A bekapcsolhatatlan Android-telefon javításának 7 módja

A bekapcsolhatatlan Android-cellák kijavítását saját maga teheti meg, mielőtt egy szervizpontba viszi. Így javíthatja!

Az egyik kár, amelyet egy Android mobiltelefon tapasztalhat, az, hogy nem tud bekapcsolni. Ezután hogyan lehet javítani egy olyan Android telefont, amely nem kapcsol be?

A megismeréshez természetesen előbb ismernie kell az okát.

A mobiltelefon folyamatos használata, például a legjobb Android-játékok lejátszásához, lerövidítheti a mobiltelefon élettartamát. Különösen most, amikor több tevékenységet végezünk otthon, a mobiltelefonok használata határozottan növekszik.

Ha a kár súlyos, az Android telefonok problémákat tapasztalhatnak, mint pl lóg, újrakezd egyedül, vagy akár teljesen meghalt.

De mielőtt elrohanna a szolgáltatóközpont, nézd meg hogyan lehet kijavítani egy nem bekapcsolható Android telefont ez alatt. Ki tudja, a kárt még mindig orvosolhatja saját maga.

A bekapcsolni nem kívánt Android telefon okai és javítása

Dolgozott már valamin a mobiltelefonján, de hirtelen a mobiltelefonja magától kikapcsol? Talán kíváncsi arra, miért kapcsolja ki magát a mobiltelefon, annak ellenére, hogy az akkumulátor tele van.

Keresi a módját egy önmagában kikapcsoló mobiltelefon kezelésének, de a Samsung mobiltelefonja mégsem tud bekapcsolni? Vagy talán ezt a problémát tapasztalja egy másik márkájú Android telefonon?

Nyugodj meg, banda! Mielőtt megtudná, hogyan kell kezelni egy cellát, amely nem kapcsol be, próbáljon meg néhány okot ellenőrizni miért hirtelen kikapcsol a HP, és nem lehet újra bekapcsolni ahogy az ApkVenue alább megmagyarázza.

Ok, hogy az Android telefon nem kapcsolható be

Fotóforrás: Pexels

Számos oka van annak, hogy a mobiltelefon nem tud bekapcsolni és reagálni, többek között akkor is, ha töltődik. Általában ezt a rendszer (szoftver) vagy tovább komponens (hardver).

Ha többféle módszert próbált bekapcsolni androidos telefonját gomb nélkül erő de a mobiltelefon továbbra sem tud bekapcsolni, az alábbiak szerint probléma lehet.

  • _Bug_ a rendszeren. Az instabil rendszer azt eredményezheti, hogy a mobiltelefon nem kapcsol be, és csak akkor rezeg, amikor megpróbálja aktiválni.

  • A HP túl régi. Ez általában olyan mobiltelefonokkal történik, amelyek használati ideje meghaladja a 2 évet.

  • A HP túl forró. A túl hosszú használat általában a készülék túlmelegedését okozza. Ezért azonnal alkalmazni kell a forró mobiltelefonok kezelését.

  • A HP képernyő sérült.

  • Hiba történt integrált áramkör (IC) HP tápellátás.

  • A mobiltelefont eldobta vagy elütötte a víz, ami rövidzárlatot okozott.

Ez az oka annak, hogy az Android telefon nem kapcsol be. Ezeknek a problémáknak a leküzdését természetesen az oknak megfelelően kell beállítani.

Referenciaként a következő lépéseket követve javíthatja az Android telefont, amely nem kapcsol be.

A bekapcsolni nem képes Android telefon javítása

Annak ellenére, hogy ebben az évben már a legjobb Android mobiltelefont használja, ez nem jelenti azt, hogy okostelefonján nem lesz teljes halálprobléma.

Ha a mobiltelefon töltésének módja eddig téves volt, akkor bármilyen drága és kifinomult mobiltelefon is megsérülhet, bandák.

Ezért ismerjük meg hogyan kell kezelni a teljes elhalt HP-t, nem lehet felszámolni az alábbi magyarázat révén.

1. Próbáljon meg néhány percig tölteni

Fotóforrás: Twitter

Ha továbbra is egy régi Android mobiltelefont használ, kis akkumulátor kapacitással, akkor az akkumulátor gyorsan lemerül. Ebben az esetben az okostelefon nem kapcsol be. A megoldás, próbáld meg töltse az akkumulátort 10-15 percig és kapcsolja be újra az okostelefont.

Ha a HP nem tölthető fel, akkor az első lehetőség az töltő miután megrongálódott. Próbálja használni töltő és nézze meg, hogy megjelenik-e az akkumulátor töltésjelzője.

A második lehetőség az, hogy az akkumulátor teljesen lemerült, így akár órákig is hosszú időbe telik az akkumulátor töltésének megkezdése.

Ezért ne húzza ki a kábelt töltő töltse fel a töltési folyamatot, és várjon, amíg meg nem jelenik a kijelző töltés.

2. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Bekapcsológombot

Fotóforrás: Cnet

A második út az nyomva tartva a gombot erő egy percre.

Általában ez a módszer meglehetősen hatékony az olyan Android mobiltelefonokon, amelyek gombok erősérült, ezért nyomás kell az okostelefon bekapcsolásához.

Ha még mindig nem működik, nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot erő egy percig az akkumulátor töltése közben. Ezután ellenőrizze, hogy az Android telefon bekapcsol-e vagy sem.

3. Vegye ki az Android HP akkumulátort

Fotóforrás: Pinterest

A legtöbb androidos telefon már beépített akkumulátort használ. De azok számára, akik még mindig egy régi mobiltelefont használnak, kipróbálhatja az akkumulátor eltávolításával egy olyan Android cellát, amely nem tud bekapcsolni.

Ezután hagyja az akkumulátort néhány percig ülni, majd dugja vissza az okostelefonba, és nyomja meg a gombot erő.

Az akkumulátor eltávolításának célja vágja le az elektromos áramot az okostelefonra. Ki tudja, akkor egy olyan Android telefon, amely nem tud bekapcsolódni, életre kelhet.

4. Cserélje ki egy másik elemre

Fotó forrása: dreamstime

Kipróbálta már az Android-telefon javítását, amely nem kapcsol be az akkumulátor eltávolításával, de nem működött? Ha igen, próbálja meg kicserélni az akkumulátort egy másik elemre.

Ez arra is szolgál, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kár keletkezett-e töltő port. Ha kiderül, hogy a mobiltelefon bekapcsolhat egy másik akkumulátor használatakor, akkor valószínűleg kár származik töltő port.

A második lehetőség az a HP akkumulátora sérült. Ezért ki kell cserélnie egy új akkumulátorra. Ügyeljen arra, hogy megvegye az eredetit, igen, banda.

5. Vaku újra az Android telefont

Fotó forrás: Olx

Azoknak, akik nem tudják, villogó vagy hívják is vaku van az Android operációs rendszer újratelepítésének folyamata a normális életvitel érdekében.

Általában ezt a módszert egy bizonyos programmal végzik, például Odin, Flashtool vagy Miflash.

A mobiltelefon villogásának hatékonyabb módja valójában egy PC vagy laptop használata, de a két eszköz, banda nélkül is megteheti, így praktikusabb.

Nos, ha olyan eseményt tapasztal, amelyet a Samsung mobiltelefonja nem tud bekapcsolni, megpróbálhatja megvillantani a Samsung mobiltelefonját. Ez a lépés ugyanakkor megoldást jelent arra, hogy a mobiltelefon hirtelen teljesen elpusztuljon, és a beültetett akkumulátor nem tölthető fel.

6. Szárítsa meg és tisztítsa meg a mobiltelefont, ha víznek van kitéve

Fotóforrás: Pinterest

Hogyan lehet kijavítani egy olyan Android mobiltelefont, amely a víz miatt nem tud bekapcsolni, meg lehet oldani törlés test HP ruhával. Ezt követően próbáld meg tedd bele a rizst és várjon 2-3 napot.

Nyilvánvalóan ez a módszer beváltnak bizonyult a HP alkatrészekben lévő maradék víz szárítására. Miután teljesen megszáradt, próbálja meg megnézni, hogy az Android telefon képes-e újra bekapcsolni.

Ha azonban kiderül, hogy már tapasztalt korróziót, általában alaplap A HP-t ki kell cserélni. Nos, a megvalósítás módja az, hogy elérjük szolgáltatóközpont.

7. Menjen a szervizpontba

Fotóforrás: SamMobile

Ha a fent nem bekapcsolódó Android-telefon javításának minden módja még mindig sikertelen, akkor az utolsó módja az, hogy ellátogat egy szervizbe.

Ügyeljen arra, hogy jöjjön szolgáltatóközpont hivatalos az Ön által használt HP márka szerint. Például meglátogathatja szolgáltatóközpont hivatalos Samsung, ha Samsung mobiltelefont használ.

Ennek célja annak elkerülése, hogy a HP alkatrészeket KW-vel vagy hamis alkatrészekkel cserélje ki, hogy garantálja az Ön által használt Android mobiltelefon minőségét.

Először ellenőrizheti a Samsung garanciáját is. Aki tudja, hogy a jótállási idő továbbra is érvényes, ezért nem kell szolgáltatási díjat fizetnie.

Így lehet kijavítani egy nem bekapcsolódó androidos telefont, és számos dolgot, ami ennek oka lehet.

Próbálja követni a fenti módszereket, és ne essen pánikba, amikor ezt tapasztalja, huh, banda. Remélhetőleg ezt követően a mobiltelefon visszatér a normális működéshez.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Sheila Aisya Firdausy.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found