7 minden idők legjobb kalandfilmje

Lehet, hogy sokan belefáradtatok a #DiRumahAja elhúzódásába. Ahelyett, hogy kétségbeesne és elkapná Coronát, jobb megnézni a legjobb kalandfilmeket

Ki a fene nem akar kalandozni a világ körül? Meglátogathat új helyeket, megkóstolhatja a különféle különleges ételeket, új barátokkal találkozhat, sőt néha az emberek is megtalálják valódi identitásukat.

Sajnos a kaland nem olyan könnyű. Mindezek eléréséhez elszántság, tudás és pénz kell. Sőt, ebben az időben csak az endemikus Covid-19 járvány miatt lehet otthon.

Ne csüggedjen, az ApkVenue számos ajánlást készített legjobb kalandfilm minden alkalommal, ami szórakoztathat, valamint felélesztheti a szellemet.

Minden idők 7 legjobb kalandfilmje

A kalandfilmek / kalandfilmek sok erkölcsi üzenetet tartalmaznak. Nemcsak a világot hívják meg, hanem az élet értelmét is feltárja. A szeretettől, a barátságtól kezdve az Istennel való kapcsolatunkig.

A következő hét legjobb kalandfilm inspirálja az elmédet, és arra ösztönzi, hogy még bátrabban hozza meg döntéseit, amelyek megváltoztatják az életét. Kíváncsi? Gyerünk, figyelj, bandázz!

1. Indiana Jones és Az elveszett bárka rohamai (1981)

Indiana Jones a világ legjobb kalandfilmes franchise-ja. Főszereplő Harrison Ford, ez a franchise soha nem hal meg, még évtizedek óta az első film megjelenése óta.

Indiana Jones és Az elveszett bárka rohamosztagosai az első film a franchise-ban, amely elmeséli Indiana Jones, egy doktori címmel rendelkező régész történetét, aki a világ minden táján járja az ősi zsidó frigyláda után kutatva.

Állítólag bárkinek is van bárka, képes lesz örökké élni. Indiana ennek során azonban megküzdött náci melyik ambíció uralja a világot.

CímIndiana Jones és Az elveszett bárka rohamosztagosai
Élő1981. június 12
Időtartam1 óra 55 perc
RendezőSteven Spielberg
ÖntvényHarrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman
MűfajAkció, kaland
Értékelés8,4/10 (IMDb.com)

2. A vadonba (2007)

Igaz történeten alapul Christopher McCandless, egy fiatal tudós, aki úgy döntött, hogy minden vagyonát, családját és életét a városban hagyja, hogy egyedül éljen az erdőben.

Kalandfilmben A vadonba, meghívást kap, hogy fedezze fel az élet értelmét, miközben megtanulja, hogyan kell túlélni a dzsungelben a la Christopher.

Annak ellenére, hogy meglehetősen szomorú a vége, ezt a legjobb természeti kalandfilmet érdemes megnézni, különösen, ha érdekel az egzisztencializmus filozófiája.

CímA vadonba
Élő2007. október 19
Időtartam2 óra 28 perc
RendezőSean Penn
ÖntvényEmile Hirsch, Vince Vaughn, Catherine Keener
MűfajKaland, életrajz, dráma
Értékelés8,1/10 (IMDb.com)

3. Everest (2015)

A Mount Everest megmászása a természet minden kedvelőjének álma. A világ legmagasabb csúcsának sikeres elérése olyan eredmény, amelyet nem felejtenek el.

Everest elmond egy életrajzot Robert "Rob" Edwin Hall aki kalauz a Mount Everest megmászásában. Kezdetben minden rendben ment.

A legmagasabb csúcshoz közeledve hóvihar zuhant és csapdába ejtette őket. Nekik is túl kell élniük és együtt kell működniük a csúcs eléréséig.

CímEverest
Élő2015. szeptember 25
Időtartam2 óra 1 perc
RendezőBaltasar Korm kur
ÖntvényJason Clarke, Ang Phula Sherpa, Thomas M. Wright
MűfajAkció, kaland, életrajz
Értékelés7,1/10 (IMDb.com)

4. A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Fellowship (2001)

A Gyűrűk Ura: A Gyűrű szövetsége Jaka legjobb kedvenc box office kalandfilmje, amelyet valóban fel kell venni ebbe a listába.

Művek által a legkeresettebb regény alapján J.R.R. Tolkien, A gyűrű ura saga epikus trilógiában mesél el. Valójában ez a franchise több tucat Oscart és több száz egyéb díjat nyert.

Ez a film egy történetet mesél el Frodó, egy hobbit, akinek feladata a tőle származó gonosz gyűrű elpusztítása Sauron, a Közép-Föld gonosz uralkodói a múltban. Sauron teste meghalt, de a lelke nem halhat meg.

Ez az út nem könnyű, mert a gyűrűt csak a Mount Doom di kráterében lehet megsemmisíteni Mordor. Mi több, Mordor az orkok, Uruk-Hai és más gonosz szörnyek területe.

Útja során Frodót az összes verseny 8 képviselője kísérte Középfölde amelynek ugyanaz a célja, elpusztítva Szauron sötét seregének uralmát.

CímA Gyűrűk Ura: A Gyűrű szövetsége
Élő2001. december 19
Időtartam2 óra 58 perc
RendezőPeter Jackson
ÖntvényElijah Wood, Ian McKellen, Orlando Bloom
MűfajAkció, kaland, dráma
Értékelés8,8/10 (IMDb.com)

5. Pi élete (2012)

A fenti filmekkel ellentétben Pi élete egy kalandfilm, amelynek cselekménye a tengerre összpontosít. Igen, ebben a filmben egy csónakban tigrissel csapdába esett gyermeket nézel.

A történet, Pi Patel egy állatkert-tulajdonos család fia Indiában. Családjuk azt tervezi, hogy az egész családdal és az állatokkal hajóval Kanadába költözik.

Sajnos egy vihar megsemmisítette hajójukat. Pi megmentette magát azzal, hogy egy hiénával, orangutánnal, zebrával és tigrissel mentőcsónakba szállt. Túl tudják élni? Nézze meg maga, banda!

CímPi élete
Élő2012. november 21
Időtartam2 óra 7 perc
RendezőAng Lee
ÖntvénySuraj Sharma, Irrfan Khan, Adil Hussain
MűfajAkció, kaland, fantázia
Értékelés7,9/10 (IMDb.com)

6. A Revenant (2015)

A következő legjobb box office kalandfilm az A visszatérő főszereplő Leonardo DiCaprio. Ennek a filmnek sikerült megszereznie Leónak az első Oscar-díját, mint legjobb színész.

Az európai gyarmatosítás korai napjaiban játszódott le az amerikai kontinensen. Hugh Glass egy vadászcsoport a vadászok csoportjától, akiket a környezetük elárult.

Környezete elhagyta, miután majdnem belehalt abba, hogy egy medve megtámadta az erdő közepén. A fiát a környezete is megölte. Megpróbált felállni és bosszút állni.

CímA visszatérő
Élő2016. január 8
Időtartam2 óra 36 perc
RendezőAlejandro G. I rritu
ÖntvényLeonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter
MűfajAkció, kaland, életrajz
Értékelés8/10 (IMDb.com)

7. Walter Mitty titkos élete (2013)

Minden idők legfrissebb legjobb kalandfilmje Walter Mitty titkos élete. Ez a film nem olyan népszerű, mint más filmek, de az operatőr nagyon klassz.

Walter Mitty egy magazin menedzsere Élet a fotónegatívokért felelős. Munkájában Walter mindig együttműködik legendás fotóriporterekkel, Sean O'Connell.

Egyszer Walter elvesztett egy fotónegatívot, amelyet a következő magazin borítóként használnak fel. Kétségbeesett fővárossal körbejárta a világot, hogy találkozzon Seannal, bár még soha nem találkoztak.

CímWalter Mitty titkos élete
Élő2013. december 25
Időtartam1 óra 54 perc
RendezőBen Stiller
ÖntvényBen Stiller, Kristen Wiig, Jon Daly
MűfajVígjáték, kaland, dráma
Értékelés7,3/10 (IMDb.com)

Ez Jaka cikke a 7 legjobb kalandfilmről, amelyeket megnézhet, hogy megszabaduljon az unalomtól. Ahelyett, hogy csak játszanánk, jobb, ha csak filmeket nézünk, bandázunk.

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el egy nyomot hagyni kommentek formájában a rendelkezésre álló oszlopban, banda.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found