5 androidos okostelefon képernyő problémája és azok megoldása

amikor problémája van az okostelefon képernyőjén, azonnal megtudhatja, hogyan oldhatja meg a problémás Android okostelefon képernyőjét

Az akkumulátoron kívül a képernyő is az okostelefon legfontosabb része. Képernyő nélkül hogyan használja az okostelefont? Eközben eddig minden okostelefon használt érintőképernyőt.

Tehát, ha az okostelefon képernyőjén probléma merül fel, azonnal megtudhatja, hogyan oldhatja meg a problémás Android okostelefon képernyőjét. A Jalantikus ezúttal hatékony megoldást nyújt a problémás Android okostelefon-képernyők kezelésére.

  • 8 módja annak, hogy a karcos okostelefon képernyője újból új legyen
  • Itt van az elsősegélynyújtás egy nem működő érintőképernyőn

Hogyan lehet megoldani a problémás Android okostelefon képernyőt

A felhasználóval való gyakoribb kapcsolat miatt az okostelefon képernyőjének sok problémája van. De nyugodjon meg, amellett, hogy ismeri az okostelefon képernyőjének problémáit, JalanTikus megoldásokkal és módszerekkel is ellátja a problémás Android okostelefonok képernyőit.

1. Szellem megható

Lövések megható olyan állapot, amikor az okostelefon képernyője gyakran végrehajtja saját parancsait anélkül, hogy megérintenék, más néven az érintéses válasz gyakran nem egyértelműen fut. Annak ellenére, hogy elnevezték szellem megható, de ez nem jelenti azt, hogy okostelefonjának képernyőjét szellemek játsszák tudod. Ez az okostelefon LCD-je károsodása vagy a túlzott elektromos áram miatt következik be.

Ha ez alkalmanként megtörténik, általában a szellem megérintése az eredmény töltő hibás (vagy túl magas feszültség). A megoldás: ne használjon gyakran nem beépített töltőt. De ha gyakran előfordul, akkor ezt okozott okostelefon LCD-je okozza. Tehát azonnal ki kell cserélnie.

2. Dead Pixel

Csakúgy, mint a neve, halott pixelek a képernyőn megjelenő pixelek halálaként értelmezhető. Ennek eredményeként az okostelefon képernyőjének vannak olyan részei, amelyek nem kapcsolnak be rendesen, halvány vagy akár fekete foltokat eredményeznek. A képernyő halott képpontokkal rendelkező részei szélesebb körben elterjedhetnek, és használhatatlanná tehetik a képernyőt.

Ha az elhunyt pixelek jeleit kezdi megtalálni az Android okostelefon képernyőjén, azonnal rögzítse a halott pixeleket egy alkalmazással Pixel Fixer. Ez az alkalmazás dinamikus fényspektrumot fog futtatni, hogy stimulálja a képernyőt, hogy reagáljon az összes bemutatott színre. Nemcsak a szín, ez a könnyű kialakítás állítólag képes helyreállítani az okostelefon képernyőjének érzékenységét is tudod!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE Alkalmazások tisztítása és módosítása TUOGOL LETÖLTÉS

3. Beret

Ez az okostelefon képernyőjének problémája, amelyet gyakran sok felhasználó tapasztal. Mivel okostelefonját gyakran gondatlanul a zsebében vagy a táskájában tartja, az okostelefon képernyőjét kulcsok, érmék vagy más durva tárgyak karcolják meg.

Lazítson, sokféleképpen kezelheti az Android okostelefon képernyőjét. Megteheti, hogy a karcos okostelefon képernyője ismét sima legyen. Az egyik, amelyről úgy gondolják, hogy hatékony, a fogkrém használata. Igen, a rossz lehelet és az üregek megakadályozásán kívül a fogkrém bekenése a karcos okostelefon képernyőjén szintén újra simává teheti!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. pislákolás

Pislákoló olyan állapot, amikor az okostelefon képernyőjét eléri egy felülről lefelé vagy oldalra mozgó vonal. Ez nagyon idegesítő és fejfájást okoz. Megoldások az okostelefon képernyőjének gyakori problémáinak megoldására vibrálás elkerülni a túlzott fényt és hőt. Figyeljen arra is Fényerősség egy okostelefonon.

A villogást alkalmazások is okozhatják. Csak törölje azokat az alkalmazásokat, amelyek véleménye szerint villogást okoznak, általában olyan fényképezőgépes és játékalkalmazásokat, amelyek funkciókat igényelnek Automatikus fényerő. Néha a telepítés után villódzás is előfordul egyedi ROM, így maradjon tovább Készlet Csak ROM.

5. A képernyő nem érzékeny

Az esettel ellentétben szellem megható, néha az okostelefon képernyője is elveszíti érzékenységét. Ezt általában a túlmelegedés okozza. Tehát a megoldás egyszerű, kapcsolja ki néhány pillanatra az okostelefon képernyőjét, majd kapcsolja be újra. A maximális érték érdekében várja meg, amíg az okostelefon felülete ismét lehűl, mielőtt újra bekapcsolná.

Most már tudja, hogyan lehet megoldani a problémás Android okostelefon képernyőjét, igaz? Tapasztaltad már a fenti 5 okostelefon-probléma egyikét? Ha igen, milyen megoldásod van? Ossza meg kérlek, menj el JalanTikushoz.

Olvassa el a cikkeket is Smartphone képernyő vagy cikkei Epi Kusnara Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found