nézd meg a karate kid (2010) filmet teljes film indo sub

Szeretné látni, hogy egy fiú megtanulja a kung-fut a zaklatás elleni küzdelemben? Gyere, nézd meg itt a The Karate Kid (2010) teljes Indo alfilmet.

Legyen áldozat zaklatás nagyon fájdalmas, főleg ha terrorizál Az érintett személyről kiderül, hogy harcművészeti sportoló, banda!

Ez a filmben látható tény A karate kölyök (2010) ahol egy átigazoló hallgatót neveznek meg Dre váljon áldozattá zaklatás új iskolájában.

Téma zaklatás maga gyakran szerepelt filmekben, de ez a film más megközelítést alkalmaz, amely megmutatja a viselkedést zaklatás a felnőttek viselkedéséből származhat.

Érdekel a film története A karate kölyök (2010) amelyet gyakran példaként használnak az áldozatok számára zaklatás? Csak olvassa el a következő összefoglalót, amelyet az ApkVenue készített, banda!

A karate kölyök szinopszis filmje (2010)

Film A karate kölyök (2010) mondja el a fiú történetét Dre Parker (Jaden Smith) akiknek hajlandóknak kell lenniük a hazájukból való elvándorlásra Amerikai egyesült államok az országba Kína.

Anyja után, Sherry Parker (Taraji P. Henson) a városban kapott munkát Peking, Dre az összes barátját hagyta rajta Detroit hogy az anyjához költözzön.

Mint sejteni lehet, Dre nehezen alkalmazkodott egy kínai kultúrához, amely nagyon eltér az Egyesült Államokétól.

Szerencsére találkozott vele Meiying (Wenwen Han), egy hegedűs lány, aki végül Dre barátja lesz.

Sajnos Dre és Meiying kapcsolata felhívja a figyelmet Cseng (Zhenwei Wang), egy szakértő fiú kung fu aki közel áll a Meiying családhoz.

Dre és Meiying növekvő kapcsolata miatt bosszantva Dre közvetlen áldozata lesz zaklatás Cseng és csatlósai, akik vad kung-fu mesterek hallgatói Li (Yu Rongguang).

Akció zaklatás akkor tetőzik, amikor kirándulások vannak Tiltott Város ahol Cheng és barátai megverték Drét, mielőtt Dre megmentette volna Han (Jackie Chan).

Látva Han kung-fu készségeit, Dre megkérte Han-t, hogy tanítsa meg neki kung-fu-t, és megkezdte Dre útját a kung-fu tanulásában, hogy képes legyen megvédeni magát.

Meg tudja-e védeni Dre a kung fu képességeit? És mi a helyzet Dre és Meiying kapcsolatával?

Érdekességek a karate gyerekről (2010)

Közötti együttműködéssel Hollywood és Kína, filmek A karate kölyök (2010) van néhány érdekes ténye, amelyeket az ApkVenue itt tárgyal!

  • Ez a film az azonos nevű, 1984-ben először bemutatott ikonikus film remake-je.

  • Az eredeti filmmel ellentétben, amely a harcművészetek körül forgott karate, ez az átdolgozás a kung fu harcművészete körül forog.

  • Kezdetben filmforgalmazó Sony a cím használatának megtervezése A Kung Fu Kölyök hanem producer Jerry Weintraub úgy döntött, hogy kitart a cím mellett A karate kölyök.

  • Mint az eredeti film, amelynek ikonikus jelenetei vannak viasz be, viasz le, ennek a filmnek van jelenete kabát fel, kabát le amelynek ugyanaz a funkciója.

  • Ez a film volt az első olyan film, amelynek forgatását engedélyezték Tiltott Város Kína az életrajzi film után Az utolsó császár 1987-től.

  • A fentiek a szereplők bevonásának köszönhetők Jackie Chan egy Kínában nagy tiszteletben tartott filmgyártásban.

Nézd meg a Karate kölyök filmet (2010)

CímA karate kölyök (2010)
Élő2010. június 11
Időtartam2 óra 20 perc
TermelésColumbia Pictures, Sony Pictures, Overbrook Entertainment
RendezőHarald Zwart
ÖntvényJaden Smith, Jackie Chan, Taraji P. Henson és mtsai
MűfajAkció, dráma, család
Értékelés66% (RottenTomatoes.com)


6.2/10 (IMDb.com)

Azoknak, akiket már érdekel a történet zaklatás inspiráló kínál ebben a filmben, meg lehet nézni a filmet A karate kölyök (2010) az alábbi linken keresztül, banda!

>>> Nézd meg A karate kölyök (2010) <<<

Bár sokan úgy gondolják, hogy ez az átdolgozott film nem annyira ikonikus, mint az eredeti film, valójában _The Karate Kid (2010) hatalmas profitot tudott aratni.

Éppen ezért eddig is gyakran látunk olyan remake filmeket, mint Charlie angyalai (2019) amelyet jelenleg még sugároznak.

Nézte már ezt a filmet? Mit gondolsz, hogy hasonlít ez a film az eredeti filmhez? Azonnal ossza meg a megjegyzés oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found