Íme a 7 legmenőbb androidos tréfa alkalmazás! alkalmas jahilin barát

Szeretné ugratni a barátait és barátait? Használja ezt az alkalmazást, hogy ne sértse meg a HAHAHA-t

Ebben a világban hiányosnak érzi magát, ha soha nem volt tudatlan barátainak vagy barátainak. Sőt, ha még soha nem bántalmazták, akkor még nem lehet menő ember, hahaha. A lehetetlen valóban viselkedés ami bosszant, de arra is képes, hogy ne állj meg. Szóval, hogy ön és barátai ne sérüljenek meg, milyen tudatlanságot lehet szórakoztató csinálni?

Manapság az idők mindegyike technológiai. Ehhez már nem kell tudatlannak lenni az erőszak vagy más olyan kérdések témájában, amelyek megbánthatják az egyik felet. Ebben a cikkben az ApkVenue megadja az alkalmazások listáját csíny Android, amelyet telepítenie kell tréfa és tréfa a barátok és barátok. Kíváncsi az alkalmazásra? Türelem, Jaka egyesével elmagyarázza.

  • Vidám módszerek hamis csevegések készítésére a WhatsApp-on, hogy becsapják barátait
  • Hogyan tréfa barátja Android egy fing hang
  • Könnyű módszerek hamis vagy valódi Facebook-fiókok megtalálásához

7 legmenőbb Android Tréfa alkalmazások! Alkalmas Jahilin barátai számára

1. Hamisan lemerült az akkumulátor

Igen, először is tréfálhat és tréfálhatja meg barátait egy úgynevezett alkalmazáson keresztül Hamisan lemerült az akkumulátor. Az alkalmazás telepítésével úgy tehet, mintha haragudna a barátaira és barátaira, amikor kölcsön veszik az Android okostelefonját. tudsz ható ha az akkumulátorod tele volt, akkor hirtelen lemerül. Nos, biztosan össze vannak zavarodva, talán még egymást is vádolják, hahaha. Alkalmazás csíny Ez az Android nagyon szórakoztató lehet azok számára, akik tudatlanok srácok.

Maayan Hope Productivity Apps LETÖLTÉS

2. AppLocker hamis összeomlás

Ha más szórakoztató dolgokat szeretne csinálni, letöltheti AppLocker hamis összeomlás. Ez egy alkalmazás zár képernyõ ami a barátait és barátait pánikba ejtheti, amíg már nem merik kölcsönkérni az okostelefont. Nos, úgy, ahogy jelszóval kell rendelkeznie az Android okostelefon védelméhez. Ezek után, ha a barátod tudatlan kitalálni Jelszó akkor ez az alkalmazás rettenetes figyelmeztetést jelenít meg, például üzeneteket Felugrik vagy akár álhír, amely szerint az okostelefon-rendszer meghibásodott. Emellett becsaphatja barátait is, amikor megnyit egy alkalmazást, majd az alkalmazást hiba, viccesnek kell lennie hahaha.

Maayan Hope Productivity Apps LETÖLTÉS

3. Öld meg a WiFi-t

Alkalmazás csíny A következő Android az WiFi Kill. Általában ezt az alkalmazást használhatja a többi WiFi-felhasználó leválasztására az egyikben csatlakozási pont, annak érdekében, hogy felgyorsuljon böngészés a WiFi használatával. Nos, ezért ez az alkalmazás hasznos a barátok figyelmen kívül hagyására is. Amikor te kongkow egy helyen, akkor mindenki az adott helyen használja a WiFi-t, leválaszthatja a barátai által használt WiFi-hálózatot. Össze vannak zavarodva hahaha. Talán van valami szórakoztatóbb folyam, még folyton letölt valamit.

4. Hamis hívás és SMS

Ahogy a neve is sugallja, Hamis hívás és SMS lehetővé teszi, hogy hamis telefonhívásokat és szöveges üzeneteket kezdeményezzen, és személyre szabhassa azok jellemzőit. Ne feledje azonban, hogy ezeket a hívásokat és szöveges üzeneteket csak az eszközén lehet kezdeményezni, más barátok okostelefonjain pedig nem lehet. Tehát, ha valaki bizakodik benned a lányokról, akkor úgy tehetsz, mintha a lány megkeresett volna téged, hogy beszélj a barátodról, aki róla beszél, hahaha. El sem tudod képzelni a barátod arcát, amikor így kötekedsz vele.

Termelékenység Abishking Apps LETÖLTÉS

5. Fake Chat Simulator

Alkalmazás csíny A következő Android az, hogy lehetővé teszi, hogy különféle hamis beszélgetéseket folytasson azzal az emberrel, akiről álmodik. Az alkalmazás neve: Fake Chat Simulator, bálványművésznek álcázhatja magát, akit a tinédzserek szeretnek csevegés vele. Annak ellenére, csevegés te magad készítetted, hahaha. Ezek után te képernyőképek és bebizonyítod barátaidnak, hogy nagyszerű vagy, közel lehetsz olyan gyönyörű művészekhez, mint a barátaid.

Lonewar Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

6. Yazzy (hamis beszélgetések)

Viccet akarsz csinálni? Vedd fel Yazzy (hamis beszélgetés). Ez az alkalmazás valójában nem sokban különbözik a Fake Chat Simulator és a Fake Call & SMS alkalmazásoktól. Jelentkezhet azonban csíny Ez az Android egy alternatíva, ha ismerősei már ismerik a két előző alkalmazás trükkjeit. Most ki kész tréfálni barátait ezzel a vicces Android alkalmazással?

Vincenzo Cerminara Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

7. Törje meg a képernyő tréfáját

Az Android egyik legnépszerűbb tudatlan alkalmazása Crack Your Screen Tréfa. Azok számára, akik nagyon-nagyon tudatlanok, alkalmazást csíny Ez az Android nagyon jól működik azáltal, hogy töröttnek tűnő képernyőanimációs effektusokat nyújt. Tehát, ha barátja kölcsönkéri az okostelefonját, akkor biztosan pánikba esik. Hasonlóképpen te is úgy tehetsz, mintha pánikba esne, mert az okostelefon nem működik, hahaha. A legjobb, amit tehet, hogy titokban telepíti ezt az alkalmazást barátja mobiltelefonjára, és látja az arckifejezését, amikor a törött képernyőanimáció megjelenik.

Alkalmazások termelékenysége g6 LETÖLTÉS

A hét pályázat közül csíny Az ApkVenue által biztosított Android, melyik szerinted a legjobb az embereken való munkához? Ne feledje, ne tegye ezt barátaival és barátaival, akik szívbetegek. Később beteg lesz, ehelyett pánikba fordulsz, hahaha. Ossza meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban srácok.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found