hogyan lehet megszabadulni a BBM hirdetéseitől a BBM mod telepítése nélkül

Gyakran zavar a BBM Feed-ek sok hirdetése? Ha igen, a JalanTikus egy módja annak, hogy biztonságosan megszabaduljon a BBM-től a BBM Mod alkalmazás telepítése nélkül.

Nemcsak a szolgáltatásokat és a funkciókat tekintve, még a BBM (BlackBerry Messenger) is elkezdte a hirdetéseket bevételszerzési formának tekinteni. Kétségtelen, hogy a gyakran megjelenő hirdetések léteznek táplálja Alkalmazás csevegés ezt is zavarónak tartják.

Ön hűséges felhasználója a BBM alkalmazásnak, és nem akarja, hogy zavarják a hirdetések? Nyugi, JalanTikus új módszert készített arra, hogy biztonságosan megszabaduljon a BBM-en megjelenő hirdetésektől.

  • Hogyan lehet ingyen megszabadulni a BBM Android hirdetéseitől Root nélkül
  • 6 biztos előny, amelyet a BBM-en kap Androidra, de az idősebb Blackberry-re nem

Hogyan lehet biztonságosan megszabadulni a BBM hirdetéseitől

Korábban JalanTikus cikket adott arról, hogyan lehet megszabadulni a BBM hirdetéseitől a BBM Mod használatával. Azok számára azonban, akik aggódnak a mod alkalmazások okostelefon-biztonsága miatt, próbálkozzon a következőkkel:

  • Győződjön meg arról, hogy a BBM alkalmazás a legújabb verzió. Ha nem, akkor megy előre frissítés csak a Google Play Áruházból.
BlackBerry Social and Messaging Apps LETÖLTÉS
  • Nyissa meg a BBM alkalmazását, majd lépjen a fülre Legutóbbi frissítések vagy BBM hírcsatornák. Látod, sok hirdetés, mi?
  • Könnyű megszabadulni a BBM hirdetéseitől. Csak meg kell változtatnia a BBM beállításait Feedek-övé. Váltás Minden nak nek Névjegyek. Így csak látni fogja frissítés csak a BBM barátaitól.

Nagyon könnyű, igaz? Anélkül, hogy gondot okozna, és meg kell ütnie rosszindulatú a BBM Mod alkalmazásból, most már biztonságosan eltávolíthatja a hirdetéseket a BBM-ről. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found