6 legjobb és legnépszerűbb dubstep alkalmazás androidon

A dubstep zene meglepően egyszerű, tudod! Szeretné tudni, hogyan? Próbálja ki a dubstep alkalmazást a következő Android rendszeren. Garantált, hogy olyan dalokat tudok készíteni, mint a Skrillex.

Ugyanaz a rajongó vagy Skrillex, a Mount Kimbie és James Blake? Szeretné tudni, hogyan lehet hozzájuk hasonló zenét csinálni? Csak használja az alábbi Android telefonok dubstep alkalmazását.

Dubstep van műfaj elég népszerű zene a világon. Műfaj 2009-ben és 2011-ben érte el a legnépszerűbb csúcsot, miután sok top zenész működött együtt dubstep producerekkel.

A Skrillex, a Deadmau5, az Excition, a Zomboy, a Kill The Noise, a Noisia, a Klaypex, a Mount Kimbie és James Blake azok a dubstep zenészek, amelyekről ma is hallunk.

6 legjobb és legnépszerűbb Dubstep alkalmazás Android-on

Első pillantásra a dubstep zene olyan, mint a zene elektronikus tánc. Igen, ez igaz, tekintve, hogy a dubstep egy fejlesztés műfaj a.

Aztán a dubstep újra kifejlődött EDM, csapda, dob, és így tovább.

Nos, mielőtt telepítené a dubstep alkalmazást androidos telefonjára, és elkezdene zeneszerezni, néhány dolgot tudnia kell a dubstep zene karakteréről:

  • Tedd fel basszuscsepp. A Bassdrop vagy a Wobble Bass alacsony frekvenciájú oszcillátor segítségével nyújtja és manipulálja a basszus hangját.

  • A ritmus nem követi a 4/4-es számot zenei műfaj techno és ház.

  • Bassline vagy a basszus sáv általában vastagabb.

  • Tempo vagy átlagos sebesség között 70 -75 és 140-150 / perc.

  • Általában A dubstep 4 részből áll, vagyis intro, a basszusgitár, a fő riff (középszakasz), és outro.

Miután megtudott egy kicsit a dubstep zene jellemzőiről, az alábbi dubstep alkalmazás használatával a zene követheti a fenti jellemzőket.

Nem kell vásárolnia midi vezérlő hogy az alábbi alkalmazást valóban használni tudjam. Elég egy androidos mobiltelefonhoz és egy fejhallgatóhoz vagy fejhallgatóhoz, de a Bluetooth-hoz nem, mert aggodalomra ad okot késleltetés.

1. Dobpad gép

Alkalmazások letöltése

Az első dubstep alkalmazás az Dobpad gép. Házi készítésű alkalmazások Easybrain ez az egyik legnépszerűbb zenei keverő alkalmazás.

Ebben az alkalmazásban összeállíthatja saját hurkait és dallamait szuper betétek tovább Indítóállás amely rendelkezésre állt.

A Drum Pad Machine alkalmazással az alapokat is megismerheti zenei produkció különféle hanghatásokkal.

2. DubStep Music Maker Rhythm Machine & Beat Maker

Alkalmazások letöltése

Ezenkívül van egy dubstep alkalmazás is Dubstep Music Maker. Ezen alkalmazás segítségével könnyebben és egyszerűbben készíthet dubstep zenét.

Ha DJ vagy zenei producer szeretne lenni, kezdheti ezzel az alkalmazással. A DubStep Music Maker néhány funkciója, például a 8x4 beatpad, a padok igény szerinti módosítása, különféle effektusok és egyebek.

3. MixPads 2 - Dubstep Dj dobpadok

Alkalmazások letöltése

MixPads 2 emellett az egyik legjobb dubstep alkalmazás jelenleg a piacon.

A vonzó megjelenés, a DJ-hűvös funkciók és a különféle effektusok révén ez az alkalmazás tökéletes az Ön számára, hogy fő támasz legyen.

Munkáját közvetlenül elküldheti ismerőseinek is a MixPads 2 alkalmazásból, tudja!

4. Dubstep Producer Pads

Alkalmazások letöltése

Ezenkívül van egy alkalmazás Dubstep Producer Pads. Az alkalmazásban elérhető szolgáltatások 32 változatot tartalmaznak teljes körű különféle műszerekből, 32 mintával együtt.

Mindezt tetszés szerint kombinálhatja. Aztán van még metronóm hogy ritmusa ne hangozzon elmaradt vagy kocogás és több választási lehetőség közül mintavevő művelet.

5. Dubstep dobpadok guru

Alkalmazások letöltése

A dubstep alkalmazás, amelyet kipróbálhat a következő Dubstep dobpadok Guru. Ez az alkalmazás mindenképpen boldoggá teheti Önt, dubstep rajongókat.

Az alkalmazásban elérhető effektek, zene és hurkok nem kizárólag szakemberek számára készültek. Annak ellenére, hogy még kezdő vagy, a Dubstep Drum Pads Guru alkalmazásban is sokat tanulhatsz.

6. Dobstep dobpadok 24

Alkalmazások letöltése

Ezután vannak alkalmazások Dubstep dobpadok 24. Ez az alkalmazás minden bizonnyal felkeltheti azokat, akik nem rendelkeznek azzal a különleges képességgel, hogy dalokat keltsenek, mert a funkciók kizárólag szórakoztatás céljából érhetők el.

A dal elkészítése után azonnal elmentheti a mobiltelefonjára MP3 formátumban.

Megjegyzendő, hogy a Dubstep Drum Pads 24 alkalmazás első telepítésekor a rendszer egy másik alkalmazás telepítését kéri, amely kifejezetten dalok létrehozására szolgál. műfaj Egyéb.

Minden, amit ingyen letölthetsz, tényleg!

Ott van 6 legjobb és legnépszerűbb Dubstep alkalmazás az Androidon. A Skrillex stílusú zene meglepően egyszerű, igaz?

Olvassa el a cikkeket is Zene vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found