google play áruház hiba? ez a megoldás

Mi történik és mit kell tenni, ha a Google Play Áruház összeomlik? Nos, ezúttal a JalanTikus nyújt néhány megoldást a problémákra, amikor a Google Play Áruházban hiba lép fel.

Az Android felhasználók mindenképpen használják Google Play Áruház alkalmazások keresésének és telepítésének helyeként. Maga a Google Play Store egy olyan alkalmazás, amelyet minden Android-ra telepíteni kell, mert megkönnyíti, ha létezik frissítés tehát lehet automatikus frissítés. De mi történik és meg kell tenni, ha a Google Play Store hiba? Nos, ezúttal JalanTikus nyújt néhány megoldást a problémákra, amikor a Google Play Store az Öné hiba.

Google Play áruház hibamegoldás

1. Törölje a Google Play Áruház gyorsítótárát

A legegyszerűbb és legvalószínűbb megoldás hiba Google Play Áruház mégpedig a Cache törlése. A gyorsítótár egy ideiglenes tárolási eredmény, amely javítja a teljesítményt a Google Play Áruház ismételt használatakor. A tisztítás módja gyorsítótár nagyon könnyű, csak írja be Alkalmazáskezelő, válassza ki Google Play Áruház azután Cache törlése.

2. Tisztítsa meg a Google Play Áruház adatait

Hasonlóan a takarításhoz Gyorsítótár de a különbség nemcsak gyorsítótár hanem tárolt adatokat, például információkat tartalmaz. A tisztítás módja is megegyezik a tisztítással gyorsítótár de válassz egyet Adatok törlése

3. Távolítsa el a Google Play Áruház frissítését

Android-eszköze nem kompatibilis a Google Play Áruház legújabb verziójával, maradjon távolítsa el a frissítéseketfájlt, és a Google Play Áruház az előző verzióra esik.

4. Törölje a Google Play szolgáltatás gyorsítótárát

Néha a szolgáltatás a probléma, és az, aki a szolgáltatás szerepét tölti be Google Play szolgáltatás. Nos, ha megtetted törölje a gyorsítótárat és adatok törlése a Google Play Áruházban, de még mindig semmi sem változik, törölje a Google Play Szolgáltatások gyorsítótárát. A módszer megegyezik az 1. számmal, de a kiválasztott alkalmazás a Google Play Service.

5. Engedélyezze újra a Google Play-szolgáltatásokat

Tisztításkor megegyezik a 4. számmal gyorsítótár Google Play szolgáltatás. A módszer ugyanaz, de a választott Letiltás. Aztán az Enable visszatért utána.
  • A Google Play Játékok hibáinak elhárítása a legújabb klánok ütközésében
  • Hogyan lehet legyőzni a 905 hibát a Google Play Áruház elérésekor

6. Telepítse a legújabb verziót

Talán elfelejtetted Telepítse a frissítést A legfrissebb Google Play-szolgáltatások, javasoljuk, hogy mindig a legfrissebb verziót használja, hogy minden szolgáltatás zökkenőmentesen működjön.

7. Állítsa vissza a Google-fiókot Androidon

Még mindig nem tudja használni a Google Play Áruházat a fenti 6 megoldással? Probléma lehet a Google-fiókjával. Próbáld ki kijelentkezés azután Bejelentkezés hátsó megoldás lehet hiba Google Play Áruháza.

8. Gyári visszaállítás

Ezt a módszert valójában nem ajánlott megtenni, de ez a legerősebb módszer az Android összes problémájára, mert visszaállítja a beállításokat és a rendszert az eredetire. Előtt Gyári beállítások visszaállítása győződjön meg róla, hogy megtette-e Biztonsági mentés a fájlján.

9. Gazdagép fájl szerkesztése (csak a root)

Ha az Android okostelefon márgyökér, akkor kipróbálhatja ezt a módot, mégpedig hosts fájl szerkesztése. Ez a módszer viszonylag egyszerű, nevezetesen azáltal, hogy a fájlkezelőben eljut az / etc / hosts rendszerhez, majd kiválasztja a Szerkesztést. Add hozzá hashtagek (#) a második számjegyben példaként 127.0.0.1 Lesz #127.0.0.1. Indítsa újra Android-eszközét, írja be újra Google-fiókját, és próbálja újra futtatni a Google Play Áruházat.

Ha van ötleted vagy más megoldásod hiba A Google Play Áruházban kérjük, írjon megjegyzést alább. Sok szerencsét.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found