ez a legegyszerűbb módszer az androidos adatok androidra történő áthelyezésére

Azok számára, akik lusták az alkalmazások kiválasztását és az új okostelefonra továbbítandó adatok rendezését, a JalanTikus néhány tippet ad az adatok régi okostelefonról az új okostelefonra történő áthelyezéséhez.

Új okostelefonunk valóban izgatottá tehet minket. Az új okostelefon funkcióinak feltárása, a „tiszta” alkalmazásfiók megtekintése és az új okostelefon megjelenésének átrendezése valóban szórakoztató dolog. De ami leginkább lustává tesz egy új okostelefonnal kapcsolatban, az az adatok mozgatása és a régi okostelefonon lévő alkalmazások letöltése.

Azok számára, akik lusták az alkalmazások kiválasztását és az új okostelefonra továbbítandó adatok rendezését, a JalanTikus néhány tippet ad az adatok régi okostelefonról az új okostelefonra történő áthelyezéséhez. Csak nézze meg, hogyan kell csinálni!

  • 5 ok, amiért az emberek új okostelefont vásárolnak, hol vannak az okai?
  • 10 dolog, amit meg kell tennie egy új okostelefonon, a 8. szám nagyon fontos!
  • Tehát nem bánod meg, erre figyelj, mielőtt új okostelefont vásárolsz!

6 egyszerű módszer a régi adatok átvitelére egy új Android okostelefonra

Itt JalanTikus három módszert oszt meg, amelyeket Ön használhat, nevezetesen a Google-lal, a gyártók által biztosított lehetőségekkel és harmadik féltől származó alkalmazásokkal.

Google

Minden egyes fiókhoz a Google mindig 15 GB felhőalapú tárhelyet biztosít ingyenesen, amelyet felhasználhat az adatok tárolására, fényképektől, dokumentumoktól kezdve videókig, akár a Google Drive szolgáltatáson keresztül is. Ebben az első módszerben a Google Drive szolgáltatást használja az adatok áthelyezéséhez a régi okostelefonról az új okostelefonra.

Először is ellenőrizze, hogy a fennmaradó Google Drive-tárhely elegendő-e az áthelyezni kívánt adatok tárolásához becsekkolás drive.google.com. Ha ez elég, a következő dolog, amit meg kell tennie, az a feje Beállítások> Biztonsági mentés és visszaállítás, majd aktiválja Automatikus visszaállítás és győződjön meg arról, hogy a Google-fiókja az a fiók, amelyet biztonsági másolat készítésére használ. Ezután érintse meg a elemet "Mentsd el az adataimat".

Ez a szolgáltatás maga tárolja a Google Naptárhoz, az elmentett Wi-Fi-hez, a kezdőképernyő háttérképéhez, a Gmail beállításaihoz, a dátumhoz és az időhöz, a harmadik féltől származó alkalmazásokhoz tartozó adatokat és adatokat. Fotók és zene esetén a Google Fotók és a Google Zene alkalmazások automatikusan készítenek biztonsági másolatot minden okostelefonról készült fényképről és zenéről.

Fotóforrás: Forrás: Android Central

A régi okostelefonról biztonsági másolattal ellátott adatok visszaállításához, amikor az új okostelefon először elindult, töltse ki a Google-fiókot te, aki régebbi okostelefonodról készített biztonsági másolatot az adatokról, majd nyomd meg a gombot visszaállítás.

Irodai alkalmazások és Google Business Tools LETÖLTÉS

Gyártási opciók

Azok számára, akik a Samsung és az LG okostelefonjait használják, elkészítették saját funkcióikat azok számára, akik át szeretnének térni az új okostelefonjukra.

Samsung Smart Switch

Fotóforrás: Forrás: CNet

A Samsung által kiadott szolgáltatás, amely megkönnyíti a Galaxy okostelefonra való áttérést, egyszerűen és gyorsan kínál adatátvitelt. Számos adatátviteli módszer, például a Wi-Fi Direct, az USB-kábel használata és az adatok lekérése az iCloudból megkönnyíti az adatok átvitelét régi és új okostelefonjain.

A Samsung Smart Switch használata valóban egyszerű, csak be kell lépnie az alkalmazásba, a régi okostelefont ki kell választania feladónak, az új okostelefont pedig vevőnek. Ha igen, akkor csak annyit kell tennie, hogy kiválassza, mely adatokat kívánja elküldeni.

Alkalmazások termelékenysége Samsung LETÖLTÉS

LG mobil kapcsoló

Fotó forrás: Forrás: Forecovery

Szinte a Samsung Smart Switchhez hasonlóan az LG Mobile Switch adatátviteli szolgáltatásokat is kínál egyik okostelefonról egy LG okostelefonra Wi-Fi Direct, USB kábel és microSD segítségével. Ez a szolgáltatás maga is rendelkezik egy egyszerű felhasználói felülettel, amely megkönnyíti a kezelést.

Nem sokban különbözik a Samsung Smart Switch szolgáltatástól, üzemeltetésének módja csupán az, ha megnyitja két eszközén az LG Mobile Switch alkalmazást. Válassza ki régi okostelefonját feladónak, és később ez az alkalmazás automatikusan csatlakozik az új okostelefonhoz. Csak azt az adatot kell kiválasztania, amelyet áthelyezni szeretne.

Alkalmazások termelékenysége LG LETÖLTÉS

Harmadik féltől származó alkalmazások

Azok számára, akik nem szeretik a fenti két módszert, a JalanTikus három olyan alkalmazást választott a Google Play Áruházban, amelyeknek funkciója az adatok átvitele a régi okostelefonról az új okostelefonra.

Saját adatok másolása

A Google Play Áruház összes olyan alkalmazásai közül, amelyek adatátvitelre képesek, a JalanTikus szerint ez az alkalmazás a legegyszerűbb és „jobb a célnál”. Csak muszáj Csatlakoztassa új és régi okostelefonját ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz és nyissa meg a Saját adatok másolása alkalmazást két okostelefonján.

Ha már van, koppintson a „Más eszközre vagy onnan egy WiFi-re” új okostelefonján, és várja meg, amíg ez az alkalmazás felismeri a régi okostelefont. Ha észleli, kattintson az új okostelefonjára, és egy ** négyjegyű PIN-kód ** jelenik meg a régi okostelefon képernyőjén, és írja be az új okostelefonra.

Ezután ez az alkalmazás azonnal továbbítja az adatokat fényképek, videók, névjegyek és naptárak formájában az új okostelefonjára. Sajnos nem választhatja ki, hogy melyik adatot válassza, és melyiket ne.

Alkalmazások termelékenysége LG LETÖLTÉS

Küldés bárhová

Az előző alkalmazástól eltérően a Küldés bárhol rendelkezik olyan funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza, mely adatokat kívánja elküldeni, és melyeket nem. Ennek az alkalmazásnak a fájlok támogatása is szélesebb körű, mint más alkalmazások, például a PDF, az audio, az alkalmazások és mások.

Az alkalmazás működése nem sokban különbözik az előző alkalmazástól. A két eszköz csatlakoztatása után megjelenik a régi okostelefon 6 számjegyű kód amelyet meg kell adnia az új okostelefonján.

Az okostelefonon lévő adatokat PC-re is átviheti, és később letöltheti. Az elküldeni kívánt adatok feltöltése után kap egy linket az adatok letöltésére.

Estmob Inc. fájlátviteli alkalmazások LETÖLTÉS

Klónozz

A JalanTikus által fent említett két alkalmazás közül ez az alkalmazás valószínűleg a legteljesebb és legkönnyebben használható a felhasználóbarát kezelőfelülete miatt. Itt maradsz Állítsa be régi okostelefonját feladónak és új okostelefont vevőnek, és kösse össze a kettőt.

Ne felejtse el, ellenőrizze, hogy mindkét okostelefonja be van-e kapcsolva ugyanaz a Wi-Fi hálózat. Ezután kiválaszthatja, hogy mely adatokat szeretné áthelyezni, kezdve a fényképektől, videóktól, SMS-ektől, hívásnaplóktól, és a beállításai átvihetők az új okostelefonra.

Alkalmazások termelékenysége SuperTools Corporation LETÖLTÉS

Nos, könnyebb, mint valaha, adatokat átvinni a régi okostelefonról egy új okostelefonra.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found