hatékony módja annak, hogy minden nap ingyenes VIP-t szerezz a Joox-on

Ebben a cikkben elmagyarázom a tippeket és trükköket, hogy a JOOX arany VIP-je minden nap kitartson. Így juthat minden nap ingyenes JOOX VIP-hez.

A fenti cím szerint nagyon hasznos lehet azok számára, akik gyakran használjuk JOOX alkalmazás. Mesterséges alkalmazás Tencent Mobility Limited ez nagyon jó folyam jó zene, nagyon jó minőségben. A készítésen kívül folyam, A JOOX képes zenét is lejátszani offline amelyet korábban letöltöttünk!

A JOOX-nak nagyon nagy dalgyűjteménye is van, így ez az alkalmazás sok ember számára nagyon népszerű. A JOOX előnye is, hogy minden lejátszott dal szövege megtalálható, így karaoke-t készíthet barátaival.

  • JOOX VS Spotify: Ki az a kemény gyilkos?
  • A kvóta mentése a JOOX-on történő közvetítéskor
  • A mai 5 legjobb zenei streaming alkalmazás

A JOOX VIP kétféle számlával rendelkezik. Az első JOOX VIP White a második pedig JOOX VIP arany. JOOX VIP Putih, az előnyök ingyenesek, de minőségiek folyama dalok szintén szabványosak, és a dalok listája csak olyan dalok, amelyek nem VIP-k. Igen, a név is ingyenes. Eközben a JOOX VIP Gold ellentéte a fehér VIP-nek, de ezt az arany VIP-t akkor kapjuk meg, amikor először belépünk a számlánkba. Sajnos ez az arany VIP csak néhány hónapig érvényes. Ebben a cikkben elmagyarázom, hogyan lehet ingyenes JOOX VIP-t szerezni, valamint tippeket és trükköket, hogy a JOOX arany VIP-je minden nap kitartson, nézzük meg!

Hatékony módszerek az ingyenes VIP megszerzésére a JOOX-on minden nap

1. Előkészítés

Kezdetben adja meg fiókját a JOOX-ban, és több hónapig ingyenes JOOX VIP aranyat kap. Töltsön le annyi dalt, amelyet VIP arany címkével lát el. Amikor a VIP-fiók fehér VIP-re változott, folytathatja a következő lépéseket.

2. Válassza a JOOX VIP lehetőséget

Amikor a VIP-fiók megváltozik, természetesen idegesítő dolgok történnek, a korábban letöltött VIP-számokat nem lehet lejátszani. De nyugodjon meg, csak annyit kell tennie, hogy jobbra csúsztatja a képernyőt, a következő képernyő jelenik meg:

3. Válassza a Napi megosztás lehetőséget

Ezután válassza a JOOX VIP lehetőséget. A JOOX VIP kiválasztása után válassza ki Ossza meg napi, mint ez a kép:

4. Válasszon ki egy dalt

kérem kattintson Ossza meg naponta, akkor a következő lépés az, hogy ki kell választani a daltOssza meg és a célközeg. Itt a Facebookot használom.

5. Oszd meg a dalt

A dal kiválasztása után most megmaradt kattintson a küldés gombra csak a dal megosztására.

6. VIP megszerzése

A fenti lépések végrehajtása után azonnal megkapja a JOOX VIP Gold díjat! De sajnos ez a VIP csak 24 órán át érvényes, így 24 óra elteltével megismételheti a fenti lépéseket. Ez a kinézet a VIP megszerzése után.

Ez a fiókom a JOOX VIP Gold megszerzése után:

Így a cikkem arról szólt, hogyan juthatok el a JOOX ingyenes VIP-hez. Bizonyára te sem tudod, hogyan kell csinálni, igaz? Sok szerencsét és jó szerencsét. Ha más módja van a VIP JOOX megszerzésére, Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!

Tencent Mobility Limited Töltse le a videó és hangalkalmazásokat

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found