hogyan zárolhatja és nyithatja meg az alkalmazásokat az arcával

A képernyőzár használata nem elegendő. További biztonsági réteget is kell nyújtania, nevezetesen a fontos alkalmazások egyesével történő zárolásával. Így zárhatja le és nyithatja meg az alkalmazásokat az arcával.

Minden okostelefonra telepített alkalmazás természetesen érzékeny adatokat tárol benne. Sőt, közösségi média alkalmazások, digitális nyilvántartások, banki szolgáltatások és mások.

A képernyőzár használata nem elegendő. További biztonsági réteget is kell nyújtania, mégpedig útközben zárolja be a fontos alkalmazásokat egyenként.

  • Hogyan lehet megnyitni az Android zárolási képernyőjét az E-KTP használatával! Még nem tudom, igaz?
  • Így módosíthatja a képernyőzár PIN-kódját automatikusan
  • Kiváló módszer a képernyő feloldásához kézmozdulatokkal

Az alkalmazások zárolása az arcoddal

Fél attól, hogy zavarják? Az ApkVenue szórakoztató módon nyitja meg a lezárt alkalmazásokat. Nem vele Jelszó, PIN vagy minta, de használja az arcát. Szeretné tudni, hogyan? Olvassa el ezt a cikket, amíg elkészül.

Töltse le az IObit Applock alkalmazást

IObit Applock Team Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS

IObit Applock egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a privát alkalmazások bizalmas kezelésének biztosítását. Bizonyos alkalmazások zárolásával, mintával, PIN-kóddal vagy Arczár mesterséges intelligencia alapján.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A továbbiakban nem kell aggódnia az okostelefonon tárolt személyes adatok miatt, sőt az online tranzakciókat használó személyes számlák miatt sem kell aggódnia. IObit csapat.

Hogyan nyitható meg alkalmazások az arczárral

Az IObit Applock alkalmazásban lezárhat Jelszó másképp, hogy ne legyen könnyen megtörhető. Egyikük Arc feloldása amely megadja a biztonsági hatóságnak, hogy felismerje a tulajdonos arcát az alkalmazás megnyitásához. Itt van, hogyan!

  • Első Letöltés IObit Applock alkalmazás a JalanTikus-on.
  • Az IObit Applock első megnyitásakor meg kell állítsd be a jelszót minta vagy PIN formájában. Abban az esetben, ha elfelejtette a jelszavát, beírhatja az e-mail címét.
  • Azok számára, akik az Android 5.0 Lollipop vagy újabb verziót használják, aktiválnia kell az engedélyt a „Felhasználói adatok elérése” részben. Kattintson a Megnyitás gombra csak be Felugrik megjelenik, és aktiválja a „Hozzáférés engedélyezése” lehetőséget.
  • Most, hogy használhatja az IObit Applock alkalmazást, nyissa meg az Arczár opciót.
  • Rögzítse az arcát, és kövesse az előadást. Ezután válassza ki a zárolni kívánt alkalmazást.

Rendben! Olyan egyszerű az alkalmazások zárolása és megnyitása az arcod segítségével. Eddig a nyitási folyamat elég zökkenőmentes volt.

Bár néha nem sikerül használni az Arczárat, és meg kell nyitnia egy PIN-kóddal vagy egy beállított mintával. Kérjük, próbálja ki maga is.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found