8 legnehezebb játék az Androidon, amely mindenképpen csalódást okoz

Igaz, hogy a mai játékok nem jelentenek olyan nagy kihívást? Nem ügyesen, hanem pénzzel játszani. Itt az ApkVenue az Android legnehezebb 8 játékát nyújtja, amelyek VÉGLEGESEN csalódást okoznak.

Ki mondja, hogy a játékok a leghatékonyabb szórakoztató eszközök a stressz enyhítésére? Ha úgy gondolja, hogy a játék csak a szórakozásra és a felesleges dolgokra összpontosít agyerő játszani, azt hiszem, meg kell gondolni újra. Miért? A játék olyan kihívás, amelyet le kell győzni, és amelynek név kihívása biztosan nekünk fog okozni csalódottság első.

Vannak, akik vitatják, van IAP vagy vásárolni tétel amelyet az alkalmazás értékesít, így a játék kevésbé kihívást jelent. Nem játszik vele játékot Készségek, de azzal pénz. Az ApkVenue bemutatja őket a PhoneArena beszámolójában, különösen azok számára, akik kedvelik a következő kihívásokat 8 legnehezebb játék az Androidon és iOS. Érezd magad csalódottnak és élvezd az igazi játékélményt.

  • 5 legnehezebb Android puzzle játék, és garantáltan fejfájást okoz
  • A JalanTikus által legnehezebben másolható 6 játék
  • 4 Old School játék, amit nagyon nehéz volt Ditamatin-nak

8 legnehezebb játék az Androidon, amelyek VÉGLEGESEN csalódást okoznak

1. Odakint: Omega kiadás

A világűrbe menni olyan, mint egy álom világos nappal, biztos, hogy a legtöbben soha nem fogjuk tudni felfedezni a világűret. Azok számára, akik űrhajósok akarnak lenni, ki kell próbálniuk a következő játékot. Odakint: Omega kiadás egy szimulációs játék, amely űrhajóssá tesz, aki eltéved az űrben, játékmenet a szimuláció nem piacképes, mert kombinálja a játékokat túlélés stratégiai elemekkel, amelyek nagyon kihívást jelentenek és minden bizonnyal frusztrálóak. Készítsen elő egy üzemanyag-, oxigénpalackot és impulzust 76 000 IDR játszani Odakint: Omega kiadás most.

Letöltés odakint: Omega kiadás, Android és iOS.

2. A három szoba

A legnehezebb játék a következő Androidon A Három szoba, amely egy űr és objektum alapú kirakós játék, amely maximalizálja a vezérlők használatát a mobil eszközökön. Összességében a Három szoba szórakoztató prémium mobil ami nem fog csalódást okozni, és mindenképpen abszurdan szédülni fog. A The Room sorozat játékának lényege nagyjából megegyezik a játékkal kaland klasszikus, amelyet PC-n adtak ki, csak a hosszadalmas történetmesélés nélkül, és inkább a rejtvény megoldásának szempontjára összpontosít. Kihívás? Készítsen elő egy zsebet 75 000 IDR.

Töltse le a Három szoba, Android és iOS rendszereket.

3. Szuper hatszög

Szuper hatszög ez egy játék egyszerű de olyan nehéz. A képernyő közepén kis háromszögként fog működni, a képernyő középtengelyével hatszög (hatszög) formájában. Később különböző formájú vonalak vagy hatszögek nyílnak meg, amelyek az egyik oldalon kinyílnak és összpontosulnak abba a középtengelybe, ahol tartózkodik. Az Ön feladata, hogy réseket találjon, nehogy eltaláljanak az Ön útjába kerülő vonalak vagy tárgyak. Ha egyszer csak eltalál, akkor játék vége és elölről kell kezdenie. Érdekelt? Készítsen hitelt 39 000 IDR.

Töltse le a Super Hexagon, az Android és az iOS rendszereket.

4. Kérem, ne érjen semmihez

Néha, ha tiltanak minket, az még kíváncsivá tesz bennünket. Mit fog tenni, ha lát egy nagy piros gombot, amely figyelmeztet, hogy ne érjen hozzá? Ez az alap játékmenet a játékon Kérjük, ne érintse meg a Semmit. Találkozni fog egy rejtvényvel a megfelelő kombinációs gomb megtalálásával kapcsolatban. Megfigyelve és megérintve az asztal különböző részeit maga előtt különféle rejtett gombokat hozhat fel, amelyek mindegyikének rejtélyes funkciója van. Érdekelt? Ár 15 000 IDR.

Töltse le, kérem, ne érjen semmihez, Android és iOS rendszerhez.

5. Pixel Dungeon

Készülj a halálra. Halj meg újra és újra. Éhezés, mérgezés vagy haldokló óriási rák okozta halál. Pixel Dungeon egy RPG játék nyílt forráskód egyetlen programozó végzi Watabou és inspirálódjanak sablon játékok roguelike klasszikus, mint Bakancs. Ez a játék ingyenes, és eddig 25 felvételt készítettek spin-off a Pixel Dungeon, amelyek mindegyikének megvannak a maga szabályai, hogy egyedivé tegye a szokásos verziótól.

Töltse le a Pixel Dungeon, az Android és az iOS rendszereket.

6. VVVVVV

VVVVVV szuper nehéz játék, népszerűsége az egekbe szökött, mert a siker csalódást okozott mindenkinek, aki játszott rajta. A 2D műfaj játékban platformer itt kapitányként játszik Viridian akik szuper furcsa dimenzióban vannak csapdában, ahol meg kell mentenie a teljes legénységet a biztosított 8 szinten. Egyszerűséggel játékmenet és az első pillantásra DOS-játéknak tűnő látvány, a VVVVVV maga is elismerést kap a nagyon magas és nehézségi szintje miatt. Készítse elő előre az alapokat 38 000 IDR bármi is történik, türelmesnek kell lenned ahhoz, hogy ezt a játékot játszhasd.

Töltse le a VVVVVV, az Android és az iOS rendszert.

7. Ez a szint ismét 1., 2. és 3.

A következő legnehezebb játék az Megint az a szint 1., 2. és 3. Olyan, mint egy szobai menekülési kirakós játék, ahol először meg kell találnia a kulcsot. Az 1. és 2. verzióban a nehézségi szintek nagyjából megegyeznek. De a 3. szinten nehezebb lesz. Szerencsére a fejlesztők kedvesek hozzá néhány tippet. Ez a játék ingyenes, de lehet, hogy nem fogja tudni élvezni.

IamTagir Logikai Játékok LETÖLTÉS

8,2 autó

Megteheti többfeladatos? Talán nem. Az emberi agy úgy van kialakítva, hogy egyszerre csak egy munkára koncentráljon. Ez az oka a játékok készítésének 2 autó ezt olyan nehéz eljátszani. annak ellenére játékmenetEz egyszerű, el kell kerülni a névjegyeket és gyűjteni a köröket. Ugyanakkor két autót kell vezetnie, amelyek egyszerre különböző útvonalakon haladnak. Határozottan bonyolult, azonnal próbáld ki te is. Ez a játék ingyenes.

2 autó, Android és iOS letöltése.

Ez az 8 legnehezebb játék az Androidon, garantáltan csalódott és kész lesz. Természetesen az emberek ízlése eltérő. Van, aki szereti a könnyű, nehéz vagy mérsékelt játékokat. Melyik csoportba tartozol?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found