5 képszerkesztő alkalmazás a gyomor csökkentésére Android és iPhone telefonokon

Hogyan készítsünk vékony testet fotószerkesztő alkalmazásokkal Android telefonokon és iPhone-okon.

Utóbbi időben szelfi és wefie az életmód részévé vált.

De gyakran elégedetlennek érezzük a szelfi- vagy wefie-fotók eredményeit, mert megjelenésünk kevésbé optimálisnak tűnik, mint például a kitágult gyomor.

Most, hogy leküzdje a kifeszített gyomorral való elégedetlenséget, az ApkVenue ezúttal megosztja, hogyan lehet a gyomrot összehúzni egy mobiltelefonon a következő képszerkesztő alkalmazás segítségével.

Fotószerkesztő alkalmazás a zsugorodáshoz a HP-n

A képszerkesztő alkalmazások valóban szétszóródnak a Google Play Áruházban és az AppStore-ban. A sok rendelkezésre álló alkalmazás közül azonban vannak egyedülálló képszerkesztő alkalmazások.

Ez 5 képszerkesztő alkalmazás, amelyek segítségével karcsúsíthatja vagy összezsugoríthatja a gyomrot.

1. Testszerkesztő

Testszerkesztő letöltheti a Google PlayStore-on. Ezzel az alkalmazással a gyomra kisebbnek, karcsúbbnak és magasabbnak tűnhet, így modellnek tűnhet.

Legyen műsoron, hogy teste karcsúbb legyen ezzel az alkalmazással. Az első automata vékony. Az Auto Slim automatikusan szerkeszti a fényképeket

Másodszor, van egy manuális mód, ahol tetszés szerint beállíthatja saját magasságát. A fénykép szerkesztése után láthatja a megjelenését előtte vagy előtt előtt és után vagy utána. A Google PlayStore-ban ez az alkalmazás a 4.6 besorolást kapta.

2. Vékony kamera

Az Apple Store felhasználói hűvös megjelenést kaphatnak Vékony kamera.

A 2009-ben megjelent alkalmazással magasabb és karcsúbb képeket tehet a fotókon. A Skinny Camera segítségével 4 9 kg-kal csökkentheti a súlyát.

A gyomor zsugorítása ezzel az alkalmazással szintén nagyon egyszerű. Kiválaszthatja a normál rendszer módot, majd a sovány módot. Sajnos ez az alkalmazás nem tölthető le ingyen. 12 ezer IDR-t kell fizetnie a Skinny Camera letöltéséhez.

3. MeituPic

Android-felhasználók számára fényképszerkesztő alkalmazással csökkentheti a gyomrot, MeituPic.

A MeituPic szerkesztheti a gyomrot, hogy karcsúbb legyen. Ettől eltekintve ez a képszerkesztő alkalmazás eltávolíthatja az arcon lévő foltokat és ráncokat, és vonzóbbá varázsolja a szemet.

Van egy magasabb tulajdonság is, amely magasabbra teheti a testet. Ezt az alkalmazást több mint 300 millióan töltötték le a Google PlayStore-ból és az Apple Store-ból.

4. Tavasz

217 ország több mint 4 millió Android-felhasználójának letöltésével ez a képszerkesztő alkalmazás természetesen karcsúbbá teheti Önt.

Tavaszi Három lehetőséget kínál, karcsúbbnak tűnik a fotókon, magasabbnak és átméretezi az arcát.

A tavaszi képszerkesztő alkalmazás használatával a gyomor összezsugorodásához kattintson a képernyő jobb oldalán található arcképre, és helyezze a mellbimbókarikát az arc köré, hogy az arca ne legyen karcsúbb, ha ezzel a lehetőséggel összehúzza a gyomrot.

Ezután csúsztassa el a bal és a jobb nyilat, hogy tetszés szerint zsugorodjon.

5. RetouchMe

Végül vannak alkalmazások RetouchMe ami pillanatok alatt modellre hasonlít.

Több mint letöltött alkalmazás 15 millió felhasználó ez segíthet a tökéletes arc és test megszerzésében.

A ReTouchMe által kínált képek közé tartozik a karcsú derék, a lapos has, a feszes és rugalmas hát, a karcsú karok, az izomtömeg növelése és a feszes bőr, zsírráncok nélkül.

Így csökkentheti a gyomrot egy fotószerkesztő alkalmazás segítségével. Kiválaszthatja, melyik alkalmazás tetszik. Remélhetőleg hasznos, és kérjük, próbálja meg!

Olvassa el a cikkeket is Fotószerkesztő alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found