Nézd meg a koreai drámát, amely megolvaszt engem (2019)

Tényleg meg akarod nézni a Drakor Melting Me Softly-t, de zavarodva, hol? Ne aggódj, csak nézd meg ezt az ApkVenue cikket, banda.

A koreai drámák mára a világ egyik legkelendőbb szórakoztató műsorává váltak. Most megnézheti a Drakorot a televízióban vagy a kedvenc streaming webhelyén.

A népszerű drakor után Arthdal ​​krónikák elkészült, a Drakor rajongói elégedettek a jelenlétével Halkan megolvaszt főszereplő Ji Chang Wook.

Mi izgatja az első romantikus drámát Ji Chang Wook főszereplésével, miután teljesítette ezt a katonai szolgálatot? Gyerünk, együtt nézzük, banda!

A koreai dráma átolvasztása (2019) összefoglalója

Ma Dong Chan (Ji Chang Wook) egy személy producer rendező (PD), aki számos sikeres varieté programot hozott létre.

Jelenleg Ma Dong Chan kísérletezik új, címet viselő programjával Végtelen kísérleti mennyország .

A programban Ma Dong Chan 24 órára lefagyasztva lesz Menj Mi Ran (Won Jin Ah), egy lány, aki részmunkaidőben dolgozik kísérleti alanyként Ma Dong Chan műsorában.

A Go Mi Ran számos részmunkaidős munkát végez. Sőt, 5 millió nyertest fizetnek neki, ha elfogadja a részvételi ajánlatot Végtelen kísérleti mennyország.

Egy rejtélyes eset miatt azonban a csak 24 órán át végzett fagyasztási kísérlet káoszba került.

Dong Chan és Mi Ran ehelyett 20 évvel később ugyanolyan test állapotban és küllemben ébrednek, mint amikor először megdermedtek.

A 20 éves fagyás veszélyes mellékhatásai miatt Ma Dong Channak és Go Mi Rannak a túlélés érdekében 33 Celsius fokos testhőmérsékletet kellett fenntartania.

Hogy áll ennek az egy Drakornak a folytatása? Nézd meg te magad, banda!

Érdekes tények a koreai drámáról, amely megolvaszt engem (2019)

Úgy, hogy még több vagy izgatott Az ApkVenue ennek a Drakor-nak a megolvadt halkan megtekintéséhez érdekes tényeket mond el ebből a Drakor-ból.

  • A Melting Me Softly lett Ji Chang Wook első koreai drámája, miután befejezte katonai szolgálatát.

  • A Melting Me Softly a harmadik koreai dráma, Won Jin Ah főszereplésével.

  • Ezt a Drakor-történetet írta Baek Mi Kyung aki a forgatókönyvet is megírta Szerelmem Eun Dong (2015), Erős nő hamarosan csinál Bongot (2017), és A csoda, akivel találkoztunk (2018).

  • A Melting Me Softly rendezője az Shin Woo Chul, aki olyan népszerű drámákat is rendezett, mint pl Szerelmesek Párizsban (2004), Titkos kert (2010), Egy úri méltóság (2012), Gu családi könyv (2013), és Ahol Csillagok landolnak (2018).

Nonton Drakor Melting Me Softly (2019)

Fotó jóvoltából: Drama Obsess
InformációHalkan megolvaszt
Értékelés8.6 (Asianwiki.com)
MűfajRománc
Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2019. szeptember 28 - november 17
RendezőShin Woo-Cheol
JátékosJi Chang-Wook


Chae Seo-Jin

A szinopszis és érdekes tények elolvasása és az előzetes megtekintése után biztosan kíváncsi vagy arra, hogy megnézed a Drakor-ot, amely halkan megolvaszt, igaz?

Ne aggódj, banda. Az ApkVenue tartalmazott egy linket, amelyre megtekintheti a Drakor Melting Me Softly című filmet.

>>> Nézd meg a Drakor Melting Me Softly-t (2019) <<<

Ez volt Jaka cikke arról, hogy Drakor olvad meg engem halkan, és amelyet éppen a televízió sugárzott. Milyen filmeket vagy drámákat szeretne még megnézni, bandák?

Írja meg válaszát a megadott megjegyzések mezőbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is koreai dráma vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba