hogyan lehet regisztrálni és ingyenesen uberezni hitelkártya nélkül

UBER promóciós kód: YOPIKY8UE. Ez az UBER-kód promóció használható az Uber vezetésére fizetés nélkül, vagy ingyenesen hitelkártya használata nélkül.

Szeretne ingyen használni az UBER-t fizetés és hitelkártya használata nélkül? Te tudod használni UBER promóciós kód: YOPIKY8UE ez. Keresztül Uber promóciós kód ezzel kapsz egy ingyenes UBER-t 75 ezerig.

Az UBER olyan szállítási szolgáltatás, amely Android és iOS alkalmazásokat használ járművek megrendeléséhez. Ha a GoJek motorkerékpárt használ, akkor az UBER magánautót használ közlekedési eszközként. Bár mindkét autó használ, az UBER olcsóbb, mint a Taxi vagy a GrabCar.

  • UBER vs. Taxi, melyik a jobb?
  • Jakartában irodát nyitva az Uber az utasok biztonságát helyezi előtérbe

Hogyan regisztrálhat és ingyenesen utazhat az UBER-en hitelkártya nélkül

Indonéziában történő bevezetésének kezdetén az UBER fizetési rendszer csak hitelkártyával volt lehetséges. De most a felhasználók azonnal fizethetnek készpénz nincs hitelkártya.

Hogyan lehet regisztrálni az UBER-re hitelkártya nélkül

Azok számára, akik érdeklődnek az UBER ingyenes használata iránt, a következő módszert használhatja regisztráció során.

  • Töltse le az UBER-t és telepítse az Android-ra.

    Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS
  • Nyissa meg az alkalmazást, ellenőrizze, hogy aktiválta-e a GPS-t az Android-on. Ha rákattintott Regisztráció az adatok helyes regisztrálásához és kitöltéséhez.

  • A fizetési típus kiválasztása előtt válassza a lehetőséget Promóciós kód, és írja be az uber promóciós kódot: YOPIKY8UE.

  • Automatikusan ingyenes UBER-utat kap 75 000 IDR-ig.

  • Válasszon fizetési típust Készpénz ha nincs hitelkártyája.

UBER promóciós kód az UBER ingyenes utazásához

  • Ha már regisztrált, és elfelejtette megadni az uber promóciós kódot, kiválaszthatja a menüt Akciók és lépjen be uber promóciós kód: YOPIKY8UE.

  • A promóció megtekintéséhez választhat Fizetés jel jelenik meg 1 ingyenes utazás amellyel ingyen lehet lovagolni az Uberen akár 75 ezer rúpiáig.

Így regisztrálhatja az UBER-t hitelkártya nélkül, és hogyan szerezheti meg az UBER promóciós kódját az UBER ingyenes vezetéséhez. UBER Promóciós kód:YOPIKY8UE Ezzel fel lehet használni az UBER-t ingyen, akár 75 ezer rúpiáig. Ha az út több mint 75 ezerbe kerül, akkor csak a többit kell fizetnie.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found