4 módszer, amellyel könnyen ellenőrizhető az Android mobiltelefonjának erőssége

A játéknak rossz mobiljelnek kell lennie, nagyon idegesítő érzés. A játék megkezdése előtt ellenőrizze a következő cikket, hogy ellenőrizze a jel erősségét

Játszott már valaha a Mobile Legends vagy a PUBG Mobile játékkal, és hirtelen lemaradt, mert rossz volt a mobiltelefon jele? Biztosan nagyon idegesítő, banda.

Jel az állapot nem jósolható meg. Néha a jó jel hirtelen rosszul fordulhat elő. Ez nagyon idegesítő lesz azok számára, akik szeretnek szörfözni az interneten.

De nyugodtan, banda! Az ApkVenue megmondja, hogyan lehet megtudni az operátor jelerősségét az Android mobiltelefonján. Megtörténik, megbecsülheti, hogy a jele biztonságos-e játékban, bandában

4 módszer a HP jelerősségének egyszerű ellenőrzésére

Minden régiónak más és más a jel lefedettsége. A 4G LTE hálózat, amely jelenleg a leggyorsabb, nem tudott minden területre eljutni.

Ebben a cikkben az ApkVenue megmondja, hogyan kell használni az alkalmazást OpenSignal, banda. Nem csak a jelerősség ismerete, hanem számos más funkció is használható.

Pontosabban négy olyan funkcióval rendelkezik, amelyekkel ellenőrizheti a jeleket az OpenSignal alkalmazás segítségével.

Ahelyett, hogy több időt vesztegetne, menjen előre, bandázzon. Következő hogyan lehet megtudni az operátor jelerősségét egy Android telefonon az OpenSignal alkalmazást használja.

1. lépés - Töltse le az OpenSignal alkalmazást

  • Első lépésként le kell töltenie az OpenSignal alkalmazást, bandát. Letöltheti az alkalmazást a Google Play Áruházból, vagy használhatja az ApkVenue alábbi linkjét.
Alkalmazások letöltése
  • Telepítse az OpenSignal alkalmazást androidos okostelefonjára.

2. lépés - Nyissa meg az OpenSignal alkalmazást

  • Az OpenSignal alkalmazás telepítése után nyissa meg az alkalmazást.

  • Adjon engedélyt az OpenSignal alkalmazásnak a tartózkodási helyének eléréséhez. Ez azért van, hogy az OpenSignal fel tudja ismerni a jel erősségét ott, ahol van.

  • A főoldalon több fül található a mobiltelefon képernyőjének alján, amelyek közül választhat. Az OpenSignal számos funkcióval rendelkezik, amelyeket használhat.

A letöltés, feltöltés és a ping sebességének ellenőrzése

A letöltési sebesség, a feltöltés és a késleltetési szint megismeréséhez használhatja a funkciót Sebesség teszt amely az OpenSignal alkalmazás főoldalán található.

Ez a funkció nagyon fontos számodra, hogy használd a játékot, bandát. Különösen, ha játszani szándékozik Ranked Match.

  • Kattintson a gombra Teszt a képernyő közepén az internetes sebesség teszt elindításához. Megtudhatja az Ön által használt operátor vagy a mobiltelefonhoz csatlakoztatott WiFi sebességét.

  • A teszt eredményei megmutatják az Ön késleltetését / pingét, a letöltési sebességet és a feltöltési sebességet. Ha elégedetlennek érzi magát, megpróbálhatja erősíteni a jelét.

A hálózati állapot ellenőrzése

Az OpenSignal alkalmazással használt operátor hálózati állapotának ellenőrzéséhez kövesse az alábbi módszert.

  • A fülön Statisztika, majd válasszon egy lehetőséget A hálózat elérhetősége hogy ellenőrizze a hálózat elérhetőségét. Megtudhatja a hálózat elérhetőségét is a kívánt idő alapján.

  • Amellett, hogy ismeri az üzemeltető hálózatának elérhetőségét, az opció kiválasztásával megtudhatja, hogy egy adott ideig mennyi adat- / kvótahasználattal rendelkezik Adathasználat.

Hogyan lehet megtudni a kezelői lefedettséget

Annak ellenére, hogy az üzemeltetők kibővítették hálózatukat Indonézia összes régiójára, nem minden régióban van ugyanaz az üzemeltetői lefedettség. Így találhatja meg.

  • A fülre kattintva megtudhatja, hogy egy adott operátor mekkora lefedettséggel rendelkezik az Ön területén Lefedettség az okostelefon képernyőjének alján.

  • Ha az Ön jelenlegi területe világos zöld színű, az azt jelenti, hogy jó a kezelői jel lefedettsége. Ezzel szemben, ha piros, akkor ez azt jelenti, hogy a kezelői jel az Ön területén rossz.

  • Szűrőkkel többet megtudhat a kezelői lefedettségről. Kattintson az írás gombra Minden üzemeltető a képernyő bal felső sarkában, hogy előhozza a szűrőt.

  • Válassza ki azt a kezelőt, amelynek a jeltartományát meg szeretné tudni. Szűrheti a tesztelni kívánt kapcsolattípust (2G / 3G / 4G) is.

  • Kattintson Hálózati statisztika megtekintése hogy összehasonlítsák a környéken lévő szolgáltatók jelerősségét és internetkapcsolatát. A Pinget is ellenőrizheti, hogy ne maradjon le játék közben.

Hogyan lehet megtalálni a legközelebbi BTS-torony helyét

Az OpenSignal alkalmazás utolsó funkciója az, hogy megtalálja a legközelebbi BTS tornyot (bázis adó-vevő állomás), amely az Ön által használt operátorhoz tartozik. Minél közelebb van a BTS toronyhoz, annál szorosabb lesz a mobiltelefon jele.

  • A funkció használatához kattintson a fülre Irányítópult az okostelefon képernyőjének jobb alsó sarkában. Van egy iránytű, amely megmutatja a legközelebbi BTS-torony irányát.

  • Az összes BTS Towers elhelyezkedésének megtekintéséhez kattintson a gombra Sejttornyok az iránytű alatt.

7. lépés - Kész

Sikerült megtudnia, hogyan ellenőrizheti a mobiltelefon-üzemeltetők jelerősségét és az OpenSignal alkalmazás egyéb jellemzőit.

Ez az ApkVenue cikke arról, hogyan lehet egyszerűen megismerni androidos mobiltelefonja jelerősségét. Remélhetőleg ez a cikk segíthet rajtad.

Ha kétségei vannak a jeleivel kapcsolatban játék közben, akkor először futtassa az OpenSignal alkalmazást. Találkozunk a következő Jaka cikkben, igen!

Olvassa el a cikkeket is Jel vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found