebb, mint a Subway Surfer
  • A legjobb Android alkalmi játék, 2016. szeptemberi kiadás

Hogyan adhatunk FPS-et (képkocka másodpercenként), ha PC-n játszunk

1. Frissítse a VGA illesztőprogramot

A PC-játékok FPS növelésének első módja a frissítés VGA. Ez az egy dolog nagyon fontos, mert a VGA egy hardver amely a processzoron kívüli játékok játékában is befolyásos. Tehát ellenőrizze, hogy a számítógép / laptop telepítve van-e VGA meghajtó a legutolsó. Ha tudni akarja, ellenőrizheti a következő címen: Eszközkezelő azután Kijelző adapterek.

Jelenleg két óriásvállalat működik a VGA Gaming üzletágban, nevezetesen AMD és még Nvidia. Ha akarod frissítés VGA, közvetlenül a hivatalos weboldalukon keresztül, az AMD esetében pedig az AMD illesztőprogram-frissítésen, az Nvidia pedig az Nvidia illesztőprogram-frissítésen mehet keresztül. Nos, ha a számítógép / laptop továbbra is az Intel Onboard VGA-t használja, akkor az Intel illesztőprogram-támogatásán keresztül ellenőrizheti. De ha a számítógéped / laptopod továbbra is az Onboard VGA-t használja, az ApkVenue új számítógép / laptop vásárlását javasolja, mert jelenleg sok játék nem Fedélzeti VGA támogatás.

2. A Windows módosítása

A második tipp az FPS hozzáadásához a PC-s játékokhoz: A Windows csípése. A Windows módosítása vitathatatlanul az egyik leghatékonyabb módszer a csökkentésre lemaradás vagy ez a kedvenc módja az fps hozzáadásának. Amellett, hogy növeli a játékmenet kényelmét, csípés a PC / laptop sebességét is képes csökkenteni. Íme néhány csípés amelyet az ApkVenue a játék simább és kényelmesebb játékát javasolja.

Animációs effektusok eltávolítása a Windows rendszerben

  • Az első lépés, nyissa meg a Rendszer tulajdonságait, majd a Előre fül és válassza a Teljesítmény lehetőséget.

  • Akkor irány át Visual Effects fül és Állítsa be a legjobb teljesítmény érdekében. Utána kattintson az Alkalmaz gombra.

A processzor magjainak beállítása

  • Win + R akkor írja be az msconfig parancsot, utána megjelenik Rendszerbeállítások.
  • Ezután lépjen a fülre Csomagtartó és válassza a Speciális beállítások lehetőséget.

  • Ezután a Processzorok száma részben ellenőrizze és válassza ki a processzormagok teljes száma szerint Ön. Ha 4 van mag majd válassza a 4. számot. Ha igen kattintson az Alkalmaz gombra csinálni Újrakezd számítógépén / laptopján.

3. A D3DOverrider használata

D3DOverrider egy szoftver ami elég erős az FPS növeléséhez. Szoftver ezt a rendszer segítségével Hármas pufferelés. Mi a hármas pufferelés? Amikor játékokat játszunk vagy fellépünk renderelés mindenképpen szükség van egy névre puffer. Jól, puffer Ez arra szolgál, hogy ideiglenesen tárolja az adatokat a VRAM-ban, mielőtt azokat megjeleníti a monitoron.

Amint az puffer, automatikusan megnő a laptop teljesítménye a játékokban. Ezért hármas játékra van szükség hármas pufferelésre lemaradás a játék közepén. Ezenkívül a Hármas pufferelés is hatékonynak bizonyult az FPS növelésében. A hármas puffereléshez erősen ajánlott a D3DOverrider használata. A lépések a következők:

  • Nyissa meg a D3DOverrider alkalmazást, majd kattintson a plusz alakú képre az alábbiak szerint.

  • Ezután válassza ki azt a játékot, amelyre az FPS növelni fog (pl. PES 2016) kattintson a Megnyitás gombra.

  • A levél beállítás mint az alábbi kép.

4. Hardver Overclock

Overclock egy komponens javításának a cselekménye órajelmás szavakkal, az alkatrészek nagyobb sebességgel történő futtatása, mint ahonnan eredtek. Túlhúzás általában a CPU vagy a GPU számára történik. Tehát egy processzor, amelynek sebessége 2,5 Ghz, 3,0 Ghz-re növelhető.

Túlhúzás a BIOS-on keresztül vagy a szoftver további. Az egyik Overclocking szoftver van Rivatuner, SetFSB és MSI Afterburner. Azonban a folyamat túlhúzás ez nagyon kockázatos, mert olyan alkatrészeket készíthet, amelyek azoktúlhajtott gyorsan melegít és gyorsan el is romlik. Annak ellenére, hogy nagyon sok ember hajlandó megtenni túlhúzás a kényelmes FPS megszerzése érdekében.

Ez volt néhány módszer az FPS (Frames Per Second) növelésére a játékokban. A fentieken túl képesség hardver aminek van, annak nagyon fontosnak kell lennie a játékokban is. Ha van javaslata vagy kérdése, írhatja meg a megjegyzés oszlopba. Hasznos lehet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found