10 legjobb romantikus koreai filmet kell megnézni (frissítés 2020)

Koreai romantikus szomorú filmet vagy akár vígjátékot keres? Itt az ApkVenue ajánlásokat tartalmaz a legjobb romantikus koreai filmekhez, amelyeket érdemes megnézni.

Helló! Újra meg akarja nézni romantikus koreai filmek kedvenc koreai művészed játszik? De nem tudod, melyik filmnek vannak jó történetei?

Nem csak a romantikus koreai drámák, a romantikus koreai filmek is sokak körében nagyon népszerűek, rövidebb időtartamuk miatt, így egyszerre nézhetők meg.

Ami a történetet illeti, nem kell aggódnia! Mivel a koreai filmek olyan sztorikat is kínálnak, amelyek nem kevésbé jók, mint a koreai drámák odakinn, tudod.

Nos, azok számára, akik még mindig zavartak abban, hogy milyen koreai romantikus filmet nézzenek, ezúttal az ApkVenue ad ajánlást a legjobb romantikus koreai filmek amelyet érdemes megnézni.

A legjobb romantikus koreai filmek listája

Olyan romantikus történeteket kínál, amelyek unalmassá tehetik a közönséget, valamint a dél-koreai népszerű sztárok megjelenését, nem csoda, hogy a romantikus koreai filmeket sokan nagyon népszerűek.

Ha Ön is ezek közé tartozik, és koreai romantikus filmeket kíván letölteni indo felirattal, jobb, ha figyelembe veszi a legjobb koreai romantikus filmek alábbi listáját.

1. Egy vérfarkas fiú (2012) - (A legjobb romantikus koreai film)

Fotó jóvoltából: Dylan Froscot (Az IMDb-n 7,3-as besorolással az A vérfarkas fiú az egyik legjobb koreai film, amelyet hiányolni lehet).

Szokatlan szerelmi történetet kínál, Egy vérfarkas fiú lett az egyik legjobb romantikus koreai film, hogy kár csak hiányozni, banda.

Ez a film egy megnevezett vérfarkas történetét meséli el Chul Soo (Song Joong Ki) aki Korea vidéki házában él.

Egy napon Chul Soo találkozott Hamarosan Yi (Park Bo Young) amíg fel nem merülnek a kettő közötti szeretet magjai.

Sajnos kapcsolatukat megpróbálta megrontani Ji Tae (Yoo Yeon Seok), egy fiatal konglomerátum fiú, aki szintén kedveli a Soon Yi-t.

CímEgy vérfarkas fiú
Élő2012. november 30
Időtartam2 óra 2 perc
RendezőSung-hee Jo
ÖntvénySong Joong-Ki, Park Bo-Young, Lee Yeong-ran
MűfajFantázia, romantika
Értékelés7.3/10 (IMDb)

2. Hangolódj a szerelemre (2019)

Kell egy ajánlás a koreai romantikus, 2019-es filmekhez, amelyek megőrjítenek? Ha igen, próbálja meg megnevezni a filmet Hangolódj a szerelemre ezt, banda!

Ez a romantikus dráma műfajú film arról mesél Mi Soo (Kim Go Eun) és Hyun Woo (Jung Haein) akik beleszerettek, amikor a kettő az 1997-es világválság idején rádióműsorban mesélt egymással.

Sajnos azonban kapcsolatuk a felmerült különféle problémák miatt nem volt olyan zökkenőmentes, mint az várható volt. Csak megáll a kettő szerelmi története?

CímHangolódj a szerelemre
Élő2019. augusztus 28
Időtartam2 óra 2 perc
RendezőJi-woo Jung
ÖntvényGo-eun Kim, Hae-In Jung, Hae-Joon Park
MűfajDráma, romantika
Értékelés7.1/10 (IMDb)

3. Egy pillanat az emlékezésre (2004) - (koreai legjobb szomorú romantikus film)

Fotóforrás: A Ringfield (A pillanat emlékezni lehetne azoknak, akik a legjobb szomorú romantikus koreai filmeket szeretnék megnézni).

Mivel az egyik legnépszerűbb koreai film, amely 20,9 millió dolláros bevételt hozott a pénztárakból, Egy emlékezetes pillanat hogy legközelebb a legromantikusabb koreai film legyél, amelyet meg kell nézned.

A Tiszta lélek című japán televíziós drámából adaptált film egy kapcsolat történetét meséli el Su Jin (Son Ye Jin) és Cheol Su (Jung Woo) ami tragikusan és szomorúan végződött.

Hogy ne tehetnék, kettejük élete kezdetben nagyon boldog volt, majd megváltozott, amikor Su Jinnél Alzheimer-kórt diagnosztizáltak, ami miatt jó emlékeket vesztett szeretett férjével.

Ez a szomorú romantikus koreai film nemcsak hogy egy romantikus történetbe csomagolja, ami felidegesíti, és könnyeket is önt. Alkalmas nézni, miközben a legújabb koreai romantikus film, a banda címére várunk

CímEgy emlékezetes pillanat
Élő2004. november 5
Időtartam1 óra 57 perc
RendezőJohn H. Lee
ÖntvényWoo-énekelt Jung, Ye-jin Son, Jong-hak Baek
MűfajDráma, romantika
Értékelés8.2/10 (IMDb)

4. Légy veled (2018)

A 2004-es azonos című japán film remake-je, Veled lenni talán lehet egy lehetőség azok számára, akik koreai romantikus filmeket akarnak nézni 2018-ban, bandában.

Lee Jang Hoon rendező filmje egy elnevezett gyermek történetét meséli el Ji Ho (Park Seo Joon) aki egy napon megismerte édesanyját, aki meghalt, de memóriavesztésben volt.

Ezután a film visszaemlékezéseket jelenít meg, amikor Ji Ho szülei, Soo Ah (Son Ye Jin) és Woo Jin (tehát Ji Seob) középiskolában kezdték el szerelmi történetüket.

CímVeled lenni
Élő2018. április 6
Időtartam2 óra 12 perc
RendezőJang-Hoon Lee
ÖntvényJi-seob Szóval, Ye-jin Son, Yoo-ram Bae
MűfajDráma, fantázia, romantika
Értékelés7.6/10 (IMDb)

5. A szépség belül (2015)

Megjelent 2015-ben, A szépség belül egy koreai romantikus vígjáték, amely egy elnevezett férfi történetét meséli el Woo Jin (Park Seo Joon) aki mindennap más testben fog felébredni.

Amíg egy nap beleszeretett Yi Soo (Han Hyo Joo) és meg akarja keresni, amikor Woo Jin jóképű férfivá változik (Park Seo Joon).

A terv sikeres volt. De a probléma az, hogy egy nap Yi Soo úgy dönt, hogy meglátogatja Woo Jint a házában, és végül megtudja a titkot, amelyet szeretője megpróbált elrejteni.

Akkor folytatódik-e a kettejük kapcsolata, vagy megsemmisül, mert Yi Soo nem tudja elfogadni Woo Jin állapotát?

CímA szépség belül
Élő2015. szeptember 11
Időtartam2 óra 7 perc
RendezőJong-Yeol Baek
ÖntvényHyo-Joo Han, Seo-joon Park, Uury zsűri
MűfajDráma, romantika
Értékelés7.4/10 (IMDb)

6. Sassy lányom (2001)

Fotó jóvoltából: Okaime (A romantikus és a vígjáték elemeket ötvöző My Sassy Girl a következő legjobb koreai romantikus filmek listáján is szerepel).

Minden idők egyik legjobb és legnépszerűbb koreai romantikus vígjátékának lenni, Sassy lányom Nemcsak unalmát képes éreztetni a közönséggel, hanem az általa bemutatott vígjátéki elemekkel is szórakoztatja.

Ez a film maga egy találkozóról mesél Gyeon Woo (Cha Tae Hyun) egy lánnyal, akinek a neve nem ismert (Jun Ji Hyun) egy vasútállomáson.

Váratlanul a lány hirtelen elájult, miután korábban szeretetszavait fejezte ki Gyeon Woo-nak.

A kettő véletlenszerű találkozása aztán folytatódott, míg végül szerelmesekké váltak.

A filmek mellett Jun Ji Hyun játszott a Te, aki a csillagokból jöttél című drámában is, amelyet koreai drámának tartanak, amelynek a 2. évadot kellene tartania.

CímSassy lányom
Élő2001. július 27
Időtartam2 óra 3 perc
RendezőKwak Jae-young
ÖntvényCha Tae-Hyun, Jun Ji-Hyun, Kim In-mun
MűfajVígjáték, dráma, romantika
Értékelés8.0/10 (IMDb)

7. Több mint kék (2009)

A Won Tae Yeon rendezőnő, aki 2009-ben szabadult, Több, mint kék a szomorú romantikus koreai filmek egyike, amely könnyekre késztetheti a közönséget.

Ez a film arról mesél Kay (Kwon Sang Woo) akinek el kellett rejtenie a nevű lány iránti szeretetét Krém (Lee Bo Young) az általa elszenvedett rosszindulatú rák miatt.

Nemcsak a szeretetét és a betegségét rejtegette Cream elől, Kay úgy döntött, hogy talál egy kedves és egészséges férfit, aki egész életében elkísérheti Creamet.

Hosszú történet, Cream feleségül vette azt a férfit, akit Kay bemutatott. Nem azért, mert nagyon szereti, hanem azért, mert Cream valójában ismeri Kay betegségét, és vágyát valóra akarja váltani.

CímTöbb mint kék
Élő2009. március 11
Időtartam1 óra 45 perc
RendezőTae-Yeon nyert
ÖntvénySang-Woo Kwon, Bo-young Lee, Beom-su Lee
MűfajDráma, romantika
Értékelés7.6/10 (IMDb)

8. Építészet 101 (2012)

A következő legjobb romantikus koreai film az Építészet 101 Korea egyik leggazdagabb színésznője, Bae Suzy főszereplésével.

Ez a film arról mesél Seung Min (Eom Tae Woong) és Seo Yeon (Han Ga In), két főiskolai hallgató, akik építészeti órán való találkozás után szerelmesek lettek, majd 15 évvel később újra összeálltak.

Akkor újra virágzik a szerelmük? Jobb, ha csak nézed a filmet, banda!

CímÉpítészet 101
Élő2012. március 22
Időtartam1 óra 58 perc
RendezőYong-Joo Lee
ÖntvényTae-woong Eom, Ga-in Han, Lee Jehoon
MűfajDráma, romantika
Értékelés7.2/10 (IMDb)

9. Mindig (2011)

A következő legjobb romantikus koreai filmajánlás az Mindig vagy ami a cím alapján is ismert Csak te.

A film, amely a 2011-es busani nemzetközi filmfesztivál nyitánya volt, erről mesél Cheol Min (Ji Seob So), egykori ökölvívó, aki ma parkolóajtóként dolgozik.

Egy nap Cheol Min találkozott egy vak nővel, akit megneveztek Jeong Hwa (Han Hyo Joo) míg végül a szeretet magjai megnőnek közöttük.

Úgy tűnik azonban, hogy Cheol Min váratlanul kapcsolatban áll egymással, ezért Jeong Hwa vak. Bűnösnek érezte magát, illegális bokszoló lett Thaiföldön, hogy megfizesse Jeong Hwa tragikusnak bizonyult szemműtétjét.

Mi történt Cheol Min-lel? Képes lesz teljesíteni kívánságát, hogy Jeong Hwa újra láthassa?

CímMindig
Élő2011. október 20
Időtartam1 óra 48 perc
RendezőIl-gon Song
ÖntvényJi-seob Tehát, Hyo-Joo Han, Shin-il Kang
MűfajDráma, romantika, akció
Értékelés7.8/10 (IMDb)

10. Tavasz, újra (2019)

Még mindig nem találtál olyan filmet, ami tetszene? Ha igen, akkor talán a legújabb koreai film címet kapja Tavasz, Ismét ezt megfontolhatja, banda!

Ez a film kb Eun Jo (Lee Chung Ah), egy anya, aki megpróbálta befejezni saját életét, de kudarcot vallott, miután lánya elhunyt.

Egyedülálló módon minden alkalommal, amikor En Jo reggel álomból ébredt, mindig azt találta, hogy tegnap volt, és ez másnap is folytatódik.

Felismerve, hogy élete fejjel lefelé halad, Eun Jo találkozik egy titokzatos férfival, akit neveznek Ho Min (Hong Jong Hyun) aki az átélt időutazás rejtélyének kulcsszereplője lett.

Hogy halad a történet? Milyen kapcsolat lesz Eun Jo és Ho Min között?

CímTavasz, Ismét
Élő2019. április 17
Időtartam1 óra 44 perc
RendezőJoung Yong-ju
ÖntvényChung-Ah Lee, Jong-Hyun Hong, Kyung-hye Park
MűfajDráma, romantika, sci-fi
Értékelés6.4/10 (IMDb)

Nos, ezek voltak a legjobb romantikus koreai filmajánlások, amelyeket az ApkVenue készített neked, különösképpen.

Számos koreai romantikus vígjáték létezik, amelyek még mindig szórakoztatóak, bár unalmassá teszik, de vannak olyan koreai romantikus szomorú filmek is, amelyek a történetek miatt sírásra késztetnek. Szóval, tudod, melyik filmet nézd meg?

Olvassa el a cikkeket is Koreai filmek vagy más érdekes cikkeket a Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found