Hogyan készítsünk egy goblin karddal megszúrt fényképet biztonságosan és egyszerűen!

Szeretné követni a jelenet a közösségi médiában a goblin kard fényképével? Nem kell bonyolult lenni. Gyerünk, készítsen könnyedén és biztonságosan fényképeket, amelyeket Goblin kardjai szúrtak le!

Ha aktívan használja a Facebookot, az Útvonalat vagy az Instagramot, az utóbbi időben biztosan gyakran lát fényképeket karddal szúrt emberekről, igaz? Jól, felkapott kobarkardok felkapott fotói ez valóban nagyon elfoglalt a közösségi médiában. Sikerült már?

Hogy naprakész legyünk, csatlakozzunk a Goblin képszerkesztéshez! Nem tudom, hogyan? Nyugi, a Patkányút megadja neked a fényképek szerkesztésének egyszerű módja biztonságosan leszúrta a kobold kardja anélkül rosszindulatú!

  • Könnyű módszerek az Upin Ipin Head Fotók szerkesztésére Androidon
  • Hogyan készítsünk Coldplay videoklipeket fel és fel fotók egy Android okostelefonon
  • 35 A legújabb fotószerkesztő alkalmazások 2016

A szórakozás a Goblin Photo Editor

Tájékoztatásul ez a goblin kard egy koreai drámából származik Goblinok ami nemrégiben beszélgetéssel volt elfoglalva. Ez a fotó elkészíthető egy képszerkesztő alkalmazással Meitu.

Hogyan készítsünk koboldfotókat Meitu-val

Kövesse a következő lépéseket Goblin fénykép készítéséhez a Me használatával igen:

  • Töltse le és telepítse a Meitu alkalmazást.
Meitu Browser Apps, Inc. LETÖLTÉS
  • Nyissa meg a Meitu alkalmazást válasszon ki egy fényképet azt, amelyet szerkeszteni akar, hogy a kobold kard szúrja meg.
  • Csúszó amíg meg nem találja a lapot Matrica. Ezután lépjen be Matricabolt és matrica letöltése Goblin kard. Igen, sok más matrica is használható Meitu-on, nem csak a kobold kard.
  • Ezután csak használja és állítsa be a fénykép matricáját.

Ha megfelelőnek tűnik, kattintson Ment megoszt. És kezdje el megosztani a jelenlegi kobold kardjának fotóit a közösségi médiában. Nagyon könnyű, igaz?

A Meitu biztonságos használatának módjai

A közelmúltban hírek keringtek arról, hogy a Meitu képszerkesztő alkalmazás lopja a felhasználói adatokat. Félsz az adatait ellopták Meitu? Ha igen, tegye a következőket, hogy megakadályozza a Meitu adatait ellopni:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Lépjen be a menübe Beállítások akkor az Androidodon válassza az Alkalmazások lehetőséget.
  • Következő lépésként keresse meg a Meitu alkalmazást. A Meitu Application Managerben módosítsa az engedélyeket. Ha befejezte a Goblin-fotók szerkesztését, távolítsa el a Telefon és Tárhely hozzáférési engedélyét.

Így a Meitu nem fér hozzá az okostelefon adatainak ellopásához. Könnyű és biztonságos nem hogyan készítsen fényképet egy koboldról Androidon?

Sok szerencsét!

Olvasson el cikkeket a Fotószerkesztésről vagy más Epi Kusnara cikkeket.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found