7 legjobb és legújabb android pvp játék 2020

Szüksége van egy ajánlásra a legjobb PVP játékhoz? Az ApkVenue rendelkezik a legjobb Android PVP játékok gyűjteményével, amelyeket agilis és stratégiai csatákban játszhat.

A játékok napjaink egyik legnépszerűbb szórakoztató médiájává váltak. Nem csak a konzolok vagy a PC-k, hanem a játékok is univerzális szórakoztató közeggé váltak, amelyet különféle eszközökön lehet lejátszani, beleértve a mobiltelefonokat is.

A technika gyors fejlődésével napjainkban a játékok már nem jelentenek szórakoztató médiát néhány ember számára. Mindenki, aki rendelkezik okostelefonnal, ízlés szerint változatos játékokat játszhat.

Az egyik leginkább addiktív játékműfaj, amely gyakran elveszíti a játékosok időérzékét, órákat töltenek a játékvilágban a PVP-játékok.

7 legjobb Android PVP játék

PVP játékok ill Játékos vs Játékos egy olyan játék, ahol a játékosok versenyezni fognak más játékosokkal, és megpróbálják megverni egymást stratégiáik és képességeik kihasználásával.

Ez a játék műfaj nagyon addiktív, mert az ellenségek, akikkel szembe kell nézned, nagyon változatosak lesznek. Lehetséges, hogy egy alkalommal kezet nyer, máskor pedig teljesen lemészárolják, attól függően, hogy ki az ellenfél.

Azok számára, akik készek órákat tölteni a játék világában, íme az ajánlások a legjobb PVP játékokhoz, amelyeket most játszhatsz.

1. Clash Royale

Kétségtelen a Clash Royale, mint az egyik legjobb Android-játék minősége, a bizonyíték az, hogy ezt a PVP Android-játékot több mint 100 millióan játszották, és az értékelés is jó.

Ebben a játékban fogsz játszani más játékosok ellen, akik egy pakli kártyát használnak hogy elpusztítsa ellenfelének kastélyát.

Annak ellenére, hogy a koncepció egyszerűen hangzik, Clash Royale elég jól átitatja a stratégia elemeit tehát okosan kell használnia a kártyáit, és el kell olvasnia az ellenfél taktikáját a győzelemhez.

RészletClash Royale
FejlesztőSzupercella
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret106 MB
Letöltés100 000 000 és több
MűfajStratégia
Értékelés4.2/5 (A Google Play)
Szupercellás stratégiai játékok DOWNLOAD összecsapás

2. Mobil legendák

Ebben az online PVP játékban 4 másik játékossal kell együtt dolgoznia, 5 és 5 csatában, hogy elpusztítson bázis az ellenfélé.

Ebben a játékban srácok különféle hősöket használhat amelynek természetesen különböző képességei és játékjellemzői vannak.

A Mobile Legends garantált valóban rabja lehet és felejtsd el az időzítést játék közben Nem csak megfeledkezve az időről, sokan őrültek is, és milliókat költöttek klassz bőrök megvásárlására ebben a játékban.

RészletMobil legendák: Bang Bang
FejlesztőMoonton
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret98 MB
Letöltés100 000 000 és több
MűfajAkció
Értékelés4.1/5 (A Google Play)
Moonton Stratégia Játékok LETÖLTÉS

3. PUBG Mobile

Ez az eredetileg PC-re készült PVP játék végül mobil verzióként jelent meg, mert az emberek lelkesedése aki meg akarja próbálni játszani ezt a játékot.

A PUBG Mobile egy olyan játék, amely túlélési műfajú, ahol egy szigetre küldenek, más játékosokkal versenyezve, hogy utoljára maradjanak életben.

Mi játszhatja ezt a játékot egyedül vagy barátaival ti divat vagytok osztag ellen osztag más játékosok.

Az egyik legjobb PVP-játék által kínált grafika szintén nagyon jó, ezért ne csodálkozzon, ha mobiltelefonja gyorsan felmelegszik, amikor ezt a játékot játszik.

RészletPUBG Mobile
FejlesztőTencent Games
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret48 MB
Letöltés100 000 000 és több
MűfajAkció
Értékelés4.3/5 (A Google Play)
Lövöldözős játékok Tencent Mobile International Ltd. LETÖLTÉS

4. Kalózkód

Ez az online PVP játék tökéletes azok számára, akik szeretnének barátaikkal játszani másokkal szemben, de nem igazán veszik komolyan.

Ebben a játékban lesz hogy kalóz legyen hajózás a nyílt tengeren más emberek ellen vagy bizonyos küldetések végrehajtása.

A Kalózkód lehetőséget ad arra, hogy a rendelkezésre álló karakterek gyűjteményéből egy karaktert saját különleges erősségeivel játsszon.

A játék által használt grafika is meg van határozva kellemes a szem ami sokáig otthon érezheti magát abban, hogy időt töltsön ebben a játékban.

RészletKalózkódex - PVP csaták a tengeren
FejlesztőCodex7 Games
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret46 MB
Letöltés1.000.000 és több
MűfajAkció
Értékelés4.2/5 (A Google Play)
Játékok letöltése

5. Brawl Stars

Ez a PVP Android játék koncepciót hordoz harc gyors ütemben ahol harcolni fogsz más játékosokkal akciódús csatákban.

Ebben a játékban egyedül játszhatsz más játékosokkal online, vagy játszhatsz barátaiddal, akár más emberekkel, akár egymás ellen.

A Brawl Stars is bent van E-Sport ami azt jelenti, hogy ez a játék mindent megpróbál bemutatja azt a játékot becsületes a játékosok számára.

RészletHarcos csillagok
FejlesztőSzupercella
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret135 MB
Letöltés100 000 000 és több
MűfajAkció
Értékelés4.3/5 (A Google Play)
Játékok letöltése

6. Hearthstone

Ez az online PVP játék valószínűleg nem igényel bevezetést. A Blizzard által készített játékosok több mint 10 milliószor töltötték le a PlayStore-on, PC-ről vagy iOS-ről nem is beszélve.

A Heartstone egy kártyajáték, amelyet online lehet játszani cross platform. Ebben a játékban építeni fogsz fedélzet önállóan harcolni más játékosokkal.

Ebben a játékban kínált kártyakombinációk is nagyon változatosak, muszáj nagyon okos a kártyakombinációk használatában ez a győzelem.

RészletKandalló márványlapja
FejlesztőBlizzard Entertainment Inc.,
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret13 MB
Letöltés10 000 000 és több
MűfajKártya
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Letöltés Szív kő itt

7. Világháborús hősök: WW2 FPS

Az FPS játékok rajongói számára a World War Heroes érdekes választás lehet az Android PVP játékok játékához.

Ebben a második világháború témájú háborús játékban sokféle mód játszható kezdettől fogva élet-halál játszma, csapatcsata, amíg Bomba mód.

Nem csak a különböző játékmódok, hanem a játék grafikája is nagyon jó koncepcióval készült ahol érezni fogja, hogy valóban háborúban áll egy második világszerepben.

RészletVilágháborús hősök: WW2 FPS
FejlesztőAzure Interactive Games Limited
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
MéretVáltakozik
Letöltés50 000 000 és több
MűfajAkció
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Letöltés Világháborús hősök: második világháború itt

Ezek a legjobb PVP Android-játékok, amelyeket jelenleg letölthet és játszhat. Az ilyen műfajú játékok nagyon addiktívek és szórakoztatóak.

Ne felejtse el meghívni barátait, hogy játsszanak a listán szereplő játékokkal, mert a barátokkal játszani mindig szórakoztatóbb.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő megbeszéléseken találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found