10 legjobb ingyenes telefonalkalmazás androidhoz

Az elérhető ingyenes hívásalapú alkalmazások elérhetősége, amellyel egy fillért sem költve kommunikálhat a barátaival! Íme a 10 legjobb ingyenes telefonos alkalmazás az Android számára!

A mai kifinomult korszakban bármit könnyű megtenni, beleértve kommunikáció. A technológiai fejlesztések lehetővé teszik, hogy bárkivel kommunikáljon egy másik országban. Csak kettőre van szükséged, nevezetesen okostelefonra és internetkapcsolatra.

Az internethez való csatlakozáshoz meg kell tölt ami nem utolsósorban. Azonban az alapú alkalmazások elérhetősége ingyenesen hívható használhatsz barátaiddal való kommunikációra egy fillér elköltése nélkül! Ez az 10 legjobb ingyenes hívásalkalmazás Androidra!

  • 20 legújabb okostelefon 2017. októberi kiadáshoz, az Apple-től a Xiaomi-ig!
  • 10 legújabb Android okostelefon 2017. szeptemberi kiadás
  • 10 legújabb Android okostelefon 2017. augusztus kiadáshoz

10 legjobb ingyenes telefonos alkalmazás az Android számára

1. Facebook Messenger

A Facebook Messenger megszokta üzenet küldése. De az alkalmazás egyik jellemzője már kialakult és most biztosította ingyenes hívásszolgáltatás amit kár kihagyni! Természetesen ez az alkalmazás sok akkumulátort fogyaszt megéri kipróbálni, barátom! Különösen azért, mert ingyenes!

2. Google Duo

Lehet, hogy egy kicsit nem ismeri ezt az alkalmazást, mert Google Duo nagyon ritkán használják Indonéziában. Ez az alkalmazás azonban ingyenes hívásszolgáltatásokat és ingyenes videocsevegést is biztosít. Ha ki akarja próbálni, megteheti regisztrálj először. Ezt követően élvezze a korlátlan ingyenes telefonos szolgáltatásokat.

3. GrooVelp

GrooVelp egy ingyenes hívásalkalmazás Amerikai egyesült államok. A működő rendszer nagyon egyszerű, egyszerűen telefonszám hozzáadása csak. De igen hitelt gyűjteni hogy élvezhesse a nyújtott szolgáltatásokat. Ezt úgy teszi meg, hogy megnézi az alkalmazásban megjelenő hirdetéseket. Ez a jóváírás elfogyhat, de a lehető legtöbb hirdetés megtekintésével visszaszerezheti.

4. Hangouts

Az Android-felhasználóknak ismerniük kell az alkalmazásokat Hangouts ez! Ez az alkalmazás számos szolgáltatást nyújt, ti ingyenes hívások, videohívások és SMS-ek annak, akivel kapcsolatba akar lépni. Ez az alkalmazás meglehetősen népszerű a Amerika és Kanada, különösen a biztosított ingyenes szolgáltatásokkal.

5. Skype

Ingyenes hívások, SMS-ek, videohívások és videocsevegés négy olyan funkció, amelyeken élvezheti Skype. Ez az alkalmazás nagyon népszerű alkalmazás. Egyedülálló módon használhatja ezt az alkalmazást bárkivel való kommunikációhoz a világ minden tájáról.

Hogyan kell használni ezt az alkalmazást is nagyon könnyű. Mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrálja mobilszámát, e-mail címét és jelszavát. Ezek után te használhatja hogy a kedved szerint kommunikálj.

6. Signal Private Messanger

Ez az egy alkalmazás szolgáltatást nyújt ingyenes hívás és csevegés magas szintű biztonsággal. Bármit is csinál, hív, vagy SMS-t küld, az adatokat elküldi titkosítva lesz először biztonságban marad a kint lévő rossz kezek ellen. Ez az alkalmazás meglehetősen népszerű Amerikában, különösen azok számára, akik magas szintű biztonságot igénylő alkalmazásokat szeretnének.

7. Laza

Alkalmazás Laza, hallottál már róla, barátom? Ezt az alkalmazást Indonéziában nem használják, de Amerikában meglehetősen népszerű, mert ingyenes hívásszolgáltatást nyújt. Sajnos az ingyenes hívásszolgáltatást csak az veheti igénybe többi Slack-felhasználó csak. Ettől eltekintve a hangminőség is nem jó. Különösen, ha különböző országokban élő emberekkel kommunikálsz.

8. TextNow

Annak ellenére, hogy az alkalmazás neve van TextNow, ez az alkalmazás ingyenes hívásszolgáltatást is nyújt, amelyet kár kihagyni. Sajnos ingyenes hívások és szöveges szolgáltatások csak érvényes azoknak, akik az Egyesült Államokban vagy Kanadában élnek. Azoknak, akik Amerikán és Kanadán kívül élnek, azok vagytok fizetni kell Igen!

9. Viber

Azok az alkalmazások, amelyek korábban csak ingyenes hívásokra szóltak, most már használhatók videocsevegéshez és videohívásokhoz tudod! Kihasználhatja ezt az alkalmazást ingyen minden felhasználó számára Viber.

Ha olyan emberekkel akar kommunikálni, akik nincs Viber, díjat kell fizetnie. És a költségek is nem kevés igen ember! Fizetés helyett jobb, ha megkéri barátait, hogy telepítsék ezt az alkalmazást Androidjukra!

10. WhatsApp

WhatsApp egy üzenetküldő alkalmazás. Ez az alkalmazás azonban már szolgáltatásokat is nyújt ingyenes hívások és videohívások. Ez az alkalmazás egyedülálló módon lehetővé teszi a felhasználók számára is ossz meg egy történetet mint Insta Story, barátom! Ezt az alkalmazást csevegőalkalmazásnak nevezték el legnepszerubb a világ körül.

Videó: Ajánlott ingyenes telefonos alkalmazások, garantáltan menthetők!

Nos, ott van 10 legjobb ingyenes alkalmazás az Androidhoz! Zökkenőmentes kommunikációt szeretne, de nincs WiFi vagy adatcsomag? Kihasználhatja a fenti Android 10 ingyenes hívásalkalmazásának egyikét, barátom! A kommunikáció zökkenőmentes, a pénz nem fog elfogyni. Hasznos lehet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found