a mobil tőrcsalás legújabb gyűjteménye, 2019

Cheat Pekalongan már behatolt a COD Mobile-ba? Vessen egy pillantást a csalók által gyakran használt Call of Duty: Mobile csalások gyűjteményére (frissítés 2019).

Volt-e ML vagy PUBG játékos, aki "átköltözött" Call of Duty: Mobil álnév CODM még nem? Nos, az Android legújabb FPS játéka valóban be van kapcsolva hype HD grafika felajánlásával.

A hivatalosan 2019. október 1-jén bemutatott alkalmazás nem jelenti azt, hogy a COD Mobile játék mentes a nevétől csalók, banda.

Még ma is sok malom van csalók hogy megtalálhatja a meccsen.

Akkor mik a típusok csal COD Mobile gyakran használják? Nézze meg az alábbi beszélgetést!

Csal Pekalongan COD Mobile: Két Kubu csata!

Aki nem ismeri a kifejezést "Cit Pekalongan"? Játékosok vagytok online biztos tudja!

A Point Blank játékkor népszerűségének köszönhetően még Pekalongan városát is Közép-Jáva városában gyakran "Csaló városa" bekezdésével játékosok.

Jaka keresésének eredményeiből kiderült, hogy vannak pártok, akik nyíltan ajánlkoztak csal Call of Duty: Mobil a közösségi médián keresztül, hogy saját weboldala legyen.

Fotóforrás: Droid Gamers

Először is vannak egyszerre webhelyek rajongói oldal Facebook nevű VIP Pekalongan csalás aki igényli a kérelmet csal ők tiltott fejlesztője, Garena.

Ez nem tölthető le ingyen, a Cheat Pekalongan VIP díjat kínál csal 150 ezer IDR 30 napig, vagy 320 ezer IDR az alkalmazás állandó csomagjához.

Még ez az oldal is pénz-visszafizetési garanciát ígér, ha csal amíg a játék tulajdonosa észleli!

Nem csak a Call of Duty: Mobile, ezen az oldalon megtalálhatja őket csal Más játékok, például a PUBG Mobile, a Mobile Legends és a Free Fire jók a verziókhoz Mobil vagy az emulátor.

A kettő is ott van rajongói oldalPekalongan Citer aki azt állítja, hogy az alkalmazás csal biztosítja, hogy nem eladó, banda.

Valójában a Pekalogan Citer nevében elkövetett csalásokra is figyelmeztettek, mint a fenti Pekalongan VIP Cheat esetében.

Nos, ha hiszed, melyik? Ha Jaka inkább őszintén és anélkül játszik csal Egyértelműen!

Típus Gyűjtemény Csal Call of Duty: Gyakran használt mobil Csaló

Valóban használja csal játékokban, különösen játékokban online multiplayer mint a COD Mobile, nagyon jövedelmező a felhasználók számára.

Sajnos az ezt érző ellenfeleknek természetesen negatív következményei lesznek, mert a játék állítólag korrekt és megbízható készség haszontalan legyen.

Különböző forrásokból származó beszámolók, íme néhány típusgyűjtemény csal COD Mobile amellyel gyakran találkoznak meccseken, bandákban.

1. Aimbot

Fotó forrása: Hackerbot

Mind között csal ez szerepel ezen a listán, mondhatni csalAimbot a legbosszantóbb.

Hogyan nem, a játékosok valamilyen segítséget kapnak, hogy szükség nélkül pontosan megcélozzák az ellenfelet készség különleges.

Val vel csal ez, a legtöbb játékos zöldfülű is úgy fog kinézni, mint egy profi játékos, aki versenyez eSport.

2. Nincs visszarúgás és korlátlan golyó (M4)

Fotó forrása: Sportskeeda

Az egyik nehézségünk a játék soránműfaj FPS vagy csata royale van visszarúg. Azoknak, akik nem tudják, visszarúg az a sokkhatás, amely akkor következik be, amikor a golyó kijön a fegyverből.

Nos, van csal mitől visszarúg fegyverek teljesen elveszettek, banda! Hiányában visszarúg, a játékos könnyebben tudja pontosan megcélozni az ellenfelet.

Ezen kívül vannak még korlátlan csaló golyó más néven végtelen tölténygolyók. Vakon hányhatjuk a golyókat, anélkül, hogy félnénk, hogy elfogynak.

A második feltétele csal ez egy fegyvert kell használnod gépkarabély M4 és nem használható más fegyverekhez.

3. Speed ​​Hack

Fotóforrás: YouTube

Mi lenne, ha ellenfeled fénysebességgel tudna utazni, ami nagyon megnehezítené a célzást? Ez fog történni, ha a játékos használja csalSpeed ​​Hack ezt.

Nem csak növeli a karakter sebességét, csal Ez a golyók felgyorsítását is lehetővé teszi a fegyverből.

Pozitívum, hogy kedves csal ezek a legkönnyebben kitalálhatók. Tehát, ha olyan játékossal találkozol, akinek a mozgása nem normális, akkor azonnal jelentsd!

4. Falmászás

Fotó forrása: Cheat Pekalongan

A következő az csalFalmászás. Ahogy a neve is mutatja, a csal így könnyen felmászhat a falakra, mint a Naruto.

Nincs olyan hely, amelyet lehetetlen elérni. Gyorsan mozoghat egyik helyről a másikra.

Ha nehezen elérhető helyre helyezünk egy pozíciót, akkor még nagyobb az esélye annak, hogy az ellenség nem fogja el. Sőt, ha egyfajta fegyvert használ orvlövész.

5. Wallhack

Fotóforrás: YouTube

CsalFal Hack ez nagyon szar. Hogy nem, láthatjuk az ellenség helyzetét, annak ellenére, hogy egy fal mögé bújnak.

Olyan megjelenést kapunk, mintha kifinomult, az Egyesült Államok technológiájával készült szemüveget viselnénk. Az ellenség jelenléte a saját különálló színével azonosítható.

Az ellenfél helyzetének és mozgásának biztos ismeretében könnyen megszerezhető a győzelem csalók. Sőt, használja csal azt is nehéz felismerni.

Veszély Csal Call of Duty: Mobil, eltalálható Kitiltva Állandó?

Garena Indonézia, mint párt kiadó a Call of Duty: Mobile-ból Indonéziában természetesen ne maradjon csendben a játékosok arcán csalók elszórt.

Ha elkapják, függetlenül a játékos szintjétől és mennyi CP-tőlfeltölt, akkor a Garena Indonesia végrehajtja kitiltva örökre állandó.

Ráadásul aktívan részt vehet a használó játékosok jelentésében is csal az oldal használatával //fairplay.codm.garena.co.id/.

Fotóforrás: Facebook Garena Call of Duty: Mobile

Nem csak, hogy a fentiekben áttekintett Dzsakához hasonlóan a Pekalongan VIP Cheat bizonyos összeg kifizetését követeli meg. Egyértelműen csalási lehetőség rejlik benne.

Mint felhasználó csal, akkor is van rá lehetőségedterrorizál Call of Duty társai: Mobil játékosok, ha bebizonyosodik, hogy csalnak a játékban.

Sőt, az is lehet, hogy állandóan üldözni és terrorizálni fognak, mert más játékosok bosszúsnak érzik magukat a csaló viselkedésed miatt, banda!

Videó: Titkos hely, ahol tudnod kell Mappa COD Mobile, Auto Win!

Ha használja csal olyan játékokat játszani, mint a GTA V, természetesen nem számít. Akkor is csak játékmódra korlátozódik egyjátékos egyedül, banda.

Használat csal amikor a játékot csak akkor nézed ki, hogy nem vagy biztos benne a saját képességeidben.

Szóval jobb, ha ezzel a Call of Duty Mobile játékkal játszol készség-a sajátodon, segítség nélkül csal, banda!

Olvassa el a cikkeket is COD Mobile vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found