hogyan lehet feltörni a fejhallgatót, hogy a hang gyengébb legyen gyökér nélkül

A zene élvezete Androidon szórakoztató. De a szórakozás csökkenthető a fejhallgató rossz minősége miatt. Nos, így lehet javítani a fejhallgató hangminőségét root nélkül.

A zene mindenki számára ismert egyetemes nyelv. Zene nélkül biztos, hogy ez a világ üresnek érezné magát. A technológia fejlődésével a zene bármikor élvezhető egy okostelefonon keresztül.

Zene hallgatásakor a hangszórók minősége határozza meg, hogy miként éljük meg a zenehallgatást. Nem számít, milyen jó a zene, ha az okostelefon hangszórói rosszak, akkor ez csökkenti a hallgatott zene élvezetét. Szóval, csapkodjuk fel a fejhallgatót, hogy azok hangosabban szóljanak!

  • Hangos hangszóró alkalmazás, indítsa el a HP hangszórót
  • Tegye hangossá mobil hangszóróját tőke nélkül

A Fejhallgató hangja még jobban elindul root nélkül

Lehet, hogy ismeri a Viper4Android alkalmazást vagy azt, ami általánosan ismert névvel Vipera. Ez az alkalmazás kifejezetten erre szolgál csípések az Ön által használt okostelefon hangján, sajnos csak az eddig használt Android esetébengyökér. Közben, ha nem lett volnagyökér, az eredmény íztelen lesz.

Viper's Audio LETÖLTÉS Video & Audio Apps

Csinálni csípések okostelefon audio root nélkül, használhatja az alkalmazást Fejhallgató-kiegyenlítő. Ez az alkalmazás megteszi csípések a fejhallgatón vagy a fejhallgatón keresztül előállított hangon. Töltse le a Headphone Equalizer alkalmazást, mielőtt Jaka folytatja a használatát.

ManyThingsDev Video- és audioalkalmazások LETÖLTÉS

A fejhallgató-hangszínszabályzó használata

A fejhallgató-kiegyenlítő szinte ugyanúgy működik, mint az Adapt Sound a Samsung okostelefonokon. A fejhallgató-kiegyenlítő használatának módja:

  • Ha a Fejhallgató-kiegyenlítő apk már telepítve van az Android-ra, akkor csak meg kell nyitnia az alkalmazást. És első alkalommal szembesülni fog veled Felugrik amelyek tartalmazzák bemutató rövid.
  • Ezután kattintson a jelre (+) az írás mellett Nincs fejhallgató. Ez a cél a használt fejhallgató típusának hozzáadása. Nagyon hasznos lesz azok számára, akiknek sok fejhallgatójuk van.
  • Kérjük, kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Azt mondják, hogy ne kapcsolja össze a fülhallgatót vagy a fejhallgatót túl szorosan a füléhez, mert a kalibrálási folyamat nagyfrekvenciás hangot és parancsot ad arra, hogy közelebb hozza a fejhallgatót az okostelefon hangszóróihoz. Ezután csak kattints Folytatni.
  • A következő szakaszban, miután befejezte a fejhallgató kalibrálását, a folyamat megtörténik Hangadaptáció. Ez hasznos a fejhallgató beállításainak a környezethez és a használt fejhallgató típusához való igazításához.
  • A hangadaptációs folyamat során csendes és nyugodt környezetre van szükség. Ha kiderül, hogy a körülmények valóban forgalmasak, akkor is megteheti. Csak kattints Folytatni.
  • Akkor hagyja Fejhallgató-kiegyenlítő végezze el a folyamatot Profilozás. Várja meg a folyamat befejezését, majd válassza a lehetőséget Következő.

Ennek eredményeként megjelenik egy Equalizer preset, amely alkalmas a fejhallgatóra. Megadhatja az utolsó simításokat, hogy megváltoztassa őket, vagy egyszerűen békén hagyhatja őket. Akkor válassza Következő, és állítsa be a nevet.

Ahhoz, hogy megérezhesse az eredményeket, először be kell kapcsolnia az equalizer-t. Ezt követően az értesítési panelen megjelenik, hogy a Fejhallgató-kiegyenlítő aktív.

Érezze a hangminőség különbségét, ha a fejhallgató-kiegyenlítőt használja, ha a fejhallgató-hangszínszabályzó nem aktív. Ha jól csinálja, akkor rúgó hangot ad ki bármilyen típusú fejhallgatóból, amelyet használ. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found