10 legjobb android és pc otthoni tervezés alkalmazás 2020

A legjobb és ingyenes Android, iPhone és PC otthontervezési alkalmazás segíthet álmai házának megtervezésében, tudod!

Lakberendezési alkalmazás segíthet álmai otthonának valóra váltásában, banda! Legyen szó modern, kortárs vagy minimalista formatervezésről, amelyek az utóbbi időben trendiek.

Mint az egyik elsődleges emberi szükséglet, természetesen muszáj tervezze meg a házat a lehető legjobban hogy a lakók kényelmesek legyenek.

Szeretné megtervezni magát, mint pl The Sims és mások? Önnek, kezdőknek, természetesen valóban megteheti, itt!

Különösen, ha ajánlásokat használ A legjobb Android és PC otthontervező alkalmazás amelyet az ApkVenue az alábbiakban foglal össze. Készítheti az Ön igényei szerint, tudja!

Ajánlott ingyenes és legjobb lakberendezési alkalmazások 2020, kezdőknek!

Alkalmazás lakberendezéshez Az alábbiakban leginkább kezdőknek ajánljuk, akik nem ismerik a használatát szoftver 3D tervezés, banda.

A probléma az, hogy itt csak különféle elemeket kell elhelyeznie sablon, például a szoba alakja, ajtók, ablakok, háztartási bútorok és mások.

Fotóforrás: stlloftstyle.com (A papírtervhez képest ez az otthoni tervező alkalmazás pontos és praktikusan használható mérőeszközzel rendelkezik.)

Azok számára, akiknek nincs számítógépük vagy laptopjuk, használhatja Android otthoni tervezés alkalmazás amelyet ingyen telepíthet és használhat.

Az ApkVenue által alább tárgyalt alkalmazások között vannak olyan iPhone otthoni alkalmazások is, amelyeket ingyenesen letölthet az App Store-ból.

Közben vannak szakmai és komolyabb igények szoftver otthoni PC és laptop minták, legyen az alkalmazás offline sem az oldal online.

Kíváncsi, melyik lesz alkalmas az Ön számára? Gyere, nézd meg a teljes értékelést alább!

1. Tervező 5D

Fotóforrás: play.google.com (Ezt a lakberendezési APK-t egyszerűen megtalálhatja a Google Play Áruház oldalán vagy az alábbi linken.)

Az első ingyenes Android otthontervező alkalmazás Tervező 5D. Ahogy a neve is mutatja, ezt az alkalmazást úgy tervezték, hogy az otthon fogalmát közvetlenül a képernyőn keresztül hozza létre okostelefon Ön.

Itt könnyedén megtervezhet egy házat, akár 2D-ben, akár 3D-ben. Komplett funkciók, igaz? Az a jó, hogy a Planner 5D is iPhone otthoni tervezés alkalmazás, tudod.

A Planner 5D nemcsak a házon kívüli koncepció, hanem lehetőséget kínál a ház belsejének belsőépítészeti álnevének létrehozására is.

Ez a 90 MB méretű alkalmazás sok mindent megkönnyít eszközök amelyek adottak. Még akkor is, ha kezdőnek érzi magát, van egy változatossága is sablon biztosítani.

RészletPlanner 5D - Otthoni és belsőépítészeti alkotó
FejlesztőTervező 5D
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret90 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le a Planner 5D-t itt:

Apps Produktivitás-tervező 5D LETÖLTÉS

2. Houzz (Lakberendezési alkalmazás lakberendezéshez)

Fotóforrás: play.google.com

Ha valóban koncepciót szeretne, anélkül, hogy meg kellene terveznie, van ilyen is Houzz amely ad adatbázis belsőépítészeti fotók, amelyek inspirációként használhatók.

Ez a különféle ihletésű belsőépítészeti alkalmazás olyan funkciókat is kínál, amelyekkel kapcsolatba léphet az otthoni tanácsadási szolgáltatásokkal és a bútorüzletekkel.

A Houzz a bútorok megtekintését is lehetővé teszi, amelyek közvetlenül a helyiségben helyezhetők el, és fotókat készíthet, majd a galériába mentheti.

Különböző választási lehetőségekkel sablon Természetesen a Houzz használata könnyebb lesz. Ez ugyanolyan egyszerű, mint egy Android logókészítő alkalmazás használata, amelyet csak ki kell választanod és szükség szerint szerkesztened kell.

RészletHouzz - Lakberendezés és átalakítás
FejlesztőHouzz
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret18 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le a Houzz-t itt:

Houzz Productivity Apps LETÖLTÉS

3. Homestyler

Fotóforrás: play.google.com

A következő 3D otthoni tervezés alkalmazás ott van Homestyler amely alkalmas, ha zavartnak érzi magát a belső problémák miatt, és otthoni bútorokat is szeretne vásárolni.

Az a helyzet, hogy a Homestyler segít a szoba vizualizálásában és a bútortermékek elhelyezésében a szobájában.

Hogy-hogy? Nos, a Homestyler egy 3D-s modellt alkalmaz, amely kiegészül a motorral kibővített valóság (AR), tudod.

A fenti magyarázat alapján határozottan csodálkozik, és le akarja tölteni ezt a kezdőknek szánt otthoni tervezési alkalmazást, igaz?

RészletHomestyler - belsőépítészeti és díszítő ötletek
FejlesztőHomestyler - 3D lakberendezési bárhol
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret65 MB
Letöltés5 000 000 és több
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

A Homestyler letöltése itt:

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

Egyéb ingyenes lakberendezési alkalmazások ...

4. Konyhai tervező 3D

Fotóforrás: play.google.com

Ahogy a neve is mutatja, Konyha Tervező 3D egy kezdő lakberendezési alkalmazás, amelyet kifejezetten egy konyha tervezéséhez használhat.

A háromdimenziós megjelenítéssel könnyedén elhelyezhet konyhai eszközöket, szekrényeket, ajtókat, ablakokat, és kiválaszthatja a falak színét.

A Kitchen Planner 3D lehetővé teszi projektek mentését és megnyitását, valamint a képek ingyenes exportálását közvetlenül a galériába.

RészletKonyha Tervező 3D
FejlesztőAndrej Ovcsinnyikov
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret25 MB
Letöltés500 000 és több
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le a Kitchen Planner 3D-t itt:

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

5. Alaprajz készítő (alkalmazás házi tervek készítésére Androidon)

Fotóforrás: play.google.com (Az alaprajz készítő egy alkalmazás, amely professzionális igényekhez mérten pontos és pontos méréseket készít.)

Valójában, Alaprajz készítő célzottabban több felhasználó felé szakértő és szükségük van egy lakberendezési alkalmazásra eszközök teljesebb.

Az alaprajz készítője segít megtervezni a házat azáltal, hogy felülnézetből módosításokat hajt végre, más néven pontos és pontos háztervet készít.

Az alaprajz készítő egyik előnye a jellemzői 3D Tour mód felfedezni az általad tervezett ház körül.

RészletAlaprajz készítő
FejlesztőMarcin Lewandowski
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le az alaprajz készítőt itt:

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS Marcin Lewandowski

6. DreamPlan

Fotó forrása: capterra.com

PC otthoni tervezés offline Akkor használhatja ezt a DreamPlan nevet, ha ritkán csatlakozik az internetes hálózathoz, bandához.

Valóban, a felajánlott felület DreamPlan kissé régi iskolának tűnik. Ez azonban több mint elegendő egy kis ház vagy egy egyszerű projekt megtervezéséhez a kezdők számára.

A DreamPlan első használatakor ez az alkalmazás számot ad sablon amely példaként szolgálhat otthona, bandája tervezésének megkezdésére.

Minimális specifikációkDreamPlan Home Designer
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (64 bites)
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos processzor @ 2,0 GHz
memória4GB
Grafika1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
Tárolás100 MB

Töltse le a DreamPlan-t itt:

Fotó- és képalkotó alkalmazások NCH szoftver LETÖLTÉS

7.SketchUp Free (Szoftver A legnépszerűbb számítógépes otthoni formatervezési minták)

Fotóforrás: aca-apac.com

Aztán ott van SketchUp Free amely egy otthoni tervező szoftver online a Google tulajdonában van, és jelenleg a Trimble Inc. fejlesztette ki.

A legjobb grafikai alkalmazásként ismert Adobe Photoshophoz hasonlóan a SkecthUp az építészek körében is jól ismert, a kezdőktől a szakemberekig.

Ebben az ingyenes verzióban szerkesztőt kap, amelyhez csak hozzáférhet online néhány korlátozott funkcióval. Annak ellenére, hogy a kezdőknek valójában több mint elegendő.

A SketchUp Free biztosítja szoftver lakberendezés laptopon, amely könnyen érthető felülettel rendelkezik, rugalmas szerkesztési funkciókkal.

A professzionálisabb lehetőség érdekében vannak SketchUp Make és SketchUp Pro amelyet előfizetéssel lehet megszerezni, kiegészítve egy alkalmazással asztalon Melyik lehet-Letöltés.

Minimális specifikációkSketchUp Free
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (32 vagy 64 bites)
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos processzor @ 2.0 + GHz
memória8 GB
Grafika1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
EgyébInternet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome stabil internetkapcsolattal

Töltse le a SketchUp Free alkalmazást itt:

Apps Produktivitás Google LETÖLTÉS

8. Édes otthon 3D

Fotó forrása: quora.com

Ha olyan embert akar, amelyik teljesen ingyenes, akkor az is van Édes otthon 3D amely egy alkalmazás nyílt forráskód amely a SourceForge.net fejlesztőjétől származik.

A közvetlen szerkesztési lehetőségek mellett telepítés alkalmazás keresztül böngésző PC-re is letöltheti az ingyenes verziót, amely használható Windows, MacOS és Linux rendszereken.

A Sweet Home 3D ezen ingyenes verziója kb 100 db bútor és 26 textúra amellyel megtervezheted álmaid házát.

Ez a Windows otthoni tervező alkalmazás fizetős verziót is kínál teljesebb bútorokkal és textúrákkal, csak 195 ezer Rp-ért.

Minimális specifikációkÉdes Otthon 3D Ingyenes
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (32 vagy 64 bites)
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos processzor @ 2,0 GHz
memória4GB
Grafika1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
Tárolás200 MB

Töltse le az Édes Otthon 3D-t itt:

Termelékenységi alkalmazások Emmanuel Puybaret LETÖLTÉS

9. Roomstyler 3D otthoni tervező

Fotóforrás: blogdom.ru (Hozzáférhet ehhez az otthontervezési szoftverhez, és közvetlenül a hivatalos weboldalon keresztül elkészítheti.)

Ha lusta vagy telepítés alkalmazások, vannak más lakberendezési webhelyek is, amelyeket a SketchUp Free mellett használhat. Az egyik az Roomstyler 3D otthoni tervező.

Ez az oldal, amelyhez ingyenesen hozzáférhet, a dísztárgyak teljes választékát kínálja, a padló, ablakok, ajtók, ágyak, szekrények és ébresztőórák között.

Ez a házterv-alkalmazás 2D-ben készíthet terveket, ahol a 3D-s megjelenítést is megtekintheti. Hasonlóan az életszimulációs játékhoz, a The Simshez, amikor a házat tervezed, itt!

Aliasokat is menthet export az a terv, amelyet az első regisztrációval hoztál létre, banda.

Minimális specifikációkRoomstyler 3D otthoni tervező
OSWindows 8 / 8.1 / 10 (32 vagy 64 bites)
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos processzor @ 1.0 + GHz
memória4GB
Grafika1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
EgyébInternet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome stabil internetkapcsolattal

Töltse le a Roomstylert itt:

10. HomeByMe (Lakberendezési alkalmazás Online Ingyenes)

Utoljára ott HomeByMe Legyen 3D-s otthoni tervező alkalmazás, amelyet az ApkVenue kedvencei közül kipróbálhat, ha belép a webhelyre és megteszi szerkesztés olyan módon online.

A benne található összes funkciót ingyen érheti el adatbázis ami versenytársaihoz képest meglehetősen teljes.

A HomeByMe egyik előnye, hogy nemcsak 2D és 3D látószöget kínál.

Van egy ember nézőpontja is, amely úgy érzi, mintha egy általad tervezett házban lennél, tudod. Nagyon klassz, igaz?

Minimális specifikációkHomeByMe
OSWindows 7/8 / 8.1 / 10 (32 vagy 64 bites)
ProcesszorIntel vagy AMD kétmagos processzor @ 2,0 GHz
memória4GB
Grafika1 GB VRAM
DirectXDirectX 9.0c
EgyébInternet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome stabil internetkapcsolattal

A HomeByMe letöltése itt:

Tehát ezek az ajánlások a legjobb 2020 Android és PC otthoni alkalmazásokhoz, amelyeket ingyen használhat. És természetesen a teljesebb funkciókért fel kell iratkozni, bandázni.

Amellett, hogy építész, azok számára, akik szeretnek rajzolni, ruházati alkalmazások is léteznek, amelyek üzleti forrást jelenthetnek online ami nagyon csábító, tudod.

Mostantól melyiket részesíti előnyben? Gyerünk, írd meg véleményed az alábbi megjegyzés oszlopba, és legközelebb találkozunk. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Tervezés vagy más érdekes cikkeket a Utcai Patkány.