5 legjobb Android-író alkalmazás, amelynek a mobiltelefonján kell lennie

Az Android okostelefonok használata ma nemcsak kommunikációra szolgál, hanem játékokra, gyönyörű fotók készítésére, vagy akármit is írhat.

Az Android okostelefonok használata ma nemcsak kommunikációra szolgál, hanem játékokra, gyönyörű fotók készítésére, vagy akármit is írhat. Szüksége van egy támogató alkalmazásra, amelyek közül az egyik a legjobb író alkalmazás az Android-on.

Nos, maga az Android író alkalmazás esetében az ApkVenue érdekes és jó referenciákkal rendelkezik, amelyeket kipróbálhat Android okostelefonján. Ön szerint melyik érdekes?

  • 6 legjobb alkalmazás TV-nézéshez Android telefonon
  • 10 legjobb online TV alkalmazás Androidra és PC-re 2020-ban, ingyenes!
  • Hogyan lehet ingyenesen nézni a tengerentúli tévécsatornákat egy Android telefonon

5 kötelező Android-író alkalmazás a mobiltelefonján

1. Tartsa meg a jegyzeteimet: Wordpad és napló

Naplózási alkalmazások az Android-on, amelyek használhatók Keep My Notes: Wordpad és napló. Így lezárhatja a fontos jegyzeteket az okostelefonon. Tehát nincs több tudatlan kéz, aki be akarna lesni, amit ír.

2. A ColorNote Jegyzettömb megjegyzései

A következő Android-alkalmazás az írásra az A ColorNote Jegyzettömb megjegyzései. Ez az alkalmazás érdekes funkciókat nyújt Önnek, mint például mindenféle színes írás elrendezése. Ezután telepítheti is ragadós cetli a területre helyezve kezdőképernyő. Nem érdekes?

3. OneNote

Aki nem ismeri az alkalmazást Egy megjegyzés? Igen, használhatja a legjobb író alkalmazást az Android-on, számos érdekes funkcióval. A legjobb az, hogy integrálódik más Microsoft-termékekkel, például a Word és az Excel programmal, hogy megkönnyítse a munkáját.

4. Evernote

Az alkalmazáson keresztül Evernote, bármit megírhat, amit írni szeretne, és beilleszthet fényképeket, vázlatokat, hanganyagokat, sőt videókat is. Valójában jól rendezheti a jegyzeteket. Tehát, amikor rákeres, könnyen megtalálja a szöveget.

5. Google Keep

Ha profi vagy, akkor használhatod Google Keep hogy felírjon minden írni kívánt jegyzetet. Valójában hangjegyzeteket készíthet, és ez az író alkalmazás átírja őket írásként. Érdekes igaz?

Most már tudja, milyen alkalmazásokkal írhat. Nos, miután elkészített egy papírt, elküldheti a Nulis-ra. BaBe, tudja. Felkeresi a //nulis.babe.news/ webhelyet, majd létrehoz egy fiókot, és ott cikkeket küld be.

Ne felejtse el elolvasni az alkalmazásokhoz kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket Jofinno Heriantól.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found