5 legjobb 2016 anti-malware szoftver ingyen

Néha azt gondoljuk, hogy a víruskereső és a rosszindulatú program ugyanaz, bár két különböző dologról van szó. Íme az 5 legjobb ingyenes kártevőirtó szoftver 2016-ban.

Talán sokan gondolják ezt Rosszindulatú és Vírus ez ugyanaz. Rosszindulatú maga a szoftver számítógép, amely rosszindulatú. Mivel rosszindulatú a számítógép tulajdonosának tudta nélkül törölheti, módosíthatja és visszakeresheti a cél számítógép fájlokat. Rosszindulatú általában az általunk letöltött alkalmazásokból származik (.alkalmazás), de néha az internet böngészése közben megjelenő hirdetésekből is származhat. Tehát elmondható A vírus a Malware része.

Eddig számos vírusellenes vírus hatékonynak bizonyult a vírusok felderítésében és eltávolításában. Néha azt gondoljuk, hogy a víruskereső és a rosszindulatú program ugyanaz, de két különböző dolog. Gyakran a vírusellenes szerek sem bizonyítottan hatékonyak azok felszámolásában rosszindulatú. Tehát innen megosztok néhány rosszindulatú programot, amelyek hatékonynak bizonyultak a rombolásban malware-malware gonosz. Szeretne tudni bármit is? Itt van a lista.

  • 6 leghatékonyabb módszer az okostelefonok rosszindulatú programok elleni védelmére
  • 7 módja annak, hogy megvédje számítógépes böngészőjét a vírusoktól, a rosszindulatú programoktól és az adware támadásoktól
  • 10 legjobb Android víruskereső alkalmazás az okostelefonhoz

A 2016-os év legjobb kártevőirtó szoftvere

1. IObit Malware Fighter

IObit Malware Fighter egy rosszindulatú szoftverek 2016 legjobbja az IObité. Szoftver ez valójában a szoftver kiegészítve az antivírusokkal. Maga az IObit Malware Fighter is hatékonynak bizonyult a felszámolásában rosszindulatú továbbá kémprogramok gonosz. Szoftver Ezenkívül a BitDefender rosszindulatú programok elleni technológiáját is használja. Így már nem kell haboznia a használatában szoftver ez.

2. Malwarebytes Anti-Malware

Ha malware víruskereső szoftver a legjobb ebből kétségtelen a képessége. SzoftverMalwarebytes Anti-Malware nyomon követés észlelése ellen rosszindulatú ami elég magas. Így malware-malware még rejtett is észlelhető az alkalmazás segítségével. A Malwarebytes blokkolhatja azokat a webhelyeket is, amelyek gyanúját tartalmazzák rosszindulatú, így nem kell tartania attól, hogy újra eltalálják rosszindulatú. És már egy nevű technológiát használ Kaméleon amely rendben szolgál rosszindulatú nem tudja megfertőzni a Malwarebyteket.

3. Emsisoft Anti-Malware

Szoftver Ez a legjobb víruskereső és rosszindulatú program figyeli az összes folyamatot, amely egy kész számítógépen történik szoftverEmsisoft Anti-Malware olyan módon dolgozni valós idő. A szolgáltatás tartalma szoftver ez szintén vitathatatlanul teljes. Az Emsisoft Anti-Malware egyik előnye mégis szoftver ez megy valós idő, szoftver ez stabilan tartja a számítógépet, hogy ne zavarja a számítógépes folyamatokat. Szoftver különféle fajtákat képes felismerni rosszindulatú például Spyware, Adware, Trojans és Backdoor.

4. Norman Malware Cleaner

Norman Malware Cleaner egyike a szoftver a legjobban a felderítésben és a törlésben rosszindulatú. Szoftver A rosszindulatú program automatikusan eltávolításra kerül rosszindulatú a számítógép felhasználójának megkérdezése nélkül. Norman szintén leállítja az állítólagos folyamatot rosszindulatú és visszatér Iktató hivatal akik megfertőződtek rosszindulatú a helyes értékre. Szoftver ez is tartás teljesítmény számítógépet, hogy stabil legyen.

5. Hitman Pro

Az utolsó ott van Hitman Pro. Szoftver ez hordozható és a Cloud Scanner alapú, így használatához csatlakoznia kell az internethez. Még a Hitman Pro is kettőt használ motor egyszerre az motor a BitDefender, valamint a Kaspersky tulajdonában van. A Hitman Pro bizonyítottan képes felszámolni különféle fenyegetéseket, mint például a Rootkiteket, a trójaiakat, az Adware-t és a Wormokat. Szoftver Ezzel fel lehet használni a felhasználó számítógépére belépő Flashdisk beolvasását is. '

Most ezek a legjobb anti-malware programok. Még jobb szoftverek A fentieket antivírus társként használják a maximális védelem érdekében. Hasznos lehet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found