6 módszer a WhatsApp üzenetek elolvasására kék pipa nélkül

A WhatsApp web és üzenet állapota elolvasva, vagy nem kék pipa formájában jelenik meg. Az alábbiakban áttekintjük, hogyan kell elolvasni a WhatsApp-ot a kék pipa nélkül ...

Miután megszerezte a Facebook, WhatsApp a siker elképesztő számokat ér el alkalmazásként üzenetküldés a legjobb a vilagon. Eddig a WhatsApp-ot sokat használták 990 millió felhasználó a világ körül. Hát nem nagyszerű? Nem csoda, hogy amikor megnyitja a WhatsApp alkalmazást, a WhatsApp-kapcsolattartói minden nap tovább növekednek.

Annak ellenére, hogy folyamatosan növekszik, a WhatsApp nyilvánvalóan nem áll le az új funkciók bevezetésével. Egy új funkció, amelyet a WhatsApp még mindig bevezet, a WhatsApp Web, és az üzenet állapota el lett olvasva, vagy nem kék pipa volt. Az alábbiakban áttekintjük, hogyan kell olvasni a WhatsApp alkalmazást anélkül, hogy a kék pipa látható lenne.

  • Hogyan használhat egyszerre 2 WhatsApp-ot egy mobiltelefonon, nem kell új mobiltelefont vásárolnia!
  • 5 típusú veszélyes csalás, amely megtámadja a WhatsApp felhasználókat
  • Ez a 14 WhatsApp-tipp (talán), amit eddig nem tudtál

Hogyan olvasható a WhatsApp látható kék pipa nélkül

Azok számára, akik gyakran használják a WhatsApp alkalmazást, talán bosszúsnak érezte magát, mert a magánéletét fenyegeti a mások üzeneteinek figyelmen kívül hagyása. Miért ne, most már az emberek megtudhatják, hogy elolvastad-e az üzenetet vagy sem. Végül tehát nem jó, ha őt is figyelmen kívül akarod hagyni? Nos, az ApkVenue segítségével elrejtheti az olvasott üzenet állapotát a WhatsApp-on.

Apps Social and Messaging WhatsApp Inc. LETÖLTÉS

1. Nézzen be a Gyorsbeállításokból

Beérkező WhatsApp üzenet érkezik attól a személytől, akit elkerül? Lehet ex vagy akár előléptető személy. Annak elkerülése érdekében, hogy az olvasott üzenetekben kék jelek jelenjenek meg, csak a Gyorsbeállításokból származó üzeneteket olvashatja el. A Gyorsbeállítások vagy az Értesítési sávon keresztül olvasott WhatsApp üzenetek nem jelzik a kék pipát a feladón.

2. Widgetek használata

A megjelenés megszépítése mellett kezdőképernyő androidos okostelefonod, WhatsApp Widget van egy másik funkciója, amely felhasználható a WhatsApp üzenetek elolvasására anélkül, hogy a feladó tudná. Amíg csak a bejövő üzeneteket olvassa a Widgeten, a feladó kék pipája nem jelenik meg. Amint azonban válaszol, megjelenik egy kék pipa.

3. Repülőgép üzemmód

Magának kell bosszankodnia, nem akkor, ha az üzenetet elolvasták, de nem válaszolt? Igen, határozottan figyelmen kívül hagyja. Tehát, hogy cselekedetei tudatlanok legyenek az emberek üzeneteiről, hogy ne sértsék az érzéseiket, egyszerű módszereket alkalmazhat alkalmazások nélkül. Ha el akarja olvasni a WhatsApp üzenetet anélkül, hogy a feladónak kék pipát adna, lépjen a következőre: Repülőgép üzemmód amikor üzenet érkezik. Ezután olvassa el az üzenetet. Miután elolvasta, újra kiléphet a Repülőgép módból. Ennek eredményeként csevegés a feladó nem válik kék ellenőrző listává. Könnyű, igaz? De ez a módszer csak az iPhone-felhasználókra vonatkozik, míg az Android nem.

4. Adatvédelmi beállítások a WhatsApp-on

Ha ez bonyolult, akkor minden alkalommal be kell lépnie a Repülőgép módba csevegés enter, akkor a WhatsApp által biztosított egyéb módszereket is használhatja. Nevezetesen a WhatsApp beállításainak meglátogatásával, majd a kiválasztással Számla. A Fiókbeállítások megadása után válassza a lehetőséget Magánélet, majd változtassa meg az opciókat Utoljára látva Lesz Senki, és törölje a szakasz jelölését Olvassa el a nyugtákat.

Később minden csevegés amit elolvastál, nem lesz kék pipa a címzetten. Sajnos ez megakadályozza azt is, hogy megtudja, elolvasta-e az üzenetét a címzett vagy sem.

5. Használja a WhatsApp Web alkalmazást

Miután elindult 2015 végén, WhatsApp Web valóban sok webböngészőt támogatott. Az egyik a Mozilla Firefox. Most a Mozilla böngésző segítségével elrejtheti a kék jelet csevegés hogy a WhatsApp-on olvastál. Hogyan, telepítse a ShutApp bővítményt az Ön által használt Mozilla böngészőben. Töltse le a ShutApp alkalmazást itt. Ez pedig csak a Mozilla böngészőben használható.

Használatához kattintson a szakasz WhatsApp ikonjára eszköztár a ShutApp aktiválásához a WhatsApp Web használatakor. Ha rákattint, azonnal belép WhatsApp adatvédelmi mód. Kattintson még egyszer a munkamenet befejezéséhez, ha nem szeretné elrejteni az olvasási állapotot a WhatsApp üzenet küldőjén.

A Mozilla Organization Browser Apps LETÖLTÉS

6. A WhatsApp Plus használata

Csakúgy, mint a neve, WhatsApp Plus számtalan előnnyel van felszerelve WhatsApp hivatalos. A WhatsApp Plus egyik érdekes funkciója az állapot elrejtése online, egy kék ellenőrzőlista az üzenet elolvasása után, kettős ellenőrzés az üzenet elolvasása esetén és így tovább. Tehát a WhatsApp Plus segítségével egyszerűen elrejtheti olvasható állapotát a WhatsApp-on.

Ne feledje, javaslatként ne rejtse el a kettős ellenőrzőlista állapotát. Mivel az ApkVenue olyan lassan tapasztalta a bejövő üzeneteket. Töltse le a WhatsApp Plus apk alkalmazást link amelyet az ApkVenue nyújt. Ezután telepítse a WhatsApp Plus apk-t a szokásos módon.

JalanTikus Társadalmi és üzenetküldő alkalmazások LETÖLTÉS

Nos, mennyire nem egyszerű, hogyan kell elolvasni a WhatsApp-ot anélkül, hogy kék pipa lenne látható, és most a WhatsApp-on a magánéleted biztonságosabb, nem igaz? Figyelmen kívül hagyhatja ismerősei WhatsApp üzeneteit anélkül, hogy aggódnia kellene az érzéseik megsértése miatt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found