7 legjobb szomorú thai film, amelyek könnyet okoznak

Nem csak nyugati filmek, amelyek miatt meghatottan érezheted magad, ezek a szomorú thai filmek garantáltan könnyes szeművé tesznek. Nem hiszek? Nézd meg te is, deh!

Láttál már valaha filmet, de anélkül, hogy tudnád róla, hirtelen könnyek folytak az arcodon? Ha ezt tapasztaltad, akkor nem vagy egyedül, banda.

Sok szomorú film tud könnyeket csalni a szemünkbe. Nem csak a szerelem-szerelem drámák, hanem a barátság, a család, sőt az állatok is.

Az egyik legjobb drámafilmet produkáló ország Thaiföld. Bár a horror és vígjátékok szinonimája, valójában sok is van, tudod, szomorú thai film amitől sírhatsz.

7 szomorú thai film, amelyek könnyet okoznak

Ebben a cikkben az ApkVenue áttekint néhányat szomorú thai film ajánlások amely képes izgalomba hozni az ember szívét Mike Tyson bár. Bár nem igaz történeten alapul, ez a film nagyon közel áll a valósághoz.

Nem kell szégyenkeznünk, ha sírsz, amikor az alábbi legszomorúbb thai filmet nézed. Ahelyett, hogy kicsit tovább várna, csak folytassa, nézze meg a következő cikket!

1. Idővonal (2014)

Az idővonal arról mesél Cser, egy fiatal vidéki ember, akit édesanyja nevelt fel, mert apja meghalt. Tannak, akit nehéz szívvel fogadtak el a városba tanulni, el kellett hagynia anyját.

Tan a városban úgy érzi, minden ügyét megzavarja, amíg meg nem találkozik egy lánnyal, aki a legjobb barátja lesz, június. Titokban titokban június kedveli Tan-t, annak ellenére, hogy tudja, hogy Tan megrázta az idősebbeket.

June, aki szeret játszani a közösségi médiával, egy nap üzenetet küldött Tan Facebookjának, de Tan soha nem olvasta el. Sajnos június balesetben halt meg.

Vajon Tan megtudja június valódi érzéseit? Nem szabad kihagyni ezt a szomorú thai filmet!

RészletIdővonal
Kiadási dátum2014. február 13
Időtartam2 óra 15 perc
MűfajDráma, romantika
RendezőNonzee Nimibutr
ÖntvényJarinporn Joonkiat, Jirayu Tangsrisuk, Piyathida Woramusik
Értékelés6.8/10 (IMDb.com)

2. A levél (2004)

A levél a legszomorúbb thaiföldi film, amely összetöri a szívedet, banda. Ennek oka, hogy ez a film azt a mély szomorúságot mondja el, hogy szeretteink örökre elhagyták.

Mondja egy lánynak Harmat aki részt vett unokatestvérének temetésén. Ott találkozott egy nevű férfival Tonna. Egymásnak adták a szívüket, és hamar összeházasodtak.

Sajnos boldogságuk nem tartott sokáig, mert Tonot agyrák miatt ítélték el. A férje halála miatt pusztított Dew úgy érezte, hogy nem lesz képes továbblépni.

Egyszer kapott egy levelet, amelyet Ton írt. Nyilvánvalóan Ton több szerelmes levelet írt Dew-nak, hogy erős legyen Ton halála után.

RészletA levél
Kiadási dátum2004. június 24
Időtartam1 óra 42m
MűfajDráma, romantika
RendezőPaoon Jansiri, Pa-oon Chantornsiri
ÖntvényAnn Thongprasom, Teemakorn Attaporn, Supitsha Junlawattaka, Rawat Promrak
Értékelés6.9/10 (IMDb.com)

3. Barátság (2008)

Ahogy a cím is mutatja, ez a film vastag romantikus elemekkel veti fel a barátság témáját. Barátság egy általános szerelmi történetet mesél el, amelyben a gyűlölet szerelemmé nő.

A barátság egy fiatal fiú nevét meséli el Singha és barátai, akik mindig gúnyt űznek egy nevű lányról Mituna aki soha nem beszélt.

Gyakran veszekednek, de ez csak Singha kíváncsiságát ébreszti Mituna iránt. Szeretetet is kifejeztek, sajnos a sors képtelenné tette őket arra, hogy együtt lehessenek.

RészletBarátság
Kiadási dátum2008. július 3
Időtartam1 óra 34 perc
MűfajDráma, romantika
RendezőChatchai Naksuriya
ÖntvényMario Maurer, Apinya Sakuljaroensuk, Chaleumpol Tikumpornteerawong
Értékelés6.4/10 (IMDb.com)

4. Naplemente Chaophraya-ban (2013)

Egy másik szomorú thaiföldi film a gyűlölet érzésévé válásával. A 2. világháború korában játszódott, Naplemente Chaophraya-nál nevű japán haditengerészeti tiszt szerelmi történetét meséli el Kobori nak nek Angsumalin, egy thaiföldi lány.

Abban az időben Thaiföldet Japán gyarmatosította. A Japánt gyűlölő Angsumalin Koborival párosul, hogy megerősítse a két ország kapcsolatát. Angsumalin még jobban gyűlölte Koborit, mert akkor már volt barátnője.

Angsumalin azonban rájött, hogy Kobori szeretete őszinte iránta. Hogyan alakul kettejük szerelmi története?

RészletNaplemente Chaophraya-nál
Kiadási dátum2013. április 4
Időtartam2 óra 10 perc
MűfajDráma, romantika
RendezőKittikorn Liasirikun
ÖntvényOranate D. Caballes, Nadech Kugimiya, Nitit Warayanon
Értékelés6.4/10 (IMDb.com)

5. Egy kis dolog, amit szerelemnek hívnak (2010)

Szerelemnek nevezett apróság az egyik legsikeresebb és leghíresebb thai szomorú film. Ha valaha tetszett valaki, de nem mered felfedni, akkor érdemes megnézni ezt a filmet.

Egy közönséges nevű lány történetét meséli el Nam akinek az iskolájában a legszebb és legnépszerűbb fiú van Ragyogott. Minden, amit Nam tett, beleértve a külsejének megváltoztatását, hogy vonzza Shone-ot.

Valójában Shone már régóta összetörte Namot, de nem meri felfedni. Azok, akik beleszeretnek titokban, végül elválnak, mert Nam Amerikában tanul.

Évüket követő találkozásuk könnyeket csal a szemedbe. Shone hajlandó bizonyosság nélkül várni Nam-ra abban a reményben, hogy végre együtt lehetnek.

RészletSzerelemnek nevezett apróság
Kiadási dátum2010. augusztus 12
Időtartam1 óra 58 perc
MűfajVígjáték, Romantika
RendezőPuttipong Pormsaka Na-Sakonnakorn, Wasin Pokpong
ÖntvényPimchanok Leuwisetpaiboon, Mario Maurer, Tangi Namonto
Értékelés7.6/10 (IMDb.com)

6. Igaz barátom (2012)

Más filmekkel ellentétben Igaz barátom egy szomorú thai film, amelynek barátsági témája van. Annak ellenére, hogy van néhány romantikus jelenet, ebben a filmben a barátsági érték az, ami miatt meghatottnak érezheti magát.

Mondja Pisztoly, egy fiatalember, aki egy banda vezetőjévé válik. Ennek ellenére kedves fiatalember, és a barátait mindenek fölé helyezi.

Ez a banda gyakran vesz részt más bandákkal folytatott harcokban. Valamikor a Gun banda kritikus problémával szembesült, és egyiküknek fel kellett áldoznia magát a legjobb barátja megvédése érdekében.

RészletIgaz barátom
Kiadási dátum2012. január 19
Időtartam1 óra 43 perc
MűfajAkció
RendezőAtsajun Sattakovit
ÖntvényRanee Campen, Natcha Juntapan, Mario Maurer
Értékelés6.5/10 (IMDb.com)

7. A tanári napló (2014)

Hisz abban, hogy a szeretet 2 ember között létezhet, akik soha nem találkoztak és ismerik egymást? Romantikus szomorú thai film címmel A tanári napló beszélj róla, tudod.

Elnevezi egy volt birkózó nevét Dal aki egy távoli iskola iskolájának tanárává vált. Minimális tapasztalata megnehezítette a négy diák tanítását.

Valamikor talált egy naplót egy ottani volt tanár nevéhez Ann. A napló Ann tapasztalatairól számol be, amikor ezeket a gyerekeket kezelte. Song úgy érezte, hogy Ann naplója is segít.

Song csodálata szerelemmé vált, annak ellenére, hogy egyáltalán nem találkoztak. Amikor Song-nak vissza kellett térnie, és újra Ann helyébe lépett, Ann megtalálta Song írását, és elkezdett beleszeretni is.

Ketten találkozhatnak?

RészletA tanári napló
Kiadási dátum2014. március 20
Időtartam1 óra 50 perc
MűfajVígjáték, dráma, romantika
RendezőNithiwat Tharatorn
ÖntvényLaila Boonyasak, Sukrit Wisetkaew, Sukollawat Kanarot
Értékelés7.9/10 (IMDb.com)

Ez volt Jaka cikke a szomorú thaiföldi filmekről, amelyek könnyeket árasztottak. Bár szomorúak, ezek a filmek pozitív értékeket tanítanak, amelyek értékesek az élet számára.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba