7 alkalmazás a képek szöveggé konvertálásához androidra

Szeretné lemásolni a képen látható szöveget? Annak érdekében, hogy ez ne legyen bonyolult, itt van egy lista az Android-hoz készített kép-szöveg átalakító alkalmazásokról, amelyeket kipróbálhat. INGYENES!

Akar fotókat szöveggé alakítani gyakorlatilag okostelefonon keresztül? Tudod, használhatsz egy képet szöveggé átalakító alkalmazásra megoldásként.

Ha korábban az okostelefon fényképezőgép-funkciója csak képek készítésére szolgált, most ez a funkció egy másik funkciót is biztosíthat, mégpedig egy alkalmazás lehetőségének támogatásaként.

Ahol egyiküket meglehetősen népszerű módon használják, az a szkenner alkalmazások támogatása. Sőt, ebben az időben a szkenner alkalmazás is nagyon változatos típusokkal rendelkezik; Vonalkódolvasók, QR-kódok a képek szöveggé konvertálásához.

Nos, azok számára, akik zavartak az ajánlások után beolvasott képalkalmazás, Androidra írva, itt van a legjobb lista. Gyere, figyelj!

1. Szövegolvasó [OCR]

Fotóforrás: Béke a Google Playen keresztül

Azt állította, hogy nagy sebességet és minőséget kínál, Szövegolvasó [OCR] egy alkalmazás Optikai karakterfelismerés (OCR) amely lehetővé teszi a képek írott szöveggé alakítását.

Nem csak, hogy számos speciális funkció is elérhető, ha a kép sikeresletapogatás. Például átmásolni vágólap, telefonálhat, menthet a Google Drive-on és így tovább.

A Text Scanner alkalmazás nem csak könyv, folyóirat vagy dokumentum fájlból képes olvasni szöveget, hanem támogatja a kézírást is.

RészletSzövegolvasó [OCR]
FejlesztőBéke
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés5.000.000+
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

>>> Szövegolvasó letöltése [OCR] <<<

2. Text Fairy (OCR szövegolvasó)

Fotóforrás: Renard Wellnitz a Google Playen keresztül

Szeretne praktikus és egyszerű módot a képek szöveggé konvertálására az Androidon? Ha igen, akkor ki kell próbálnia az alkalmazást Szöveg tündér Renard Wellnitz fejlesztő készítette.

Többet támogat 110 nyelv, ez az offline fotó-szöveg alkalmazás nem csak képszöveg beolvasását teszi lehetővé, hanem a beolvasott fájlokat is kezeli.

Kezdve a szerkesztéstől, az egyesítéstől a nem kívánt szöveg törléséig. Valójában közvetlenül is exportálhatja az eredményeket egy PDF fájlba, tudod!

Sajnos a Text Fairy alkalmazás még nem tudja beolvasni a kézírást.

RészletSzövegtündér (OCR szövegolvasó)
FejlesztőRenard Wellnitz
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés5.000.000+
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

>>> A legújabb szöveges tündér (OCR szövegolvasó) letöltése <<<

Alkalmazások termelékenysége Renard Wellnitz LETÖLTÉS

3. Microsoft Office Lens - PDF szkenner

Fotóforrás: Microsoft Corporation a Google Playen keresztül

A különféle funkciókat kínáló Office-termékeiről ismert, hogy a Microsoft egy írási beolvasó alkalmazást is kiadott a Word for Android alkalmazáshoz, tudod! Ő van Microsoft Office Lens - PDF szkenner.

Az írást nemcsak Word-fájlokká konvertálhatja, hanem PowerPoint- vagy PDF-fájllá is. Tényleg érdekes, igaz?

Nem kevésbé klassz, összesen 3 felvételi mód áll rendelkezésre szöveggé alakításra; Tábla mód, Dokumentum mód, és Névjegykártya mód amely különböző jellemzőket kínál az eredmények optimalizálásában.

RészletMicrosoft Office Lens - PDF szkenner
FejlesztőMicrosoft vállalat
Minimális OSAndroid 6.0 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés10.000.000+
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

>>> Töltse le a legfrissebb Microsoft Office lencsét <<<

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Microsoft Corporation LETÖLTÉS

4. OCR Text Scanner: Kép konvertálása szöveggé

Fotóforrás: Rishi Apps a Google Playen keresztül

Alternatív alkalmazás kép szöveggé a következő az OCR szövegolvasó amely állítólag magas, akár 99% -os pontosságot kínál. Nem csak ez az alkalmazás is támogatja 92 nyelv beleértve egy indonéz nyelvet.

Van olyan rész, amelyet nem akar beolvasni? Csendes! Rendelkezésre álló funkciók Kép levágása és javítása az OCR elvégzése előtt, így az eredmények rendesebbek lehetnek. Szerkesztheti és megoszthatja az eredményeket, tudja.

Eközben, ha nem ismeri a szövegben használt nyelvet, akkor több mint 100 nyelvre elérhető fordítási szolgáltatás. Tehát nem kell további fordító alkalmazásokat telepítenie.

RészletOCR Text Scanner: Kép konvertálása szöveggé
FejlesztőRishi Apps
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret6,3 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

>>> OCR szövegolvasó letöltése: Kép konvertálása szöveggé <<<

5. Adobe Scan: PDF szkenner OCR-mel, PDF Creator

Fotóforrás: Adobe a Google Playen keresztül

A következő kép-szöveg átalakító alkalmazás egy ismert fejlesztőtől származik, Vályogtégla, amely fotó- és videószerkesztő alkalmazástermékeiről ismert.

Adobe Scan maga a főbb szolgáltatásokat kínálja, amelyek hasonlóak ezúttal a lista többi alkalmazásához. Csak ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a beolvasott eredményeket fájlokká konvertálja JPEG vagy PDF.

Egy még érdekesebb dolog: a dokumentum több oldalát egyszerre beolvashatja és egyetlen érintéssel elmentheti. Garantáltan praktikus és gyors!

RészletAdobe Scan: PDF szkenner OCR-mel, PDF Creator
FejlesztőVályogtégla
Minimális OSEszközönként változik
Méret96 MB
Letöltés50.000.000+
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

>>> Töltse le a legújabb Adobe Scan programot <<<

Alkalmazások produktivitása Adobe Systems Inc LETÖLTÉS

6. CamScanner

Fotó jóvoltából: INTSIG Information Co., Ltd. a Google Playen keresztül

Több mint 100 millió felhasználó töltötte le a Play Áruházból, CamScanner az egyik legnépszerűbb kép-szöveg konverziós alkalmazás lett. Sőt, ez az alkalmazás iOS és Android platformokra is elérhető.

Maga a CamScanner számos érdekes és természetesen hasznos támogató funkciót kínál. Az egyik legcsodálatosabb a jelenléte Könyvbeolvasás mód amely képes a könyvoldalak automatikus beolvasására és felosztására.

Csak annyit, hogy néhány további fontos funkció csak akkor használható, ha feliratkozott egy premier fiókra. De szerencsére a CamScanner MOD APK elérhető, így ingyenesen élvezheti az összes funkcióját.

RészletCamScanner
FejlesztőINTSIG Information Co., Ltd.
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés100.000.000+
Értékelés4.7/5 (A Google Play)
Apps Photo & Imaging IntSig Information Co., Ltd. LETÖLTÉS

7. Google Lens

Fotóforrás: Google LLC

Az előző alkalmazáslistától eltérően Google Lens maga is a mai Android okostelefonok egyik alapértelmezett alkalmazásává vált.

Tehát alapvetően nem kell további alkalmazásokat telepítenie, amikor a képeket szöveggé konvertálja. Sőt, a Google Lens alkalmazás az OCR funkción kívül más funkciókat is kínál, tudod!

Például egy fényképen található tárgy keresése, a fordítási szolgáltatás, a vásárlás, a helyek és még sok más. Mondhatni, hogy ez egy teljes csomag, és természetesen ingyenes.

Csak arról van szó, hogy a szövegexportálás funkció PDF vagy más fájl lehet, itt csak másolhatja a szöveget, és közvetlenül a Notes vagy a Word fájlokba helyezheti át.

RészletGoogle Lens
FejlesztőGoogle LLC
Minimális OSAndroid 6.0 és újabb
MéretEszközönként változik
Letöltés100.000.000+
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

>>> Töltse le a legújabb Google Lens-t <<<

Apps Utilities LETÖLTÉS

Nos, ez egy ajánlások listája volt a legjobb kép-szöveg konvertáló alkalmazás számára az Android számára 2021-ben. Kiválaszthatja azt, amelyik szerinted a legjobban megfelel az igényeinek.

Ezenkívül érdekes módon a fenti alkalmazások szinte mindegyike más támogató funkciókat kínál, így nem kell további alkalmazásokat telepítenie. Szóval, tudja, melyik alkalmazást válassza?

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazások vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found