7 legjobb android gyökéralkalmazás 2020, oprek kedvedre!

Szeretné rootolni az Android telefonját? Ha igen, az ApkVenue elkészítette az Ön számára a legjobb Android root alkalmazást. Minden egyszerű és ingyenes!

Android okostelefon ez valóban egy szerkentyű, amellyel tetszés szerint bütykölhet.

Amellett, hogy különféle szabványos alkalmazásokat telepíthet a Play Áruházba, megteheti gyökér kedvenc Android telefonjára más alkalmazások szabadabb telepítéséhez.

E cikk révén az ApkVenue bemutatott egy listát Android root alkalmazás legjobb 2020, amelyet kipróbálhat, de alaposan gondolja át, mielőtt megtenné, mert gyökeresedés Az Androidnak megvannak a maga kockázatai.

7 legjobb Android gyökéralkalmazás 2018-ra, amelyet ki kell próbálni!

Valójában nagyobb szabadságot kap, ha az Ön által használt mobiltelefon gyökerezik, mert közvetlen hozzáférése van az operációs rendszerhez.

Ez nem hiányosságoktól mentes, mert egyes alkalmazások, például a Mobil Banking, nem hajlandók megnyitni a gyökérzetű Android operációs rendszert. Ha mobiltelefonját csak játékokra használják, akkor rendben van bekapcsolni gyökér.

Itt van az ApkVenue, hogy megossza a legjobb gyökéralkalmazást, amelyet 2020-ban használhat, de ne feledje, hogy az alkalmazás használatának kockázatai a saját felelősségére vannak.

1. Framaroot

A root nevű alkalmazás Framaroot egy népszerű alkalmazás, amelyet gyakran használnak gyökeresedés Androidos telefon.

Ez az egy PC nélküli gyökéralkalmazás valóban praktikus az Ön számára, mert azonnal megteheti gyökeresedés a használt okostelefonról.

Framaroot nem töltheti le a Play Áruházból igen, ezért ha ezt az alkalmazást szeretné használni, kattintson az alábbi linkre.

Alephzain Apps Developer Tools LETÖLTÉS

2. Törölköző

A következő legjobb Android gyökéralkalmazás az Törülközőt. Ez az alkalmazás tökéletes azok számára, akik őrültek a gyökérzet világában.

Ennek oka, hogy ez az alkalmazás sokféle Android okostelefont és táblagépet képes gyökerezni, és ezek használatát is nagyon könnyűnek minősítik.

Csakúgy, mint bármely más root alkalmazás, egyetlen kattintással, megkóstolhatja a gyökér ízét.

Towelroot Productivity Apps LETÖLTÉS

3. KingRoot

Az Android gyökéralkalmazás, amelyet újra megpróbálhat, az KingRoot. Ez az egy mobiltelefon gyökéralkalmazás használható az Android OS 4.22 - 5.1 rendszerekhez.

Nem minden androidos okostelefon gyökerezik a Kingroot használatával. Mielőtt ezt az alkalmazást használná, először ellenőrizze, hogy az okostelefon kompatibilis-e.

Az Android gyökérkezelése a KingRoot alkalmazással különféle funkciókat kínál a kedvenc Android okostelefon optimalizálásához.

Apps Developer Tools KingRoot Studio LETÖLTÉS

4. Zenfone RootKit

Zenfone RootKit egy speciális gyökéralkalmazás az ASUS Zenfone okostelefonhoz, amelyet könnyen kipróbálhat.

Az alkalmazás használatával új módszereket fog kipróbálni Az ASUS Zenfone gyökérzete minden típushoz nagyon egyszerű.

Azonnal letöltheti a gyökér APK-t ehhez az egy mobiltelefonhoz, így az ASUS okostelefon még szabadabban használható különféle játékok lejátszására.

Nano Töltse le az alkalmazások fejlesztői eszközeit

5. Gyökérzseni

Alkalmazás Gyökérzseni a legjobb gyökéralkalmazás, amely alkalmas arra, hogy kipróbálhassa, ha azt szeretné, hogy az okostelefon még szabadabb legyen a különféle dolgok elvégzésében.

Képzelje csak el, hogy ez az alkalmazás a világon több mint 10 ezer Android-eszközt támogat, és PC-n keresztül vagy közvetlenül Android-okostelefonon is használható.

Annak ellenére, hogy jó alkalmazásnak van minősítve, ennek ellenére legyen körültekintő az alkalmazás használatakor, mert a fejlesztő erre is emlékeztet gyökeresedés nem gondatlanul elvégezhető folyamat.

Apps Utilities Root Genius LETÖLTÉS

6. Kulcsgyökér mester

Ha nem ismeri az idegen nyelveket, különösen az angolt, letöltheti Key Root Master amelynek már van indonéz nyelvű változata.

Mivel már használsz indonéz nyelvet, te nem kell félni a hibás gyökerezéstől, ha meg akarja próbálni gyökereztetni kedvenc Android-okostelefonját.

Az alábbiakban közvetlenül letöltheti ezt a mobiltelefon gyökéralkalmazást. Annak ellenére, hogy indonézül beszél, legyen óvatos a használatakor.

Apps segédprogramok androidos mobilalkalmazások LETÖLTÉS

7. iRoot

A következő Android gyökereztető alkalmazás a iRoot. Lehet, hogy első pillantásra úgy fogja érezni, hogy ez az alkalmazás iPhone mobiltelefonokhoz készült, de vegye nyugodtan ezt az alkalmazást kifejezetten az Android számára való.

Az alkalmazás használatával megkönnyíti a gyökérzetet, mert sokan áttekintették, hogy milyen jó az iRoot alkalmazás.

Csak töltse le az iRoot alkalmazást az ApkVenue által biztosított linken keresztül, bandázzon, és továbbra is legyen óvatos a használatában.

Apps Utilities iRoot LETÖLTÉS

Nos, ez a lista Android root alkalmazás a legjobb és a legkifinomultabb, amit ki kell próbálni.

Ne feledje, hogy a gyökeresedési folyamat során továbbra is ébernek és körültekintőnek kell lennie, mert egy kis hiba végzetes hatásokat okozhat androidos okostelefonján.

Ha olyan probléma merül fel, amelyet szeretne feltenni, kérjük, írja be a megjegyzés oszlopba. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is gyökér Android vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.