Az 5 legjobb Linux disztribúció, gyönyörű megjelenéssel és könnyen használható

Ma sok a legjobb Linux disztribúció, amely egyszerűséget és vonzó megjelenést kínál. Íme 5 remek kinézetű Linux disztribúció, amelyet érdemes figyelembe venni!

Mi az Linux disztribúció? Linux disztribúció vagy gyakran nevezik Linux disztribúció egy számítógépes operációs rendszer és alkalmazásai, amelyek a Linux kernelt használják. Lehet, hogy gyakran gondolta, hogy a Linux az nehezen használható és csak az emberek közül "kockafej" ki tudja használni.

Amit a Linuxról gondolsz, az nem teljesen helyes. A múltban, megjelenése kezdetén, a Linuxot meglehetősen nehéz volt használni. Csak az informatikában jártas emberek használják. A Linux fejlesztésével együtt tovább haladni. Valamint az alábbi 5 Linux megjelenítés, amelyek más megjelenéssel rendelkeznek nem kevésbé érdekes Windows és Mac OS rendszerekkel.

  • Alapparancsok gyűjteménye Linuxban, amelyeket ismernie kell
  • 10 ok, amiért a hackerek a Linux helyett a Linuxot választják
  • A Linux telepítése Android okostelefonra (root nélkül)

5 legjobb Linux disztribúció, gyönyörű megjelenéssel és könnyen használható

Ma sok a legjobb Linux disztribúció amely minden szempontból kényelmet nyújt, kezdve a telepítési folyamattól a használatáig, tehát elmondható, hogy Linux terjesztés a kezdők számára. A kényelem mellett számos elérhető Linux disztribúció is létezik kínál egy pillantást gyönyörű, amely sokáig otthon fogja érezni magát a számítógép használatával.

Tehát, itt van Jaka összefoglalója Az 5 legjobb Linux disztribúció, gyönyörű és elegáns megjelenéssel amit ki kell próbálni.

1. Elemi OS

Fotó forrása: Fotó: elementary.io

Ez a Linux disztró Linux disztribúció kezdőknek, egyszerű felülettel, de mégis elegáns és gyönyörű. Elemi OS velejár Asztali környezet speciálisan kifejlesztett, vagyis Panteon.

A Linux disztribútor fejlesztői, Daniel Fore, kezdetben örömmel készítettem minta darab témái Ubuntu. A makettek és a témák népszerűsége miatt végül Daniel Fore kezdeményezte saját Linux disztribúciójuk fejlesztését.

Azok közületek, akik gyakran vagy már használtak Mac talán kicsit ismeri az Elementary OS felületet. Szeretné kipróbálni ezt a legjobb Linux disztribúciót?

2. Ubuntu

Fotó forrása: Fotó: ubuntu.com

Ubuntu az egyik legnagyobb Linux disztró és manapság a legszélesebb körben használják. Nem csoda, mert az Ubuntut közvetlenül egy nagy nevű nagyvállalat finanszírozza Kánoni. Az Ubuntu a saját asztali környezetét használja, vagyis Egység.

Népszerűsége miatt az Ubuntu operációs rendszer verziókat is fejleszt Mobilő, vagyis Ubuntu Mobile okostelefonon és táblagépen fut. Az Ubuntu rendszeresen kap rendszerfrissítéseket minden alkalommal 6 havonta a szabványos verzióhoz, és 2 év az LTS vagy Hosszú távú támogatás. Igen, az Ubuntu ingyenesen beszerezhető.

3. KDE Neon

Fotó forrása: Fotó: neon.kde.org

A legjobb Linux disztribúció továbbra is az Ubuntun alapul, de más asztali környezetet használ, mégpedig KDE plazma. Azoknak, akik ismerik a Windows operációs rendszert, valószínűleg nem lesz gondja a KDE Neon használatával, annak kis megjelenése miatt hasonló a Windows-hoz.

A KDE Neon erőssége többek között a használatra kész alkalmazások száma Koffice dokumentumok gépelése céljából, Krita digitális rajzoláshoz, valamint egyéb alkalmazásokhoz, mint pl játékok és segédprogramok.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Linux pénzverde

Fotó forrása: Fotó: Linux Mint

Linux Mint sokak szerint ez egy Linux disztribúció kezdőknek leginkább felhasználóbarát (felhasználóbarát) a könnyű használat miatt. Emiatt sok Linux-felhasználó kezdőknek ajánlja a Linux Mint-et.

A Linux Mint másik előnye a különböző változatai. A Linux Mint itt érhető el 4 "íz" amelyek mindegyikét megkülönböztetik asztali környezete alapján, nevezetesen Mate, Cinnamon, KDE és Xfce.

Ha laptopjának közepes specifikációi vannak, akkor az Xfce variáns megfelelő az Ön számára. Ha van megfelelő laptopokkal rendelkező laptopja, és vonzó élményre vágyik, megteheti próbáld ki a Cinnamon variánst.

5. Solus OS

Fotó forrása: Fotó: solus-project.com

Az Elementary OS-től vagy a Linux Mint-től eltérően azok, akik korábban Windows vagy Mac OS-t használtak, kissé zavarban lehetnek, ha használják Solus. Solus használja Asztali környezet Budgie amelyet saját maga fejlesztett ki.

Kijelző és egyszerű felület. Az elrendezés különbözik a többi Linux disztribúciótól teszi egyedivé ezt a Linux disztribúciót.

Nos, ez egy Linux disztribúció, amelyet megfontolhat. Mit gondolsz? Kiderült, hogy Linux nem olyan nehéz mit gondolsz jól? Sok szerencsét. Ne felejtsd el Ossza meg tapasztalata a próbálkozás után!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found