hogyan lehet csökkenteni az mp3 fájlokat minőségük romlása nélkül

Úgy érezte már, hogy a tárolt hely a számítógépen vagy az okostelefonon a tárolt mp3 fájlok miatt fogy? Nos, az ApkVenue segítségével csökkentheti az mp3 fájl méretét anélkül, hogy csökkentené annak minőségét.

A zene egyetemes nyelv. Szinte soha nem engedjük el a zenehallgatást bárhol, bármikor, még a szívverésünk is olyan, mint a zene. Jaka pedig biztos abban, hogy az okostelefonján biztosan sok a zene.

Felmerül a probléma. Fogyasztott-e már sok tárhelyet a tárolt dalfájlok? Nyugodtan, az ApkVenue tippeket fog megosztani arról, hogyan lehet csökkenteni az MP3 méretét és a jót a dal minőségének romlása nélkül. Ily módon az emlékezetünk jobban megkönnyebbül.

  • Videofájlok konvertálása MP3-ra Androidon
  • 5 legjobb ingyenes zenelejátszó alkalmazás Androidon

Hogyan lehet csökkenteni az MP3 méretét és fenntartani a minőséget

Az MP3 fájl méretének csökkentésével, ha okostelefonba helyezzük, nem fog túl sok helyet foglalni. Ennek eredményeként további dalokat adhat meg okostelefonján. Csak néha az MP3 méretének csökkentésekor a minőség csökken.

Nos, most csökkentheti az MP3 fájl méretét, de a hang még mindig minőségi. Hogyan kell? Nagyon egyszerű. Korábban segítségre volt szüksége szoftver melyik név az MP3 minőségű módosító. Töltse le az MP3 Quality Modifer alkalmazást link amelyet az ApkVenue nyújt.

Töltse le az InspireSoft Video & Audio alkalmazásokat

Ha letöltötte és telepítette szoftver MP3 Quality Modifer, csak nyisd meg szoftver-övé. Ezután hajtsa végre az alábbi lépéseket:

  • Az MP3 Quality Modifer főmenüjében a következő kijelző található:
  • Ha olyan MP3 fájlt szeretne megadni, amelynek méretét csökkenteni szeretné, kattintson a gombra Fájlok hozzáadása. Ezután keresse meg a kívánt MP3 fájlt.

  • Ezután kattintson az MP3 fájl melletti négyzetre, amíg egy pipa meg nem jelenik.

  • Kattintson a szakaszra Preset, majd válassza a "kompromisszum" lehetőséget. Ez hasznos a fájlméret csökkentéséhez, de még mindig a minőségi korlátok között van.
  • Ezután várja meg, amíg a kiválasztott MP3 méretcsökkentési folyamat befejeződik. És az eredmények megjelennek az asztalon, a mappa neve "output".

Kész. Különítse meg a nem csökkentett MP3 fájlok méretét azokkal a fájlokkal, amelyeket csökkentett szoftver MP3 minőségű módosító. Az eredményeknek máshogy kell kinézniük. Akkor kérjük, érezze meg a hangminőséget is. Sok szerencsét!

Jegyzet:


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found