7 szörnyű film a Dajjalról és a hamis prófétáról, közel a vég?

Sokan úgy vélik, hogy a Dajjal jelenléte és a vég eljövetele hamarosan bekövetkezik. Ez a hét film elárulja, hogy Dajjal megpróbálja uralkodni a világon

Sokan azt mondják, hogy a világ vége vagy a vége közel van. A furcsa események és bűncselekmények száma a földön gyakran a világ végéhez kapcsolódik.

A világvége egyik jele a szentírások szerint a megjelenés Dajjal vagy hamis próféta. Édes szájukkal hazugságokkal fogják be a kóbor embereket.

Annak ellenére, hogy nem tudjuk pontosan, mikor jön a világ vége, már el is tudjuk képzelni, mi lesz a világ vége, mert sok ilyen témájú film létezik.

7 borzalmas film Dajjalról és a hamis prófétáról

Al-Masih ad-Dajjal vagy Antikrisztus a kereszténységben olyan kifejezés, amely hamis prófétákra / vezetőkre utal, akik félrevezetik az embereket.

Ebben a cikkben az ApkVenue arról fog beszélni 7 szörnyű film, amelynek témája a Dajjal és a hamis próféta.

1. Messiás (2019 - jelen)

Messiás a legújabb Netflix produkciós sorozat, amely meglehetősen ellentmondásos. Ahogy a cím is mutatja, ez a film Messiás vagy Al-Masih történetét meséli el.

Csak annyit, hogy ebben a filmben Messiást gyanúsítják, hogy csalóművész, aki a csodáknak köszönhetően képes emberek millióit arra ösztönözni, hogy követői legyenek.

A vallások közötti háborút kiváltó cselekedetei miatt a CIA megvizsgálja e hamis Messiás mögött álló identitást.

2. Dajjal: A gyilkos és követői (2018)

Dajjal: A gyilkos és követői egy pakisztáni animációs film, amelynek thriller műfaja van, összeesküvés témával.

4 fiatal történetét meséli el, akik terveket készítenek arra, hogy megvédjék a világot Dajjal híveinek összeesküvésétől.

A Dajjal jelenlétét hívei nagyon várják. Ennek a 4 fiatal férfinak versenyeznie kell az idővel, mielőtt Dajjal világra jön.

3. Az Omen (1976)

Az ómen az egyik leglegendásabb horrorfilm egy nagyon szörnyű cselekménynek köszönhetően.

A film azzal kezdődik, hogy Robert, egy amerikai diplomata Olaszországban, aki beleegyezik abba, hogy elhunyt csecsemőjét egy másik csecsemőre cserélje, akinek az anyja a felesége tudta nélkül halt meg.

Kezdetben nem volt probléma a nevezett gyermekkel Damien a. Kiderült azonban, hogy Damien egy Antikrisztus, akit az ördög küldetést kapott.

4. Megiddo: Az Omega Code 2 (2001)

Megiddo: Az Omega Code 2 egy vallási témájú sci-fi film, amely annak idején meglehetősen népszerű volt.

Ez a film egy nevű fiú történetét meséli el Kő Sándor aki megpróbálta megölni az öccsét, miután az anyja meghalt az öccse szülésekor.

Az eset azt eredményezte, hogy egy olasz katonai akadémiára küldték. Ott befolyásolja, hogy ördögimádó legyen, aki hajlandó elpusztítani a világot.

Az üzleti tevékenysége zökkenőmentesen zajlott, miután sikerült az Európai Unió elnökévé válnia és azt tervezte, hogy uralma alatt egyesíti a világot.

5. Apostol (2018)

Apostol egy 2018-as horrorfilm, amelyet Gareth Evans rendezett, Dan Stevens és Lucy Boynton főszereplésével.

Egy elnevezett ember történetét meséli el Tamás aki egy távoli faluba ment, hogy megmentse az eretnek szekta által elrabolt öccsét.

E hamis vallás egyik új hívőjének álcázza magát, és furcsa és szörnyű dolgokkal találkozik.

6. A látogatás (2006)

A látogatás az Egyesült Államok egy nevezett volt miniszteréről mesél Travis Jordan aki a felesége meggyilkolása után ateistává vált.

Valamikor sok csoda történt azon a területen, ahol élt. Nem messze attól a helytől, ahol a csoda történt, mindig volt 3 titokzatos, feketébe öltözött férfi.

A három férfi azt az üzenetet közvetítette, hogy Megváltó jön. Nem sokkal később megérkezett egy ember, aki azt állította, hogy ő Isten.

Travis nem hitte el, és úgy döntött, hogy kivizsgál. Nyilvánvalóan van egy gonosz erő, amely irányítja a város lakóit.

7. A fenevad képe (1981)

A fenevad képe egy film, amelyet 1981-ben adtak ki. Ez a film Russell S. Doughten 4 filmjének része, amelyek az idők végének témáját hordozzák.

Ez a film a Dajjal vagy az Antikrisztus felemelkedéséről mesél, aki új világrendet teremtett, és mindenkit arra kényszerített, hogy viselje az ördög, ill. 666 testén.

Néhány vallásos ember nem volt hajlandó viselni a védjegyet, és kénytelenek voltak túlélni a civilizáción kívül.

Nem borzalmas, banda, a fenti filmek? Miután megnézted a fenti hét filmet, jobb, ha gyorsan megtérsz, bandám!

Ez volt Jaka cikke 7 szörnyű film kapcsán, amelyek témája a Dajjal és a hamis próféta volt. Találkozunk újra egy másik cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found