15 legjobb vígjáték-anime, a legújabb vidám 2020

Olyan vígjáték-anime ajánlást keres, amely nevetésre késztet, amíg nem fáj a gyomra? Az ApkVenue összegyűjtötte a legjobb vígjáték animét, amely garantáltan vidám lesz!

Ki nem szereti a vígjátékot? Különböző típusú vígjátékokat élvezhetünk, innentől kezdve stand up comedy nak nek pofon amint azt a televízió gyakran mutatja.

Az anime nem akarja túltenni magát egy komikus műfaj bemutatásával, amely nagyon szórakoztató és nevetésre késztet. Sok minőségi vígjáték-anime, amelyet meg kell nézned.

Jaka összefoglalta, 15 legjobb vígjáték-anime ami garantáltan fel-le nevetni fog!

15 legjobb vígjáték-anime

Készen áll a Jaka vígjáték-anime ajánlások listájának megtekintésére? Vigyázzon, ne nevessen annyira, hogy bepisilje a nadrágját!

Az ApkVenue által ajánlott legjobb vígjátéksorozatokat ezúttal minősítésük és népszerűségük alapján választják meg.

Kíváncsi arra, hogy melyik anime szerepel a Jaka ajánlási listájában? Itt további információk találhatók.

1. Gekkan Shoujo Nozaki-kun

Az első vígjáték-anime, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl Gekkan Shoujo Nozaki-kun amely az azonos nevű mangán alapul.

Egy elnevezett középiskolás lány történetét meséli el Chiyo Sakura aki beleszeretett Umetarou Nozaki. Amikor érzéseit kifejezi, Sakura valójában autogramot kap Nozakitól.

Nyilvánvalóan Nozaki egy mangaka Sakiko Yumeno tollnévvel! A félreértések addig folytatódtak, amíg Sakura végül Nozaki egyik asszisztense lett.

Attól az eseménytől kezdve rengeteg vicces esemény fog megnevettetni. Sőt, Sakurát és Nozakit egyedülálló barátok veszik körül!

Gekkan Shoujo Nozaki-kun

InformációRészlet
Értékelés (Véleményezők száma)8.13 (247.139)
Az epizódok száma12
Kiadási dátum2014. július 7
StúdióDoga Kobo
MűfajKomédia


Iskola

2. K-On !!

Ez a vígjáték-anime egy középiskolás diák történetét meséli el, aki zenei klubba akar csatlakozni, bár nem tud zenélni.

Hirasawa Yui, egy vidám lány, aki éppen belépett a középiskolába, érdekli a csatlakozást Könnyűzene Klub miután meglátta a posztert az iskola falazatában.

Amikor a klubszobába megy, és találkozik más tagokkal (Ritsu, Mio és Tsumugi), aztán kiderült, hogy Yui egyáltalán nem tud hangszeren játszani!

Mivel szüksége volt tagokra, Yuit végül elfogadták, és elkezdett gitározni. Azóta zenekart alapítottak Iskolai teaidő után és fellépnek az iskolai fesztiválokon.

K-On !!

InformációRészlet
Értékelés (Véleményezők száma)8.14 (189.483)
Az epizódok száma26
Kiadási dátum2010. április 7
StúdióKiotói animáció
MűfajKomédia


Az élet szelete

3. Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku jaj!

Ez a vidám anime az isekai témát veszi fel, ahol a főszereplő egy másik világba utazik, amelyet még soha nem látogatott meg.

Egy nyomorúságos és nevetséges halál után egy antiszociális hallgató nevű Kazuma Satou egy másik világban ülve találta magát. Előtte egy gyönyörű, de idegesítő istennő ült, akit megneveztek Aqua.

Satou két választási lehetőséget kap: menjen a mennybe vagy reinkarnálódjon egy fantáziavilágba. Úgy döntött, hogy új életet kezd, és azonnal megbízást kapott, hogy legyőzze a falut terrorizáló démonkirályt.

Satou bármiféle tárgyat kaphat, amely segít neki a küldetés teljesítésében, és ő az istennőt választotta! A vicces az, hogy az Aqua kiderül, hogy teljesen haszontalan!

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku jaj!

InformációRészlet
Értékelés (Véleményezők száma)8.18 (414.076)
Az epizódok száma10
Kiadási dátum2016. január 14
StúdióDeen Stúdió
MűfajKaland


Természetfölötti

4. Kaichou wa Maid-sama!

Misaki Ayuzawa iskolájában az első női diáktanács elnöke, Seola középiskola. Az iskola a bűnözők helyeként ismert, Ayuzawa igyekszik javítani az iskola jó hírén.

Ayuzawának azonban van egy nagy titka: részmunkaidőben dolgozik egy kávézóban, mint a szobalány! Ezt azért tette, hogy segítse szegény családjának gazdaságát, és sokféle számlát kellett fizetnie.

Olyan jól sikerült elrejteni a titkot, hogy jóképű diákot neveztek ki Takumi Usui véletlenül megtudta azt a tényt.

Azóta ők ketten gyakran nevetséges eseményeket élnek meg, némi romantikával. Ez a vígjáték-anime tökéletes a szabadidejében történő nézéshez.

Kaichou wa Maid-sama!

InformációRészlet
Értékelés (Véleményezők száma)8.19 (334.620)
Az epizódok száma26
Kiadási dátum2010. április 2
StúdióJ.C. személyzet
MűfajKomédia


Shoujo

5. Ansatsu Kyoushitsu

Mi van, ha az osztályfőnöke felelős a hold pusztulásáért, és mozoghat a 20-as Machnál? Megkérdezheti a Kunugigaoka iskola 3-E osztályú gyerekeit.

Ansatsu Kyoushisu a merényletek egy osztályáról mesél, amelyek célja a Hold pusztításának veszélyes elkövetőinek megölése.

Csak annyit, hogy a gyilkosság célpontja maga a tanár, vagyis Koro-sensei amely sárga polip formájában van.

Rengeteg vidám cselekedet, amelyet a tanár tett, amelyek hangosan megnevettetnek minket. Azok számára, akik szeretik az abszurd komédiát, ezt a vígjáték-anime műfajt kötelező nézni.

Ansatsu Kyoushitsu

InformációRészlet
Értékelés (Véleményezők száma)8.21 (357.414)
Az epizódok száma22
Kiadási dátum2015. január 10
StúdióLerche
MűfajAkció


Shounen

6-10. . .

6. Bakuman

Ki gondolta volna, hogy népszerű mangaíró Halállista Készíthet olyan vicces animéket is, mint Bakuman. Ez az anime elmeséli Mashiro és Akito manga készítésének útját.

Gyerekként, Moritaka Mashiro mangakává akar válni, mint gyermekkori hőse, Tarou Kawaguchi ami legenda a népszerű gag manga készítésében.

Egy tragédia azonban arra késztette, hogy diákként folytassa álmait, és az iskolában élje az életét.

Egy napig egy osztálytárs nevű Akito Takagi fedezze fel a Mashiro által készített képeket, és nézze meg a benne rejlő nagy lehetőségeket.

Bakuman

InformációRészlet
Értékelés (Véleményezők száma)8.31 (177.809)
Az epizódok száma25
Kiadási dátum2010. október 2
StúdióJ.C. személyzet
MűfajKomédia


Shounen

7. Sakurasou no Pet na Kanojo

Nem akarta eldobni a megtalált cicát, Sorata Kanda hajlandónak kell lennie a Suimei Gimnázium kollégiumainak elhagyására és a Sakura terembe költözött. Ez Sorata életét teljesen megváltoztatta.

Ezen a helyen furcsa emberekkel találkozott, mint pl Misaki az energikus animátor, Jin egy playboy, Ryuunosuke a magányos programozó, a nevezett kollégiumvezető tanárhoz Chihiro.

Sorata Nanami nevű barátja segítségével megpróbál új gazdát találni, hogy azonnal kijusson a különös szállóból.

Különféle vicces jeleneteknek lesz tanúja, amelyek elképzelhetetlenek az egyik legjobb vígjáték-animében.

Sakurasou no Pet na Kanojo

InformációRészlet
Értékelés (Véleményezők száma)8.31 (342.076)
Az epizódok száma24
Kiadási dátum2012. október 9
StúdióJ.C. személyzet
MűfajKomédia


Az élet szelete

8. Ouran Koukou fogadó klub

Haruhi Fujioka ösztöndíjas jelölt a Ouran High School nevű elit iskolában. Okos hallgatóként természetesen szeret egy csendes szobát találni, hogy a tanulásra koncentrálhasson.

Egyik nap véletlenül besétált a 3. pézsma szobába, és találkozott a tagokkal Házigazda klub aki jó kinézetéről volt ismert és gyakran szórakoztatta a lányokat az akadémián belül.

Miközben megpróbált kijutni a szobából, Haruhi véletlenül eltört egy nyolcmillió jenes vázát, arra kényszerítve, hogy a csoport hírnöke legyen.

Haruhit ebben az iskolában csapdába ejtette a fiúcsoport, és sok furcsa dolgot kellett átélnie. Ez a vidám anime garantáltan hangosan megnevetteti, amikor megnézi.

Ouran Koukou fogadó klub

InformációRészlet
Értékelés (Véleményezők száma)8.32 (350.804)
Az epizódok száma26
Kiadási dátum2006. április 5
StúdióCsontok
MűfajKomédia


Shoujo

9. Danshi Koukousei no Nichijou

Könnyű, de mégis nevetésre késztető animét keresel? Próbálj meg anime-t nézni Danshi Koukousei no Nichijou három középiskolás barát életének középpontjában: Hidenori, Yoshitake, és Tadakuni.

Életüket óriási robotok, igaz szerelem és intenzív dráma veszi körül. Csak annyi, hogy mindez csak az ő képzeletükben történik.

A valóságban hárman csak hétköznapi emberek voltak, akik szabadidejüket töltötték. Ami egyértelmű, ez az anime tele van furcsa, de vicces helyzetekkel, amelyek teljesen szokatlanok.

Ez a legviccesebb vígjáték-anime lehet egy barát, aki segít elfelejteni a tapasztalt szomorúságot.

Danshi Koukousei no Nichijou

InformációRészlet
Értékelés (Véleményezők száma)8.33 (206.702)
Az epizódok száma12
Kiadási dátum2012. január 10
StúdióNapkelte
MűfajAz élet szelete


Iskola

10. Toradora!

Csak mert ilyen kegyetlen szeme van, Ryuuji Takasu féltek és kerülgették barátai. Valójában ő csak egy középiskolás diák, aki szelíd és szereti a házimunkát.

Másrészről, Taiga Aisaka olyan diák, aki apró, mint egy baba. Ennek ellenére a többi hallgató annyira félt tőle, hogy becenevet kaptak Palmtop Tiger.

Taiga gondatlansága miatt ketten találkoztak és meglepő tényt találtak: Taigának Ryuuji legjobb barátja, Ryuuji pedig Taiga legjobb barátjának tetszik.

Ez kettejüket szövetségre késztette. A legjobb vígjáték anime középiskolai stílusú romantikus történetekbe burkolódzik, amelyek egyszerre képesek megnevettetni és unatkozni.

Toradora!

InformációRészlet
Értékelés (Véleményezők száma)8.38 (600.232)
Az epizódok száma25
Kiadási dátum2008. október 2
StúdióJ.C. személyzet
MűfajAz élet szelete


Iskola

Számok 11-15. . .

11. Barakamon

Egy Seishuu Handa nevű fiatal és tehetséges kalligráfust tévedésből hajlandónak kellett lennie arra, hogy egy távoli faluba küldjék a Goto-szigetekre.

Megvert egy veterán kalligráfust, mert munkáját eredetinek bélyegezték. Egy faluban, ahol az élet eltér Tokiótól, Handának alkalmazkodnia kell.

Élete egyre színesebbé válik a lázas gyerekek jelenlétével Naru és egyedi falusiak.

Az eredetileg nárcisztikus és arrogáns Handa fokozatosan sok mindent megtanult a faluban, és valóban otthon érezte magát ott élve.

Barakamon

InformációRészlet
Értékelés (Véleményezők száma)8.46 (190.927)
Az epizódok száma12
Kiadási dátum2014. július 6
StúdióKinema Citrus
MűfajKomédia


Az élet szelete

12. Nichijou

Nichijou egy anime, amely középiskolás lányok triójának mindennapjaira összpontosít: Mio Naganohara, Yuuko Aioi, és Mai Minakami.

Továbbá találkoznak velük Hakase Shinonome, a robot nővér Nano, és egy beszélő macska Sakamoto.

Ők hatan csendes és abszurd életet élnek. Ebben a vígjáték-animében meghívást kapsz, hogy nézd meg furcsa viselkedésüket.

Nichijou

InformációRészlet
Értékelés (Véleményezők száma)8.52 (165.885)
Az epizódok száma26
Kiadási dátum2011. április 3
StúdióKiotói animáció
MűfajAz élet szelete


Shounen

13. Egy ütő ember

Saitama akit hétköznapi embernek tekintenek, szokatlan hobbija van: hősnek lenni.

Gyermekkori álma megvalósítása érdekében három évig olyan keményen edzett, hogy minden haját elvesztette.

Edzésének eredményei lehetővé tették számára, hogy egyetlen ellenséggel legyőzze összes ellenségét. Ettől unalmassá vált, mert már nem élvezhette a harcok izgalmát.

Annak ellenére, hogy vígjáték-animének minősül, különféle feszült harci jelenetekkel is megküzdenek, amikor Saitama felszámolja ellenségeit.

Egy ütős ember

InformációRészlet
Értékelés (Véleményezők száma)8.71 (779.626)
Az epizódok száma12
Kiadási dátum2015. október 5
StúdióŐrültek háza
MűfajAkció


Seinen

14. Nagy Tanár Onizuka

Nevű bandavezér Onizuka új, megtisztelő ambíció van az életében azzal, hogy tanár lesz. Igen, annak ellenére, hogy valódi célja az volt, hogy középiskolás lányokkal ismerkedhessen meg.

A meredek úton, amelyet meg kell haladnia, hogy elérje célját, Onizuka minden eszközt felhasznál, akár illegális, akár nem.

Amikor sikerült tanítóvá válnia, olyan tanár lett, aki teljesen más volt, mint a legtöbb tanár.

Amellett, hogy képes megnevettetni, ez a vidám anime tele van erkölcsi üzenetekkel is, amelyeken el kell gondolkodni.

Remek Tanár Onizuka

InformációRészlet
Értékelés (Véleményezők száma)8.73 (199.692)
Az epizódok száma43
Kiadási dátum1999. június 30
StúdióPerrot Stúdió
MűfajKomédia


Az élet szelete

15. Gintama

A világűrben lévő idegenek betörtek a Földre és elfoglalták Japánt. Hívták őket Amanto.

A hatalomra jutásuk óta tilos a kardok használata, és a japán szamurájokat tiszteletlenül kezelik.

Gintoki Sakata a megmaradt szamurájok egyike. Kollégákkal együtt, mint Shinpachi Shimura és Kagura, úgy működnek yorozuya más néven szabadúszók, akik bármilyen típusú munkát elfogadnak.

Természetesen sok furcsa és páratlan munkát végez Gintama gyakran minden idők egyik legjobb vígjáték-animeként emlegetik.

Gintama

InformációRészlet
Értékelés (Véleményezők száma)9.00 (152.721)
Az epizódok száma201
Kiadási dátum2006. április 4
StúdióNapkelte
MűfajAkció


Shounen

Mit szólnál a bandához, nem vígjáték-lista? A nevetés szükségszerűséggé vált az élet rutinjának megtörésére, ami fárasztó.

Ha nincs humor, anime formájában is, elképzelheted, milyen száraz lesz az életünk.

Remélhetőleg ez az ApkVenue vígjáték-ajánlása szórakoztathatja mindannyiótokat, és később találkozunk a következő cikkekben.

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah