7 legjobb csúcskategóriás NVIDIA GEFORCE gaming VGA 2 millió áron

Ha igazi játékos vagy, akkor egyértelmű, hogy biztosan lesz valami, amit PC-s játéknak hívnak. Most, hogy kiegészítse ennek az eszköznek a nagyszerűségét, szüksége van egy VGA-ra, amely támogatja a játékokat, és természetesen alacsony áron.

Ha igazi játékos vagy, akkor egyértelmű, hogy biztosan lesz valami, amit PC-s játéknak hívnak. Most, hogy kiegészítse ennek az eszköznek a nagyszerűségét, szüksége van egy VGA-ra, amely támogatja a játékokat, és természetesen alacsony áron.

Így van, olcsó VGA játék minőségben csúcsminőségű mindenképpen játék azoknak a játékosoknak, akik simábban szeretnék játszani a játékot. Ezért elolvashatja ezt a cikket, hogy megfelelő referenciát kaphasson a grafikus kártya megtalálásához.

  • 10+ legjobb Nvidia GeForce VGA Gaming ár 1 millió
  • 10 legjobb VGA Gaming 2016: Ötcsillagos minőség, utcai ár
  • Szeretne VGA Gaminget vásárolni? Jegyezze fel ezt a 8 FONTOS DOLGOT

7 legjobb csúcskategóriás Nvidia GeForce VGA játék ára 2 millió

1. ASUS GTX 1050 Ti 4GB

Fotó forrása: Fotó: wccftech.com

Az Nvidia GeForce sorozat GTX 1000-be érkezésével a játékosok világa megváltozott. Mivel a VGA kollekció ára nagyon olcsó. ASUS GTX 1050 Ti 4GB Phoenix az egyik VGA, amely csodálatos teljesítményt nyújt áron 2,7 millió IDR.

2. ASUS GTX 960 DirectCU II 4GB 128Bit DDR5 STRIX

Fotó forrása: Fotó: techporn.ph

Még mindig az ASUS-tól származik, az ASUS által gyártott VGA-játékok jónak bizonyultak. Példa, ASUS GTX 960 DirectCU II 4GB 128Bit DDR5 STRIX amelynek ára van 2,9 millió IDR Számos nehéz játékot is képes bulldózni, és anélkül is kényelmesen játszhat lemaradás.

3. Digital Alliance GTX 960 Palit Jetstream 2Gb 128Bit DDR5

Fotó forrása: Fotó: quietpc.com

Az ASUS-on kívül más márkákat is vásárolhat, ha 2 millió áron szeretné kipróbálni a VGA-t. Digital Alliance GTX 960 Palit Jetstream 2Gb 128Bit DDR5 váljon az Ön számára a VGA egyik ajánlásává. Mivel ennek a grafikus kártyának a specifikációi megérdemlik a hüvelykujját. Ár? Éppen 2,8 millió IDR.

4. Galax GTX 950 EXOC 2 GB DDR5

Fotó forrása: Fotó: tokopedia.com

A játékon kívül valami őrültet is ki akar próbálni túlhajtott? megpróbálhatod VGA Galax GTX 950 EXOC 2GB DDR5. Mivel az Exoc vagy az Extreme Overclock sorozatot kifejezetten azok számára terveztük, akik őrült dolgokat mernek csinálni. Ne feledje, ne felejtse el ellenőrizni a pasztát az OC előtt. Ár 2,2 millió IDR.

5. Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4GB

Fotó forrása: Fotó: cloudfront.net

Más menő márkák is díszítik a grafikus kártyák színeit a játékvilágban, például a Gigabyte. Igen, az egyik kiváló terméke meg van nevezve Gigabyte GTX 1050 Ti OC 4GB egy olcsó VGA játék, áron 2,9 millió IDR amelyet megtakarításával megvásárolhat.

6. Gigabyte GTX 950 2GB 128Bit

Fotó forrása: Fotó: bit-tech.net

A következő játék lejátszásához szükséges VGA továbbra is a Gigabyte-tól származik. Gigabyte GTX 950 2GB 128bit lehet egy grafikus kártya, amely ragaszkodik a PC-jéhez, ha valóban játék nélkül kíván játszani lemaradás. Az ár sem drága, vagyis 2,8 millió IDR.

7. Inno 3D GTX 1060 3GB Compact

Fotó forrása: Fotó: videocardz.com

Ha jó GPU-t szeretne, és túl olcsó, megvásárolhatja Inno 3D GTX 1060 3 GB kompakt árral 2,8 millió IDR csak. Mert ekkora ár mellett meglehetősen magas szériával megvásárolhatja a legújabb generációs GTX-t. Wow, érdekel?

Ott van Olcsó VGA játékok minőség csúcsminőségű 2 millió áron, amely referenciája lehet. Érdekli valamelyik grafikus kártya? Válaszát az alábbi megjegyzések oszlopban adja meg.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found