nézd meg a Trinity Traveler (2019) teljes filmet

A Trinity Traveller című film egy vígjáték-romantikus film, amelyet 3 országba utazás ízelít. Nézzük meg a Trinity Traveller (2019) teljes filmet!

A romantikus filmeknek megvan a saját mágnesük a filmrajongók számára. Az olyan filmek, mint az Eggnoid és a Molulo: A mérkőzést nem lehet erőltetni, valóban éhessé tehetik a közönséget.

A Trinity Traveler film az egyik romantikus filmlehetőség, amelyet valóban meg lehet nézni azok számára, akik szeretik az ilyen műfajú filmeket.

Ez a film, amely a szerelem történetét más szempontból meséli el, megpróbál más történetet felvenni relatíve a közönséggel.

A Trinity Traveler című film összefoglalója

Ez a film az életről mesél Szentháromság (Maudy Ayunda) aki hobbija az utazás és az F2-t tanulja a Fülöp-szigeteken.

Annak ellenére, hogy S2-t tanul, hobbija, hogy Trinity felől utazik, nem szűnik meg. Még mindig gyakran utazik egyedi és izgalmas helyekre, hogy új élményeket szerezzen.

Másrészt Trinity szülei arra késztették, hogy házasodjon meg, mert azt gondolták, hogy Trinity boldog lesz, ha feleségül veszi.

Trinity újra találkozik Paul (Hamish Daud) aki partnernek érezte magát, de a sors miatt el kellett választani.

Ebben a filmben meghívást kapsz Trinity életének és problémáinak felfedezésére, amelyek elakadtak szüleik vágyainak teljesítése, szenvedélyük folytatása, szerelmük folytatása vagy karrierjükre és jövőjükre való összpontosítás között.

A film problémája valóban a legtöbb olyan ember állapotához hasonlítható, akinek az összes rendelkezésre álló választás közül nehéz döntéseket hoznia.

Trinity film szórakoztató tények

  • Ez a film egy blogból készült amelyet Trinity A meztelen utazó című munkája rögzített. A könyv, amely a szerző utazási történeteinek gyűjteményéből készült, bestseller lett.
  • Ez a film a A Trinity filmsorozat második filmje. Annak ellenére, hogy ez a második film, a film rendezője azt mondta, hogy ez a film önálló film, ami azt jelenti, hogy a történet megértéséhez nem először kell megnéznie az első filmet.
  • A forgatás folyamata ebben a filmben három országban. Mivel ennek a filmnek a témája az utazás, a forgatási folyamatot 3 országban hajtották végre, nevezetesen Fülöp-szigeteken, Maldív-szigeteken és Indonéziában.
  • Vegyen egy történetet a mai társadalomhoz közel álló problémák. Sok embernek nehéz döntéseket kell hoznia, például szenvedélyre törekedni vagy dolgozni, megházasodni vagy más dolgokat tenni. Ezeket a dolgokat vetíti fel ez a film.

Nézze meg a Szentháromság-utazó filmet

CímTrinity Traveler
Élő2019. november 28
Időtartam1 óra 37 perc
TermelésStarVision
RendezőRizal Mantovani
Öntvénymaudy Ayunda, Hamish Daud, Rachel Amanda és mtsai
MűfajKaland, dráma, romantika

Azok számára, akik meg akarják nézni a Trinity Traveler filmet, amelyet 2019-ben vetítenek, ellenőrizhetitek az alábbi linket, banda!

>>> Nézze meg a Trinity Travellert (2019) <<<

A romantikus filmek rajongói számára ezt az egy filmet meg kell nézni. Számos olyan filmlehetőség, amelyet jelenleg a moziban mutatnak be, például a Molulo: Nem lehet kényszeríteni és az Eggnoid is érdekes megnézni.

Ez a film, amelynek témája a szerelem és az utazás, egy ideig elfeledtetheti problémáit a film turisztikai látványosságainak látványtervével.

Ne felejtsd el, a banda, hogy a fenti linkre kattintott és megnézte ezt a filmet!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found