9 makett weboldal grafikusok számára

A JalanTikus 9 webhelyet biztosít, ahonnan ingyenes maketteket tölthet le online, amelyeket referenciaanyagként használhat és elsajátíthatja a grafikai tervezést.

Azok számára, akik részt vesznek a grafikai tervezés világában, természetesen nem ismeretlen a szó hallása makettek. Azok számára, akik nem tudják, mi a makett, makettek egy vizuális közeg vagy előnézet több rétegből álló tervezési koncepciótól, amelyek hasznosak a tervezési eredmények megjelenítéséhez, hogy valóságosabbá / eredetibbé tegyék.

Ezért ezúttal a csapat Utcai Patkány , 9 weboldalt biztosít, ahol letölthető makettek ingyenes online, n referenciaanyag és tanulja meg a grafikai tervet. Olvasson tovább!

  • 10 ingyenes grafikai tervezés tanulóhely
  • 7 legjobb logótervezési inspirációs webhely 2016-ban
  • 10 Web Design tanulási oldal ingyen

9 ingyenes weboldal-makett szolgáltató grafikusok számára

1. mockuuups.com

Az első az mockuuups.com, itt különféle változatokat tölthet le makettek ingyenes PSD témájú szerkentyű. Kezdve makettek egy nő, kezében egy iPhone 7, egy férfi, aki iPad Pro-t, Apple Watch-ot és Macbook Air Pro-t használ. Nem csak ez, itt is van makettek egy legendás kézibeszélőből Nokia 3310 ami nagyon klassz. Tehát azok számára, akik az Apple termékeket kedvelik, és emlékeztetni akarnak a Nokia 3310-re, játsszunk itt.

2. freedesignresources.net

Aztán ott van Ingyenes tervezési források. Ez a weboldal több százat tartalmaz makettek ingyenes online minimalista stílus, amely tökéletes a márkaépítés a márkád. A bögréktől, pólóktól, könyvektől, magazinoktól, névjegykártyáktól, prospektusoktól kezdve itt minden elérhető. Hogy néz ki felhasználóbarát, megkönnyíti az Ön számára a letöltést makettek erről a webhelyről.

3. freepik.com

Az egyik weboldal minta darab ingyenes online Indiából, JalanTikus szerint a legteljesebb weboldal az ellátásban makettek. A minimalista stílustól, a retro-tól kezdve a városiig makettek elérhető freepik.com

4. mockupcatalog.com

Számos előnyt élvezhet látogatásakor makettkatalógus. Mert nem csak megosztani makettek, ez a weboldal is megosztja betűtípusok és betűkép ami tovább növeli grafikai betekintését.

5. pixelbuddha.net

Akkor ott van az ötödik pixelbuddha. A weboldalon minta darab Ez az ingyenes PSD kétségtelenül annyi makettek híres tervezők munkáját, amelyeket ingyen terjesztenek ott. Nem csak az, pixelbuddha is megosztani sablon Ingyenes PowerPoint, ikonok és felhasználói felület készletek.

6. pixeden.com

A következő ott van pixeden, majdnem ugyanaz, mint a pixelbudhha, a pixeden szintén nem csak megosztja makettek, hanem betűtípusokat, HTML webhelyeket, blogsablonok, és még sok más. már több mint 33 millió fájl makettek amelyet a weboldalról letöltenek pixeden ez.

7. graphicgoogle.com

Csakúgy, mint a weboldal minta darab ingyenes online előző, graphicgoogle is megosztani makettekszabad alias ingyenes. De ne gondold, hogy ez a webhely a Google leányvállalata. Ez a weboldal véletlenül a Google nevet használja, hogy könnyen megjegyezhető legyen.

8. thehungryjpeg.com

Következő Az éhes Jpeg. Weboldal makettek Az ingyenes inkább a megosztásról szól makettek amelyek más webhelyeken voltak, tehát a The Pixeden webhelyén találhatóak általában szintén a weboldalon találhatók thehungryjpeg.

9. graphicburger.com

Az utolsó ott van graphicburger. Ez a webhely a letöltések egyik kedvenc weboldala is makettek, mert szinte minden nap mindig van makettek újak, ami arra késztet bennünket, hogy kipróbáljuk őket.

Ezek a weboldal-szolgáltatók makettek hogy JalanTikus megoszthatja. Talán ön ismeri a fenti 9 webhelyen kívül? Hagyja meg észrevételeit alább.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found