Nézd a Twilight Saga: Újhold című filmet (2009)

Szereted a romantikus filmeket, de unod a középszerűséget? Gyere, nézd meg a Twilight Saga: Újhold (2009) teljes filmet Indo Sub-vel itt!

Rengeteg film került adaptálásra a legkeresettebb regényekből. Néhányan sikeresek voltak, de voltak olyanok is, akiknek nem sikerült jól adaptálniuk a történetet.

Az egyik film, amelyet sokak szerint nem sikerült jól adaptálni a regényt, az A Twilight Saga: Újhold. Ennek ellenére a film pénzügyi sikert aratott.

A pentalógia második filmje A Twilight Saga Ennek sok hiányossága van, de ha a dráma- és fantasy filmek ismerője vagy, ez a film ajánlás lehet számodra.

Szinopszis film: A Twilight Saga: Újhold (2009)

A történet abból a filmből folytatódik, ahol az Alkonyat véget ér Bella Swan (Kristen Stewart), a közönséges ember és Edward Cullen (Robert Pattinson), a vámpír randevúzik.

A kapcsolatuk addig rendben van, amíg Bellának rémálma nem lesz. Edward rájön, hogy a randevúval Bella élete nem lesz biztonságos.

Végül Edward befejezte kapcsolatukat és elhagyta a várost. Bella, aki nem fogadta el, depressziós volt, és egyedül volt a szokásosnál.

Annak érdekében, hogy felvidítsa magát, Bella elment a barátjával filmet nézni. Hazatérve találkoznak egy motorháztető bandával.

Bella úgy emlékszik, amikor utoljára találkozott a motoros bandával, Edward megmentette. De ezúttal nem volt Edward.

Jacob (Taylor Lautner), Bella és barátai aztán újra megnézték a filmet. Jacob azonban hirtelen minden ok nélkül távozott. Jacob nem is akar találkozni Bellával.

Amíg egy nap Bellát nem támadták meg Laurent, egy gonosz vámpír. Egy farkascsoport azonban hirtelen megmentette.

Mint kiderült, Jacob és barátai Vérfarkas, akik a vámpírok örök ellenségei. Hogyan áll a történetük? Nézd meg te magad, banda!

Érdekességek A félhomály-saga: Újhold (2009)

Íme néhány érdekes tény a Twilight Saga: Újhold című filmből, amely garantáltan még kíváncsibbá teszi a film megtekintésére.

  • Summit Entertainment zöld utat adott ennek a folytatásnak a elkészítéséhez, csak egy nappal azután, hogy a Twilight film mozikba került.

  • A film premierjét decemberben tartották 2009. november 16 ami történetesen egybeesik az újhold ciklusával (Újhold).

  • Sokan kételkednek abban, hogy Taylor Lautner vékony teste miatt visszatér Jacobot játszani a folytatásban. Taylor azonban néhány hónap alatt képes volt izomtömeg növekedésére, hogy visszatérjen Jacob szerepéhez a folytatásokban.

  • Az olaszországi forgatás 4 napig tartott. Ez a film az olaszországi jelenetig egyáltalán nem használ piros színpalettát.

Nézd meg a Twilight Saga: Újhold (2009) alindót

CímA Twilight Saga: Újhold
Élő2009. november 20
Időtartam2 óra 10 perc
RendezőChris Weitz
ÖntvényKristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
MűfajKaland, dráma, fantázia
Értékelés28% (RottenTomatoes.com)


4.7/10 (IMDb.com)

Ha elolvassa ezt a részt, az ApkVenue biztos abban, hogy valóban érdekelni fogja a Twilight Saga New Moon filmet.

Nem kell aggódni, mert az ApkVenue készített egy linket az alábbiakhoz, hogy megnézhesse a Twilight Saga New Moon-t (2009).

>>> Nézze meg a Twilight Saga: New Moon indonéz feliratokat <<<

Ez volt Jaka cikke a Twilight Saga: Újhold című filmről, amelyet 2009-ben adtak ki. Annak ellenére, hogy az értékelés nem jó, mégis szórakoztató nézni.

Találkozunk újra a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found