tippek a mobil legendák 2 GB RAM-on való lejátszásához késés nélkül

Ezúttal az ApkVenue tippeket ad arról, hogyan lehet késés nélkül 2 GB RAM-os számítógépen játszani a Mobile Legends programot. Szeretné tudni, hogyan? Nézzük, amíg be nem fejeződik.

Természetesen figyelte a Gaming YouTubers játékát Mobile Legends és kicsit másképp néz ki, mint a tied. Igen! A probléma az, hogy az átlagos YouTuber a Mobile Legends-et nem androidos okostelefonnal, hanem a hozzájuk tartozó PC-vel vagy laptop segítségével játssza.

Az alkalmazás segítségével Android emulátor, Android-alkalmazásokat és játékokat futtathat számítógépén vagy laptopján. Azonban nem minden laptop képes zökkenőmentesen, néha gyakran futtatni az emulátort lemaradást érez, vagy akár lefagy ha specifikációval rendelkező PC-t használ alacsony végű. Azok számára, akiknek csak 2 GB RAM-mal rendelkező számítógépük van, nem kell aggódniuk. Ezúttal az ApkVenue ad tippeket, hogyan hogyan lehet késés nélkül 2 GB RAM-os számítógépen játszani a Mobile Legends programot. Szeretné tudni, hogyan? Nézzük, amíg be nem fejeződik.

  • 4 módja annak, hogy gyémántokkal feltörjék a mobil legendákat, hogy megerősödjenek
  • 9 tipp a mobil legendák rangsorában, vannak Jess No Limit tippek!
  • 6 módszer a késés leküzdésére, ha mobil legendákat játszik

Tippek a Mobile Legends lejátszásához 2 GB RAM-os számítógépen késés nélkül

1. A Nox emulátort kell használnia

Azok számára, akik 2 GB RAM-ot használnak, erősen ajánlott az úgynevezett emulátor használata Nox. Miért? Mert az ApkVenue szerint ez az emulátor a legtöbb könnyű és sima ahhoz képest Bluestacks és mások. Az alkalmazáshoz ingyenesen letöltheti innen.

2. Állítsa be a Beállításokat

A beállításokhoz beállíthatja, hogy az ApkVenue rendelkezik-e képernyőképek ez alatt.

  • Kattintson a gombra Beállítás, majd a fülön Tábornok kérlek, állítsd be Ki tovább Gyökér.
  • Következő a lapon Fejlett, kérem kezelje Teljesítménybeállítások Lesz Testreszab, majd állítsa be a CPU-t 1 és a RAM 512 MB. Tovább Indítási beállítások válassza Telefon és a felbontáshoz kérjük, válassza azt 480 x 800. Végül részben Grafikus megjelenítési mód kérem válassza ki melyiket Összeegyeztethető.
  • A fülön található beállításokért Tulajdonságok, Parancsikonok, és Felület, csak hagyja az alapértelmezettet.

  • Végül ne felejtsen el kattintani Változtatások mentése, majd válassza a lehetőséget Újraindítás most és a Nox emulátor megtesziújrakezd automatikusan, akkor a beállítások megváltoznak, ahogyan Ön beállította.

  • Ezen a ponton késés nélkül játszhatod a Mobile Legends programot. De ha még mindig késést érez, beállíthatja a Mobile Legends grafikáját Magas Lesz Közepes vagy Alacsony szükség szerint.

Oké, ez az ApkVenue néhány tippje játszani a Mobile Legends programot 2 GB RAM-os számítógépen késés nélkül. Mit gondolsz? Ha bármilyen javaslata vagy észrevétele van, kérjük, ossza meg velük az alábbi megjegyzéseket.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found