hogyan kell szerkeszteni és telepíteni a twibbon-t a picsart & canva fájlra

A twibbon népszerűsége sokaknak arra késztette a twibbon telepítését. Itt van egy oktatóanyag a twibbon szerkesztéséről a PicsArt & Canva webhelyen. Milyen egyszerű a szerkesztési lépés!

Hogyan kell telepíteni twibbon sokan már tudjátok, főleg ha rendezvénygyerek vagy új diák.

Ez ésszerű, tekintve, hogy általában a twibbon-t használják esemény népszerűsítése vagy mint eseményen való részvételünk formája.

Twibbon van képkeret egyedi tervezésű, ahol a központ megjelenésű átlátszó a fájlformátummal PNG. Ez szándékos, hogy az emberek rögzítsék a twibbonot a fényképhez.

Valójában a twibbon-t a következőn keresztül szerkesztheti: a legjobb fotószerkesztő alkalmazások sora szétszórva a Google Playen vagy a Play Áruházban.

Van azonban két legnépszerűbb alkalmazás, amelyet twibbonok csatolásához vagy rögzítéséhez használnak a fotókhoz. Az első az PicsArt, a második az Canva.

Tájékoztatásul ismert, hogy ez a két alkalmazás a legegyszerűbb és legkönnyebben használható, ideértve a twibbon telepítését vagy ragasztását a mobiltelefonjára. Húzódás helyett csak nézzen szét hogyan kell szerkeszteni a twibbon-t a következő!

1. A Twibbon telepítése a PicsArt-ra

PicsArt maga már régóta ismert fotószerkesztő alkalmazásként felhasználóbarát. Olyan egyszerű, hogy ez az alkalmazás mindenki számára tökéletes. Te is lehetsz az auto szép és szép csak ezzel az alkalmazással élesítve!

Nos, ezúttal együtt fogunk tanulni hogyan kell szerkeszteni a twibbon-t a PicsArt-on. Garantáltan rövid és nagyon könnyű. Itt van, hogyan!

  1. Nyissa meg az alkalmazást PicsArt

Ha nincs, letöltheti az ApkVenue által biztosított linken keresztül ez alatt.

PicsArt Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS
  1. Koppintson a Plusz jelre (+) a PicsArt-on

Később a kezdőoldalon egyfajta közösségi médiafiók idővonal-kijelzője jelenik meg. Csak annyit kell tennie, hogy megérinti pluszjel (+) lila az alsó közepén.

  1. Kattintson az oszlopban a fényképre, amelyhez csatolni kívánja a twibbon-t Fotók

Ezt követően belép az oldalra Kezdje el szerkeszteni. Kattintson arra a fotóra, amelyet be akar illeszteni a twibbon-ba az oszlopba Fotók. Ha nem találja, megnyithatja a lehetőségeket Minden fotó jobbra.

  1. Húzza az ujját addig, amíg meg nem talál egy lehetőséget Fotó hozzáadása

Ha igen, akkor a fényképét megtalálja a szerkesztési oldalon. Kérjük, görgesse az alábbi Menü oszlopot, amíg meg nem talál egy lehetőséget Fotó hozzáadása.

Koppintson a Fotó hozzáadása, azután válasszon twibbon-t amelyet be akar illeszteni a fotóra.

  1. Állítsa be a fénykép méretét

Nos, mivel a méret még mindig nem megfelelő a fényképedhez, szabadon beállíthatod a méretet, amíg az nem felel meg a fényképnek.

  1. Koppintson a Mentés elemre

Ha elkészült, kérjük, érintse meg a gombot Nyíl a jobb felső sarokban folytathatja a mentési folyamatot. Koppintson a Mentés, és kész! Kedvenc Twibbon készen áll!

2. Hogyan lehet szerkeszteni Twibbon-t a Canva-ban

A PicsArt mellett twibbont is szerkeszthet a Canva-ban. Ez az alkalmazás arról is híres, hogy nagyon felhasználóbarát. Más szóval, a kezdőknek nagyon ajánlott használni ezt az alkalmazást, mert nagyon könnyen használható.

Nem csak az. A Canva beépített sablonokat is tartalmaz, amelyek tökéletesen megfelelnek a közösségi média igényeinek. Nem csoda, hogy ezt az alkalmazást egyként kérték A legjobb grafikai alkalmazás Android telefonokhoz és számítógépekhez.

Ezért késlekedés nélkül az ApkVenue megtanítja a twibbon szerkesztését a Canva-ban. Később meg fogja érteni az útmutatót a twibbon telepítéséhez vagy beillesztéséhez az esemény igényeinek megfelelően. Itt van, hogyan!

  1. Nyissa meg az alkalmazást Canva

Kérjük, nyissa meg az alkalmazást Canva. Ha nincs, letöltheti az ApkVenue által biztosított linken keresztül ez alatt.

A Canva termelékenységi alkalmazásainak letöltése
  1. Kattintson a lehetőségekre Az összes megtekintése

Amikor belép a kezdőlapra, különféle oszlopsablonokat talál. Csak kattintson az opcióra Az összes megtekintése bármely sablon oszlopban.

Ezt követően válasszon egy lehetőséget Üresfigyelembe véve, hogy twibbon-t fogunk szerkeszteni segítség nélkül A Canva beépített sablonjai.

  1. Koppintson arra a fotóra, amelyhez csatolni szeretné a twibbon-t

Ha belépett a szerkesztési oldalra, érintse meg a képernyőn megjelenő fehér réteget, majd érintse meg a telepíteni kívánt fényképet, vagy illessze be a twibbonot.

Ha nem találja meg, csak érintse meg a szimbólumot Képtár és keress, amíg meg nem találjuk.

  1. Válassza a twibbon-t

Ezt követően koppintson a jelre Add / Plus (+) a jobb alsó sarokban koppintson a ikonra Kép, azután válasszon twibbon-t amelyet csatolni szeretne a fényképhez.

  1. Állítsa be szabadon a twibbon méretét

Nos, mivel a méret még mindig nem megfelelő a fényképedhez, szabadon beállíthatod a méretet, amíg az nem felel meg a fényképnek.

  1. Koppintson a Letöltés

Ha végzett, érintse meg a szimbólumot Letöltés, helyezze a második számot a jobb felső sarokból a tárolási folyamat folytatásához. Kész! Így szerkesztheti kedvenc twibbon fényképét!

Így telepíthető a twibbon, amelyet 2020-ban használhat. Tekintettel arra, hogy a két alkalmazás beállításai mind újak, az ApkVenue garantálja a fenti két útmutatót 100% -ban dolgozik! Boldog szerkesztési móka, banda!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found